לא לגמרי עניין של הפורום אבל....

• פותח הנושא daud
  • פורסם בתאריך

daud

New member
לא לגמרי עניין של הפורום אבל....

אולי מישהוא יודע כמה זמן לוקח לגוזלים לעזוב את הקן ??? פשוט אני צריך להרוס אצלי איזה צינור איוורור ישן ו יש בו קן הביצים בקעו לפני מעט יותר משבוע ו זה דיי מעכב לי את השיפוץ

ששרון

New member
הי דויד

אויש, איזה סיפור עצוב, האם תוכל להמתין עד שהגוזלים יצאו מהקן? אין לי מושג כמה זמן זה לקוח, מה שכן, יש לי פה שני קינים ממש מול חלונות הבית שלי, אחד מטר מחלון חדר השינה, השני מטר ממול חלון הסלון. מדובר בדרורים שמצאו בשני המקומות הללו חורים בבלוקים של הבנין החיצוני, והן כל שנה חוזרות לאותו קן , כבר נעשנו מכרות וותיקות
הם נורא חמודים , יש להם תפקידים שאחד שומר, השני הולך להביא אוכל, וכל שנה אני זוכה להציץ בגוזלים המתוקים. אם תאלץ להרוס להם את הקן, הגוזלים ימותו! וזה יהיה ממש חבל. אני היתי בכל צורה שהיא משתדלת כמה שניתן במסגרת המגבלות לתת להם לסיים את הגדילה כמו שצריך. אנסה לברר בנושא עם מישהו שאולי מבין, אך אנא עדכן אותי לפני כן באיזה ציפור מדובר?

tiaa1

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gifהודעה לשרון...

שרון, האם הסתכלת בתיבת הדואר שלך? שלחתי לך אתמול מכתב עם הצעת-נוסח מחכה לתגובה. אחרי כמה נסיונות, שאחרון בהם היה ביום שישי....נראה שזה המוצא האחרון...ביי 0אפשר כמובן לשים מעקב, לחטוף מישהו, לדרוש כופר...אבל אנחנו תשושים....

ששרון

New member
הי טיה

ראיתי ועוד לא הספקתי פשוט לענות, עוברת ימים די מוטרפים מלאי רופאים , בדיקות דם ועוד... אם כבר אני פה, הרעיון שלך לדעתי מעולה! ניסוח מצוין. האם תוכלי להעביר לרופאה האמורה אותו? תגידי לה שהוא מהעמותה? לגבי השאר, יש 2הרצאות שכבר מאושרות אז לא צריך, האחרת של בט"ל אמרה סיון כאמור שלא כדאי כבר כי הנתונים השתנו... אז נותרה רק ההרצאה שאת טפלת בה. מה דעתך? או שאת מעידפה להמשיך מולה בע"פ בביקור הבא?

tiaa1

New member
שרון, עדיף לשלוח בדואר,"כאילו"

היא אחת נמי רבים....תאמיני לי...פרטים במייל אישי. בכל מקרה רק בעוד 3 שבועות אני מולה...ויש הרבה על הפרק סביב מצבי הרפואי הצולע, ומצבי בעבודה....לא כדאי לערבב ענין בעניין...הייתי רוצה שהמכתב יהיה על נייר של אסף+ דיסקט...ויגיע לידיה עד ה4.7 כך שאם במקרה, בטעות, יתחשק לה להגיב ....אני אהיה נוכחת....מצטערת...אני חייבת להיות מאד זהירה לצד המניפולציות...אבל נשיג את מבוקשנו.... אגב נראה לך שאפשא לשלוח SMS .????רציתי. האזרח הטיל וטו....הוא הממונה על ערכי העבודה והכבוד.....

daud

New member
שרון לא לדאוג

אני משתדל לדחות את העניין ו אם לא אוכל אז אזמין איזה מומחה מהחברה להגנת הטבע או משהוא כזה שיבצע "חילוץ". חוצמ"ז אני מברר בפורום טבע אבל לא ידוע לי באיזה ציפור מדובר כי אני לא יכול לראות את הקך בגלל המאוורר שמסתיר אותו ו בגלל שאני חושב שאם נוגעים בקן א בכניסה איליו אז ה"הורים" נוטשים את הגוזלים.

למעלה