לא לבעלי לב חלש

לא לבעלי לב חלש

אזהרה: הסרט קשה מאוד לצפייה מאירה יולזרי אזהרה: הסרט קשה מאוד לצפייה מי שלא רוצה שרק יעביר הלאה שכולם יראו ויבנו מה זה פיגוע... מראות הפיגועים כפי שלא נראו מעולם, בלי צנזורה, סרט קשה לצפייה אבל חשוב. נא להעביר הלאה הסרטון נעשה ע"י מחלקת ההסברה של משרד החוץ, כדי שהעולם יראה את מעשי הרצח איתם אנו מתמודדים. תפיצו לעולם שיראה – עם מה אנו צריכים להתמודד!!! http://www.mycity.co.il/main/ramat-gan/article.aspx?ID=1516

Carcano

New member
מה זה עוזר אם הדף בעברית? זה

בשביל אנשים מכל העולם....

נעמהdj21

New member
סרט אכן קשה...../images/Emo7.gif

אך אנחנו חיים במעין בועה , לא רואים מה באמת פיגוע עושה לבנאדם. היה לי קשה לצפות , אבל זה גרם לי להבין יותר טוב מה פיגוע עושה . חשוב שבאמת יראו את זה מחו"ל אנשים שהם בעד הצד הפלסטיני. שיבינו מה המציאות שלנו. ואני מחזקת את כוחות ההצלה וזק"א ומד"א שעושים עבודת קודש ורואים את המראות האלה כחלק משיגרת העבודה.

justme2002

New member
אני פשוט מבקש להזהיר עוד פעם

לא ראיתי את הסרט ואני לא מתכוון לצפות, אני מוקיר את ההרוגים גם כך. מה שכן ראיתי בזמנו את סרט עריפת הראש של האמריקני בעיראק ע"י זרקאווי ומשמש היו לי סיוטים אח"כ. אתם לא צריכים לצפות! חבל.

בילבי 812

New member
מזדהה מאוד עם justme2002 .

קרה לי בדיוק אותו הדבר. צפיתי בעריפת הראש וזה רק השאיר לי סיוטים. מאז אני לא מעזה לצפות בסרטונים כאלו.

אבי123

New member
סיני

למה ללכת לסיני שם לא בתוח מה שבתוח זה ישראל ערבים אף פעם לא אמינים לצערי אני אבל על כול יהודי שהלך בפיגוע תנחומי למישפחות אני מדליק נר לזכר אהרוגים נשמתם עדןןןןןןןןן תודה

הוספתי כי אתה צודק גם לינק באנגלית

צודק ב100% ולכן הוסיפו גם דף באנגלית http://www.mycity.co.il/main/ramat-gan/article.aspx?ID=1520

זה פשוט מזעזע...

אחד הדברים היותר קשים שראיתי בזמן האחרון, אם לא הקשים שבהם. כמובן שאפשר להבין למה מצנזרים את כל המראות האלה בתקשורת. מעניין איך הגיבו האנשים/הגורמים שאליהם הופצו התמונות האלה

קטע מזעזע, אבל מה שימושו ?!

צריכים לשלוח את הקטעים האלה לכל רשויות השידור כמו שהערבים החארות האלה עושים... שולחים קלטות שמראות כמה הם מסכנים, וכמה הם חלשים וכמה הם סובלים !!!! גם אנחנו צריכים לשלוח קלטות שייראו גם את הצד שלנו שייראו את הסבל של העם היהודי ושיפסיקו לשפוט אותנו כל הזמן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נשבר לי מזה שכל העולם לצד הערבים החארות האלה ואותנו שונאים בזמן שאנחנו נהרגים, וכמו שאומרים בסרט "נשחטים" אחד אחד זה מעלה לי את הסעיף !!!!! תשלחו את הקלטת הזאת ותכינו עוד קלטות כאלה... כדי שייראו מה עובר עלינו ד=ח=ו=ף= !!!!!!!!!!!!!!

dannyshadow

New member
צפיתי..

אני לא מי שנוהג לבכות, אבל ממש קשה לצפות בזה... אני מקווה שלא נכיר עוד בדרך כזאת. והמחבלים ירקבו בגהנום

למעלה