לא לדחוף! אני ראשון למוצר הזה!!!

mrkorr

New member
לצערנו, אין לך את מי לדחוף בתור הזה

משפט המפתח מן הכתבה:
"אך המדדים עדיין אינם מדוייקים. כעת הם מנסים להבין מה רמת הדיוק הדרושה לחולי סוכרת, כדי שהמכשיר יהיה יעיל"
כלומר המכשיר מראה שינוי מובהק לאחר אכילת מתוק אבל אתה לא יכול לדעת איך לתקן.
יש בזה חוסר תועלת מצד אחד, כי אם הסוכר גבוה מאד ותתקן קצת זה לא יעזור.
וסיכון גבוה מצד שני, כי אם הסוכר לא מאד גבוה ונתת תיקון גדול אתה בסיכון להיפו קטלני.
אני מוכן להיות מכשיר כזה בעצמי: תמורת 5 ש"ח לשיחה טלפון קצרה במהלכה אשאל אותך שאלה אחת ואני אומר לך אם הסוכר שלך גבוה או לא.
(כעת עלי "רק" להבין מה רמת הדיוק הדרושה לחולי סוכרת, כדי שהשירות יהיה יעיל).

Dave1972

New member
פסדר. בטח ימצאו לזה פתרון. שנה שנתיים ואנחנו לא דוקרים יותר.

זה הישג יפה לסטודנטים

אבל אין שום קשר בין זה למוצר שיעבור בדיקות מחמירות של FDA
&nbsp
כבר היו כמה סטרטאפים שניסו לעבוד בשיטות דומות, אבל לא הצליחו להגיע לרמות דיוק טובות כדי להיות מועיל (וכלכלי מבחינתם)

oritta17

New member
הם בדרך המלך,הפיתוח בקרוב יגיע למוצר יעיל ובמחיר מוזל.

יש למה לצפות ,
המוח היהודי ממציא לנו פטנטים.

tulkin

New member
רק לשם השוואה,

לחברת cnoga יש פתרון כזה כבר כמה שנים, שכבר קיבל את אישור האיחוד האירופי (אך טרם עבר את האישור של הFDA האמריקאי). העסק של פיתוח מכשור רפואי לא לוקח שנה שנתיים, וזה לא "המוח היהודי ממציא לנו פטנטים". זה תהליך ארוך ויקר של מחקר בהתחלה, פיתוח, ולבסוף עיסוק רגולטורי אינסופי. העניין בסופו של דבר מסתכם בכמה שנים טובות, יותר קרוב ל10, של פיתוח, ובכמה מאות מיליוני דולרים של השקעה.
נראה לי שאני אמשיך לדקור את עצמי עוד כמה שנים. בסך הכל, מכל הדברים, זה הכי פחות נורא.
&nbsp

oritta17

New member
מה בדיוק הפטנט שלך tulkin, שזה הכי,,,

הכי פחות נורא בשבילך הדקירות ? כי אצלי הדקירות באצבע זה הדבר הכי גרוע,(הרבה יותר מזריקות בבטן.)
יש לך אולי פטנט למזער את כאב הדקירות באצבעות ?

tulkin

New member
אין לי פטנט. התרגלתי לדקירות. לא מציק לי בכלל.

בהתחלה זה כאב. אח"כ בעיקר הפריע לי שנהיו לי נקודות על האצבעות. אח"כ גם זה נעלם. פשוט דוקר כל פעם במקום אחר, וזהו.
&nbsp

tulkin

New member
וכמובן לבדוק שאת על המספר הכי נמוך שעדיין מוציא לך דם

בהתחלה הייתי שם על 4, כמו אידיוט. עכשיו אני על 1. כמעט לא מרגיש.

אבו זקן

New member
אם היה לי שקל

על כל סטארטאפ שאו-טו-טו פותר את בעיית הדקירות, היה לי מספיק כסף להקים סטארטאפ שאו-טו-טו פותר את בעיית הדקירות.

למעלה