לא להאמין חרב עלי עולמי....

Corpus Magnus

New member
לא להאמין חרב עלי עולמי....

אתם פשוט לא מאמינים מהיא גודל הטרגדיה היוונית המז###נת שנפלה עלי עכשיו. קיבלתי מכתב מהמרכז הארצי לבחינות והערכה : "נבחן יקר, נפלה טעות בחישוב ציונך...." כמה גרוע כבר יכול להיות ? נו טוב, אז לא קיבלתי 773, קיבלתי 763, לא הבנתי את גודל האסון עד שלא הרכבתי את כל הפזל. ציון הפסיכומטרי החדש שלי בצירוף לממוצע הבגרות שלי מביא אותי לציון סכם של 767 באוניברסיטת בן גוריון, למי שלא מעודכן מדובר בנקודה אחת ויחידה (!!!!! בני #$%#% !!!!!) מתחת לרף הקבלה לפקולטה הנכספת לרפואה. כך בהינף יד, איבדתי שנה אקדמית, בקשתי להתקבל לרפואה סביר ותדחה, ורישיון המלגזן שלי נשלל. אם יש אלוהים למעלה, הוא בן #%$# רציני.

dorin276

New member
../images/Emo201.gif

אני מקווה שבכל זאת יישלח לך זימון לראיון בב"ש.... ובכל אופן זה ציון פסיכומטרי גבוה מאד שרבים חולמים עליו. אז אל תתייאש כל עוד לא עברה תקופת הזימונים לב"ש (והיא עוד לא התחילה!) בהצלחה...

Corpus Magnus

New member
מילא היו אומרים לי :

מראש, "אתה לא מספיק טוב" אבל לתת לי את זה ביד, ואז לקחת ממני את זה. זה כל כך לא הוגן. אני שניות מהתמוטטות עצבים, פשוט ככה, בא לי לבכות.

natalysh

New member
רק על עוגמת הנפש המרכז הארצי

היו צריכים לתת לך 773. על הטעויות שלהם לא אתה צריך לשלם...

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

כל כך עצוב לי בשבילך, אני ממש בהלם. אבל אני אומרת, שלא תוותר. דבר ראשון מחר על הבוקר תרים טלפון למרכז הארצי ותצעק עליהם קצת. זה ממש לא הוגן שבגלל טעויות שלהם אתה צריך לעבור עוגמת נפש כזאת. אולי זה איכשהו יעזור ויחזירו לך את ה773. דבר שני, לא בטוח שהסף של 768 הוא הסף הסופי. יש סיכוי שהוא ירד בעוד נקודה-שתיים. גם לא יזיק לשלוח מכתב בקשה מיוחד עם כל הסיפור. אולי זה יזיז למישהו שם ויחליטו לזמן אותך בכל מקרה. גם אם כל זה לא יעבוד, ותצטרך לחכות עוד שנה, זה ממש לא סוף העולם. פסיכומטרי גבוה כבר יש לך. אז בשנה שתהיה לך תוכל לשפר את הבגרות שלך לממוצע מאוד גבוה וככה יהיה לך סיכוי להתקבל בכל אוניברסיטה בארץ ולא רק בבאר שבע. תאמין לי שאני מבינה את ההרגשה הזאת. גם אני נפלתי על נקודות ספורות בשנה שעברה, וזה ממש ממש מבאס. אבל אין מה לעשות, חייבים להתאושש מהבאסה הזאת ולחשוב מה לעשות הלאה. אל תדאג, אנחנו עוד ניפגש במסדרונות בתי החולים

אתה יכול לאתר ולחסל את כל מי שהוציא

מעל 768... תדלל את המאגר האנושי וככה תוכל להתקבל. מצד שני, הטבח ההמוני לא יעמוד לזכותך בראיון הכניסה. או שאולי הם יעריכו את המוטיבציה ? מי יודע !

morancho1

New member
חחחח...../images/Emo6.gif

הנואשות שמועמדים מיואשים יכולים להגיע אליה

in god we trust

New member
מה???

סיפור פשוט מטורף- עוד אף פעם לא שמעתי על דבר כזה.... אני משתתף בצערך, רגשות התסכול העצבים והמרמור בוודאי עולים על גדותיהם אבל אל תשכח שעדיין מדובר על ציון לא נורמלי שרבים היו הורגים תמורתו(גם רופאים). נ.ב מה כל העניין הזה קשור לאללוהים??.

סיון87

New member
חלום בלהות../images/Emo181.gif

משתתפת בזעמך על המרכז הארצי אבל תחשוב על זה ותגלה שזה לא סוף העולם כי אם בכל מקרה נרשמת רק לאב"ג בטוח יסכימו לזמן אותך אם תשתמש בכל הטיפים שמעלי,כמו גם בהנחה שהסכם המבוקש ירד ואז ברגע שתזומן כבר לא תהיה משמעות לטרגדיה שלך...(אין באב"ג ציון לראיון שמשתקלל עם הסכם,נכון?)

yael781

New member
הי...

יש לי הרגשה שהכול יסתדר לטובה, ולרוב ההרגשות שלי מתגשמות. אבל גם אם לא- החיים הם יפים ונהדרים (סליחה על הקטשיות, אבל כשאני רואה כמה נהרגו פה בתאונות דרכים רק בשבוע האחרון, ושאני חיה ויכולה לשמוח במשפחה שלי ובחיים שלי בסך הכול.. (טפו טפו כמובן), אז זה מחזיר אותי לפרופורציות, ואני יודעת שתוך יומיים שלושה אתה תחזור לעצמך בגדול. העולם מפנה מקום למי שיש לו דרך. ואתה תהיה רופא. יעל.

natalysh

New member
ההודעה שלך צריכה להיות מנטרה

קבועה יום יום לכל מועמד ולכל אחד בכלל. את פשוט נהדרת.

יעלד12

New member
../images/Emo24.gif

אני באמת באמת מאמינה במה שאמרתי. שיהיה בהצלחה לכולנו.

morancho1

New member
איזה באסה

קיבלת ציון לכאורה ואז לקחו אותו ממך.. אני ממש מצטערת עבורך. אבל... כמה דברים שניתן לעשות: 1. קודם כל תקרא את העצות שרשמתי לאנכרוניסט: הסכם הוא 768 ומן הסתם יירד ל757, כל שנה הסכם יורד להם במקודה כי רבים בורחים מהם למקומות אחרים יותר פופולריים 2. והנה החידוש: תרשום מכתב למרכז הארצי, תסביר איך המחשבה על הציון שקיבלת גרמה לך לעשות תכניות חדשות לעזוב עבודה לוותר על חו"ל WHATEVER ותבקש שבגלל עגמת הנפש ייתנו לך בכל זאת ציון של 773. זה לא בסדר לעשות דבר כזה לבן אדם, וכל התקרית המביכה הזאת מעמידה בסימן שאלה גדול את הציון שלך אולי היה בלבול נוסף? איך הם עשו את הטעות? ואיך עלו עליה? משהו פה לא בסדר, ואני הייתי עולה על הגל הזה. אולי ניתן לעשות מבחן נוסף או חצי מבחן רק כדי להוכיח את עצמך שכן קיבלת 773, וזאת הייתה טעות שלהם! להודיע לך על הטעות המקורית.. בקיצור אלא סתם הצעות ותעשה מה שנראה לך טוב, אני במקומך הייתי כועסת ועושה עם זה משהו. 3. אני מודעת לכעס שלך,כפי שציינתי, אבל אני מבקשת להבא לא להשמיץ את אלוהים בצורה כזאת בפורום..יש פה אנשים מאמינים, ושפה כזאת מאוד פוגעת ברגשותהם, אני בטוחה שאתה יכול להבין את זה.

למעלה