לא להאמין

קרני

New member
אני בשוק, אני בהלם, אני ה-מ-ו-מ-ה:-

מצטרפת לאלפי המברכים והברכות על כל החדשות הטובות. ומצטרפת לכל אלו שאמרו שאין לך מה להתייחס אליהם יתר על המידה, אלא לבן זוגך... אני חושבת שקשה להם לעכל את דרך החיים שלכם "החיים בחטא" ואולי התפיסה הבלתי שיגרתית הזו גרמה להם לחשוב גם עלייך דברים לא ממש טהורים. זה לאו דווקא מצביע עלייך, להיפך- זה ממש לא מצביע עלייך! את פשוט היית שם בסביבה, וזה מה שיצא... הם יתרגלו, ואין להם כל כך הרבה ברירות, לא? רציתי גם לומר שאני ממש מעריצה את דרך החיים שבחרתם- בלי חתונה, ושואלת מה גרם לכם לחיות כך? אני לא דוגלת בחתונה או בכל קירבה לרעיון הנישואין. אולי הייתי צריכה להיוולד בנורבגיה, שם הדבר מאוד נפוץ, אבל מכיוון שאני לא, רציתי לשמוע יותר על תגובות החברה והחברים, ההורים, הילדות שלכם, חברים לעבודה, בוסים וכ"ו. ומה בעצם גרם לכם לשנות את זה? כתבת שהארגון, אבל אשמח אם תוכלי לפרט... מקווה לשמוע ושוב-

היי קרני../images/Emo15.gif

מערכת היחסנים ביננו החלה עוד לפני שהייתי גרושה באופן פורמלי כך שאף אחד (כמעט, למעט קומץ חברים) לא ידע עלינו כולל בנותיי על מנת למנוע בעיות של גט ע"י הרבנות. חודש וחצי אחרי הגירושין עברנו לגור יחד וזה לא היה קל. הבנות שמחו על החבר אך לא שמחו על העובדה שכולנו עוברים לחיות יחד. בעזרת עבודה שלנו מול פסיכולוגית עשינו את זה על הצד הטוב ביותר ויש הרמוניה בבית. זה בגדול למה לא חתונה מיד וכך עברו להן למעלה משנתיים. ההורים שלו היה בסדר גמור בשנה הראשונה והם קיבלו את הבנות לי מצויין ונהגו להכין להם אוכל במיוחד בימי שישי (הגדולה צמחונית). לא יודעת מה קרה להם אחרי שנה, התהפכה להם הקופסא. לא הייתי אצלהם כבר שנה. הם רואים אותי בשוק ומתעלמים וכו´. האמת היא שלא עניין אותי להתחתן שוב בגלל הרבנות וכל זה. יניב כל הזמן רצה. עד שלפני כמה חודשים שלכתי לו מייל ושאלי אותו באנגלית אם הוא רוצה להתחתן איתי והשאר הסטוריה. אמא שלי מתה על הגרוש המניאק שלי ועושה דברים מרגיזים ולכן אני מחרימה אותה מידי פעם. אבא שלי בסדר. היא קיבלה את החדשות דיי בסדר ( לא בתופים ובמחולות אבל בסדר) זהו.. מתה עליו ומחכה לחודש הבא.

בולי27

New member
מזל טוב X שתיים../images/Emo49.gif

ושיהיה בהצלחה במי שפיר! ושוב מזל טוב! ואל תתיחסי ל"נשמות הטובות"

טלאפ

New member
מזל טוב על הכל!!!

רק דבר אחד יש לי לאמר להורים של ה"ילד" - נראה את הפנים שלכם אחרי שתדעו שה"זקנה שאולי לא תוכל ללדת" בהיריון. ומצד שני יאללא תתעלמי מהם הם הצליחו לגדל את האיש שאיתך דוקא די טוב, בסופו של דבר נראה לי שהם יקבלו אותך..

שיר36

New member
תגובה

סיגליניב היי, אני וחברתי קוראות את המסר שלך ופשוט מתעלפות מצחוק............ כל הכבוד לך על ההומור ........... תמשיכו לחיות באושר ועושר... וזה לא כך נורא שההורים לא מגיעים לחתונה... אבל אני לא מבינה אותך..... לפתות ככה קטין???????????? (בן 34 ). בהצלחה.............

שיר יקרה../images/Emo15.gif

מז´תומרת ? או קטין או בכלל לא!! (תחשבי על האון\ההון , נא לבחור) אם כבר פרק ב´ אז צעיר , רווק, עשיר (אולי בהמשך) אני שמחה על הצחוקים, זו הכוונה, אי אפשר לבכיין כל היום על מר גורלנו. זה מה יש!!

למעלה