לא לדאוג, הזמן יעשה את שלו...

לא לדאוג, הזמן יעשה את שלו...

ומה אתם עושים בשביל להעביר את הזמן הזה? מה עוזר לכם לשכוח את הצרות?

lollapalooza

New member
אני לא בעד "להעביר את הזמן".

אני לגמרי בעד כן לחפור במה שרוצים שהזמן יעביר. כי זה לא הזמן, זה מה שעושים עם הזמן הזה. ומבחינתי, אם יש משהו שצריך זמן כדי להתגבר עליו, הזמן הזה ינוצל כדי לחשוב מה קרה ולמה אני במצב כזה, ומה אני עושה כדי לצאת ממנו. זה אומר כן להכנס לזה שוב ולהבין מה קרה ומה אני עושה כדי שזה ישתנה. לחפש את התועלת שבו. ואני בד"כ מוצאת את התועלת הזו, ואז אני כבר לא צריכה לחכות לשום זמן שיעבור, זה סגור מבחינתי. ואם מדובר על משהו שכבר לא בשליטה, כמו סתם הרגשה- אז להתעסק במה שאוהבים (בעיקר אם זה ליצור משהו חדש) ולהיות עם מי שאוהבים וכיף איתו. זה מסיח את הדעת וזה גורם להתרכז לגמרי בדברים טובים.

noosh

New member
יש "להעביר את הזמן"

ויש "לשכוח את הצרות". כדי לשכוח את הצרות אני עוסקת בדברים שידרשו ממני ריכוז - מתמטיקה (נו, מה, זה תרפיה!), ציור, ריקוד, סרט, ספר.. (למרות שעם ספרים זה קצת קשה לפעמים) אני פשוט צריכה לשקוע בעולם אחר. כדי להעביר את הזמן? בעיקר לחשוב ולדבר ולנסות לפתור. לדבר עם אנשים שיוכלו לייעץ לי, לכתוב, לפרוק, אולי להתעמת עם מי שזה קשור אליו, אם זה בכלל קשור למישהו. להעביר את הזמן אי אפשר באמת, צריך לסמוך עליו שהוא יעביר את הכאב או משהו. ודווקא אז זה לוקח לו הכי הרבה זמן. אני שונאת לחכות לו, אבל זה משתלם, כנראה.

ובכן../images/Emo60.gif

בתור אם כל המדחיקים, כשאני נכנסת לצרה או כשמשהו ממש רע קורה, אני פשוט מעסיקה את עצמי למוות. אני לא אוהבת לדבר על דברים שמציקים לי ואני מעדיפה פשוט להתעסק במשהו אחר ולשכוח מזה ודי. עכשיו, זה יכול להיות למלא את "לוח הזמנים" שלי בהמון דברים - מלקרוא אינציקלופדיות ועד ללמוד דרך להתנדב או לפגוש חברים או לעבוד וכל זה! כלומר, לדאוג שלא ישאר זמן לנשום. או שזה יכול להיות להתרכז במשהו אחד שממש מצריך תשומת לב קפדנית - נגיד לפני כמה זמן מצאתי באינטרנט איזה איור לספר של ג'ון לנון ומי שמכיר את הסגנון שלו יודע שלרוב הוא מרבה בפרטים, בלשון המעטה
אז פשוט הדפסתי אחד בשחור לבן, לקחתי חבילת טושים, והתחלתי לצבוע
פוף, שעתיים וחצי חלפו:X הוו, לכתוב זה כיף כמרגישים רע, אפילו לא על הצרות וכו'. סתם לכתוב אפילו. מה שכן, אני יכולה לומר שאני פשוט מעדיפה להתרחק מבני אנוש כי אני פשוט יכולה להיהפך ליצור סוציומת וממש לא נעים. אז המ, זה מה שאני לבטח לא עושה כדי להעביר את הזמן.

לי עוזר,

שאני עושה דברים שאני אוהב ונפגש עם אנשים שאני אוהב ואוהבים אותי

הרבה דברים.

חלק ממש מוזרים- כמו לקרוא מאמרים על כל מיני דברים, כאלה שדורשים ריכוז מלא. ללמוד, מוזיקה, לנגן, לכתוב. להיות עם חברים שמנתקים קצת. וכמובן-האפשרות הפאסיבית ביותר, שכולם יגידו כמה שהיא לא טובה, אבל לישון והרבה.

לא לגמרי קשור

אבל זה אחד המשפטים שאני ממש לא סובלת. ברור שהזמן יעשה את שלו - השאלה היא מה אתה תעשה בינתיים.

למעלה