לא להאמין - שבוע הבא כבר חג

ריקי5

New member
לא להאמין - שבוע הבא כבר חג


החג השנה ארוך מכרגיל.

מארחות או מתארחות?
איך מתארגנים לחג כל כך ארוך מבחינת האוכל?
משהו מיוחד שאתן מכינות. הביאו מתכונים
 

אפרת10511

New member
כמו בכל שנה ושנה

אנחנו מארחים .
עדין לא החלטתי מה אבשל מיוחד לחג.
אני מניחה שאשב על התפריט מחר/מחרתיים.
 
הזמן חולף כל כך מהר...

ראש השנה זה החג האהוב עלי במיוחד , התחלה חדשה...ניקיון של הנפש ...אנחנו מתארחים כל המשפחה אצל בן דוד ולמחרת אצל הורי בדיור המוגן . הכי כייף להתארח חחחח שנה טובה !
 

הדסהש1

New member
אנו מפוצלים 2 מהבנות אצל משפחת

הבעל, ושתיים יהיו איתנו.לא נעשה מזה עניין,
 

shron17

New member
המלצה לקינוח דיאטתי לחג,,שמתאים גם לסוכרתיים,,

מאפה חגיגי, תפוחים וקצפת : טעים ,דל קלוריות,ללא קמח ,וקל להכנה.
&nbsp
המצרכים הדרושים:
4 תפוחים ירוקים חמצמצים גדולים .
כפית שטוחה קינמון
להכין כוס תה -תפוחים משקית אחת ,ועם 2 שקיות סוכרה-דיאט .
כפית שטוחה קליפת לימון מגוררת.
&nbsp
לקציפה:
4 חלבונים .(בחלמונים אין צורך למאפה הזה,אז תשתמשו בהם לשקשוקה,או לעוגיות ).
4 שקיות סוכרה-דיאט
קורט מלח
&nbsp
ההכנה:
&nbsp
1. חותכים את תפוחי העץ לרבעים, מגלענים, ופורסים למשולשים דקים :בעובי שני מ"מ.
&nbsp
2. במחבת גדולה מאדים את משולשי התפוחים ביחד עם תה התפוחים, הקינמון,
וכפית קליפת הלימון המגוררת ,לבדוק מדי פעם, עד שהם מתרככים.
&nbsp
3. לאחר ריכוך התפוחים,מסננים אותם מהנוזלים ,
משטחים את התפוחים המסוננים על תבנית פיירקס עגולה ,בקוטר 24.

4. מקציפים את החלבונים עם תחליף סוכר,סוכרה-דיאט
וקורט המלח ,להמשיך להקציף עד לקבלת קצף קשה ויציב.

יוצרים בעזרת מרית תלוליות של קצף על התפוחים שבתבנית.
ואופים בתנור בחום גבוה (200 מעלות חום),-כ -5 עד 10 דקות, עד שהקציפה הופכת למוזהבת,
(גוון חום מוזהב),משגיחים,ונזהרים שהיא לא תישרף.
מצננים, ונהנים.

טיפ.
את נוזלי הבישול ששסוננו מהמחבת, תשתמשו להכנת משקה טעים :
מוסיפים להם קצת מים רותחים, ויש לכם תה -תפוחים , טעים במיוחד.
&nbsp
והעיקר :שיהיה לכולם חג שמח.
&nbsp
&nbsp
 
למעלה