לא להאמין

לא להאמין../images/Emo15.gif

אני עדיין לא מעכלת את תגובה. אז מעשה שהיה כך היה. בן זוגי שיחיה ואני גרים יחד כבר מעל לשנתיים עם שתי בנותי (ענקיות בנות 17.5 ו- 14 ) שתי כלבות (ג´סי ולולה ) והחתול (שוקי שאני הכי מתה עליו ואין חתול דומה לו בעולם כולו). החלטנו בשעה טובה, שיחיה ואני, שהגיע הזמן להתחתן ( מאהבה.. רק מאהבה) מאחר וכל הארגון עלינו וההורים לא מתים עלינו, קבענו מקום, שעה, הזמנו את כבוד הרב, סגרנו תפריט, בגדים, טבעות, בקיצור כל העסק רץ יפה קדימה. טוב, אבל עכשיו צריך לשתף את ההורים, לא??? בדיעבד אולי עדיף שלא. אתמול הלך שיחיה אל הוריו. התגובות? מה לספר, קשות יותר מיום כיפור, יום השואה והזיכרון יחדיו. "אתה עוד צעיר (בן 34 )" "כל החיים לפניך (והרי ידוע שכל המתחתן, נפשו בכפו , מסתכן בחייו)" "לא ציפינו לזה...... (צודקים, לחיות בחטא זה מסעיר יותר. חוץ מזה שהילד עדיין בחיתוליו)" "מה יהיה אם לא יהיו לכם ילדים ( כנראה שהבנות מאומצות, פשוט לא שמתי לב שהחסידה הביאה אותן)" בקיצור, איום ונורא במיוחד לנשמה שלי שלקח הכל ללב ואח"כ הפך לכועס. מעניין אם נראה אותם בחופה???!!

smagi

New member
סיגל קודם כל המון מזל טוב../images/Emo39.gif

ואם ביום הכי מאושר שלך ושל הבן (ש34 זה ממש "תינוק") שלהם הם לא מסוגלים לשמוח... אז שיקפצו לך ואם הם לא רוצים לבוא לחופה שלא יבואו
הם לא עושים לאף אחד מכם טובה ולהיפך אם הם מתכוונים לבוא ולעשות פרצופים עדיף באמת שלא יבואו. ולך אני מאחלת המשך חיים נפלאים ושתהיי הכלה הכי שלמה עם עצמך, הכי מאושרת ,הכי יפה והכי שמחה בעולם. המון
מגי

amitmom

New member
סיגלי, אין מילים. פשוט אין מילים

עד כמה שהורים יכולים להיות אגואיסטים. הרי אם טוב לו, אז צריך להיות טוב להם. מבינה אותך לגמרי. גם חמותי שתחיה אמרה לבעלי שבוע לפני החתונה שעדיין לא מאוחר לבטל את החתונה.נשמה טובה כבר אמרתי?!

הקטע הוא ../images/Emo15.gif

שלמרות שאני יודעת שהם לא מתים עלי (בלשון המעטה) עדיין לא ציפיתי לתגובה כזו, לא בשבילי אלא בשביל הבן שלהם. למי שסקרן, אז תמיד אבל תמיד התיחסתי אליהם בהרבה כבוד ומעולם לא עשיתי או אמרתי משהו לפגוע בהם. הם פשוט אנשים רעים וחסרי פירגון. אני מבינה שלמרות מה שאמרה חמותך בל זאת התחתנתם. יפה מאוד!!! טוב לנו יחד, הוא מת על הבנות שלי ולפעמים דואג להן אפילו יותר ממני ויותר מאבא שלהן זה בטוח!! בקיצור אנחנו לא שמים עליהם למרות הפגיעה. אם הם יבואו טוב ואם לא גם טוב. הפעם זה לא יפתיע אותנו. תודה לכן. הפורום הוקם בשבילי.... כבר אמרתי???

גם אותי הם לא רצו ובמשך 3 וחצי

שנים הם הפעילו לחץ על בעלי להיפרד ממני וניסו לתרץ לו בכל מיני סיבות, שהוא מאוד צעיר (מה שהיה די נכון כי כשהכרנו הוא היה בן 24), שאולי אני לא אוכל ללדת, שהוא צריך קודם להתבסס ואלוהים יודע מה עוד. הם לא הכירו אותי ומעולם לא ראו אותי, ובכל התקופה שיצאנו הם לא הסכימו שאכנס אליהם הביתה, ואת בטח שואלת מה הסיבה? אז הסיבה שהם לא רצו אותי היתה בגלל העובדה הפשוטה שאני יותר מבוגרת מבעלי. לא עניין אותם שהוא אוהב אותי ומאושר איתי, הם המשיכו לאמלל אותו בלחץ שלהם והוא שנקרע ביני לבינם הלך ממני וחזר כמה פעמים עד שהחלטנו שמתחתנים ואותם הוא העמיד בפני עובדה. הם הבינו שאם הם ימשיכו להתנגד הם יאבדו בן. היום אנחנו נשואים ומאושרים עם שני ילדים מקסימים והם אוכלים את הכובע
אז, שימי עליהם פס, כי הם פשוט לא מבינים שאלה לא החיים שלהם אלא שלכם ואתם אלה שצריכים לחיות אותם. מאחלת לכם הרבה מזל-טוב והרבה אושר ואהבה

amitmom

New member
סיגל, אנחנו נשואים כבר 5 שנים

והורים לילדה נפלאה ועוד אחת בדרך. אבל את יודעת מה, במבט לאחור הייתי משנה הרבה דברים. הייתי צעירה חסרת ביטחון כשנישאתי ונתתי להם לדרוך עלי והיום כשאני צריכה לעשות משהו יש המון חיכוחים עם הבעל כי לא תמיד הוא מבין על מה אני כועסת. הייתי צריכה לאפס אותו לפני החתונה. אני יודעת שהם לא היו רוצים לראות את הבן יקיר לי גרוש כי זה כתם חברתי (לפחות בעיניהם) אז הם משתדלים יותר לא לעצבן אותי. בקיצור..לשים פס אחד ארוך. לעשות מה שטוב לכם. יבואו, סבבה .לא יבואו, עוד יותר סבבה. העיקר הוא שאתן מאושרים יחדיו.

אביבית28

New member
אני פשוט בהלם

יש לי חמש גיסות מהאחים ועוד מעט השישית . אמי לא רצתה את כולן אבל לעולם לא אמרה את דעתה. כששאלתי אותה למה? היא ענתה איך שמכינים את המיטה כך אחר כך ישנים. אל תתיחסי אלהם אני בטוחה שהם עוד יתנצלו על איך שהגיבו.

../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo15.gif

למרות שכבר קראתי קודם בפורום, אני מזועזעת מהסיפורים שלכן בנות. אני באמת לא מאמינה. כל הכבוד לכן שהחזקתן מעמד. גם אצלנו הסיפור דומה אבל 3 שנים ללחוץ על גירושין או פרידה? את זה באמת עוד לא שמעתי. לשמחתי, יניב שלי מאוד חזק וחד משמעי בנושא זה עם הוריו. כבר היו לכלוכים עלי עוד קודם, הם רואים שזה לא יעזור להם ונראה מה יהיה בהמשך. מעניין איך הם יגיבו כשהם ישמעו ממש עוד מעט שאני בהריון? סוף רביעי ועדיין סוד בגלל מי שפיר השבוע. מה לעשות, אני פוחדת מעין הרע של כל הנשמות הטהורות.

smagi

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif מזל טוב כפול ../images/Emo65.gif

../images/Emo49.gif ../images/Emo57.gif../images/Emo49.gif

מזל-טוב, גם ממני כפול. יש לי הרגשה שהם עדיין לא בכיוון של לראות איזה בן יש להם, שלא לדבר על איזו כלה.

אז אני פה לעשות לך קולולולו גדול

ועוד פעם קולולולולו
אחד גדול ל
כפול ומכופל.
אחד לחתונה ומלא מלא מלא
לתינוק שיבוא.
מושמושית.,
לא נותנים להם סתם כובע לאכול, זה לא טעים !
ת ב ש ל י להם את הכובע ותני להם לבלוע חזק וטוב.
הה? הנה מקבלים שתיים במחיר אחד : מה יותר מתוק מנקמה כזו? גם חתונה וגם תינוק.!!! תני להם להמשיך לקשקשק לעצמם בקומקום ושיבכו על מר נפשם, קחי הכל בקלות אל תתרכזי בתפל ותתרכזי בעיקר. העיקר החתונה, העיקר הילד שיבוא ב"ה, בנותייך והאיש שלך. בהצלחה ומזל

mor mor

New member
שלום לך סיגליהיא-

באיזושהו מקום אני מזדהה איתך, ואת לא מתארת לעצמך כמה גאאה אני בך, על האומץ,העוצמה שהלכת בדרך שלך....... אני עדיין לא נשואה, בעזרת השם , מתחתנת עם אהוב ליבי בשנה הקרובה... הוריי לא מקבלים את חברי, וגורמים לכך שלא התחתן, הוא לא מבקר בבית הוריי,אני אכן נקרעת... אך אנ י יודעת שהוריי לא יגיעו לחתונה..........ויהוו לי מכשול בהקמת משפחה איתו... אבל גם אני בחרתי שאיתו אני רוצה לחיות כל חיי....

שלום לך מור וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני אפילו לא אשאל מדוע הם לא מקבלים אותו. זה לא מעניין כי שום סיבה אינה יכולה לבוא כהחלטה. עצם זה שאת הולכת אל החופה אומר שאינך בת 10, ואת בוגרת מספיק בשביל להחליט מה טוב בשבילך. דבר אחד את בהחלט יכולה לומר להורייך: אם יהיה לי טוב יהיה גם לכם. אם יהיה לי רע , מבטיחה לא לבוא לבכות על כתיפכם. שיהיה כל טוב ובהצלחה.

סיגלינקה....

האם כבר עברתי את רף הקנס להיום, או שאיחור כזה הוא עדיין בגדר הקביל??? שבוע טוב...

ההי מוצית ../images/Emo25.gif

גם אני הייתי בגבול ה "נעדרת". הפסקת חשמל היסטרית בכל אילת, סידורים עד השמיים והייתי זקוקה לתיבת המייל בשביל להתנפל על כמה אנשים. זהו, אני כאן

סליחה על האיחור../images/Emo15.gif

אני פשוט בכמה ימי אטרף אז לא נכנסתי לאתר מהבית. חומד, חבל לי מאוד לשמוע שאת נונת להורייך להשפיע על החלטתך עם מי להתחתן. אם זו הנפש התאומה שלך אז אף אחד לא יכול להפריד בינכם גם לא הורייך. לכי על זה ויפה שעה אחת קודם!!!!!! שוחחי עימם והסבירי להם בלשון נעימה שהם עלולים לאבד אותך . לא באיום אלא כעובדה. ומאותו הרגע העבירי אליהם את האחריות על הנושא - האם יהיו קשרים טובים או לא יהיו קשרים בכלל. אשמח לשמוע מה קרה. סיגל

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

כל מה שחשוב עכשיו זה אתם והתינוק שבדרך, כל השאר שיעבור עלידכם. ההפסד יהיה כולו שלהם

נוי3

New member
מזל טוב כפול גם ממני ../images/Emo39.gif

ושימי עליהם פס ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

הגנובה

New member
תקשיבי חמודה!

תשכחי אותם ותהני ממה שיש לך!! יש לך בן זוג נהדר, שאוהב אותך על אפם וחמתם... את עומדת להביא ילד לעולם!! שמרי עליו ועל עצמך!!! הם לא ראויים להתיחסות או לכאב לב מצדך!!! אני מאחלת לך רק טוב! ושיהיה במזל טוב!! ההפסד כולו שלהם!!!!

למעלה