לא להאמין

לא להאמין../images/Emo2.gif

שבוע חדש (שבוע טוב ומבורך לכולם
) השעה 12:59 ועדיין לא עלה שום נושא חדש לדיון, היתכן???

כן...אה...../images/Emo4.gif

אולי החבר'ה לא מרגישים טוב??
חבר'ה יאללה רוצים אקשן
הרבנית, שמהבוקר חושבת מה לעלות לדיון ולא ממש הולך לה

lala897

New member
גם לי לא הולך.. אוף!!

אני בהתקף היפראקטיביות!!! אני ורבנית דורשות אקשניםםם עכשיווו!!!! שימו לב!

אולי...אולי...

נפתח אני ואת שרשור של מחשבות?
על כך שכל הבוקר אנחנו חושבות על נושא ולא הולך לנו
ואז יהיה לנו שרשור מ'זה גדול

lala897

New member
ואולי פשוט..

נעתיק את השרשור הזה מההתחלה עד הסוף ונדביק אותו כל פעם מחדש..

lala897

New member
אנשיםםם!!!

משהו חדש ונחמד מהרר עכשיוו!!! מלאכית- תעלי משהו חדש לכבוד ההתחלה החדשה והלב החדש

lala897

New member
את מי?

את הלב? את התימני?(תימני נכון? או שזה לא קשור?
)
ואגב אני הולכת עכשיו לשלוח לך מסר חזרה.. פרח לי מהראש.. sorry

lala897

New member
על מי אני אמורה לחשוב?

אני נורא תמימה בקטעים האלו. לא חושבת על אף אחד

עזבי, נשמתי../images/Emo13.gif

פשוט אני הולכת להיפרד מהחבר שלי אחרי 2 שנות זוגיות צפופה
לא מאמינה שאני עם חיוך על הפנים. אולי אני פשוט מבינה שזה הכי טוב בשבילי
זהו.

tamarhp

New member
היי...

העבודה היתה בסדר.. עבדתי היום 6 שעות רצוף.. לפחות אני מקבלת על זה כסף! יש לי נושאים מעניינים: * למה רק הדתיות פה כותבות שירים? לא הבנים, לא החילונים, ולא החילוניות! * איזה שיר לדעתכם, מבין 5 השירים שהתפרסמו עד עכשיו, הכי יפה? * איך מעבירים את הימים שנשארו עד ט' באב, בלי מוסיקהההההה???? * מה עושים כשיש מישהו שלא מוכן לדבר איתכם, בגלל שהיתה אי-הבנה ביניכם? והוא לא מוכן לקבל את העובדה שזו היתה אי הבנה, והוא ממשיך להאשים? וגם כש"מודים באשמה" (בשביל לרצות אותו) הוא לא מוכן להתרצות? * מה עושים כשבאייסיקיו מציפים אתכם, ודווקא האנשים שאתם הכי רוצים לדבר איתם - לא כותבים כלום? * מה עושים כשמקנאים במישהו? (הפעם לא התכוונתי אליכן - הרבנית חנוכה והמלאכית..) * מה עושים כשאין על מה לדבר?

lala897

New member
חחח חמודה.

כסף!! מילת המפתח!! הדתיות הכי שוות- מה לא ידעת את זה? רק עכשיו את בלי מוזיקה?? מותק- אני כבר מתחילת שלושת השבועות. איזה שליטה עצמית, איזה. אני מתגעגעת למוזיקהההה
(החלטתי להחמיר גם בשלושת השבועות כדי להוכיח לעצמי שאני יכולה לשלוט על עצמי אם זה חשוב לי.
) מה עושים כמישהו מאשים וממשיך להאשים למרות אי- ההבנה? אני מניחה שצריך לתת לזה קצת זמן, שירגע קצת. ואז להתנצל שוב ולהודיע שמבחינתך הנושא סגור. ממשיך להאשים? אין יותר מה לעשות.
אני פה תמיד בשבילך
בקשר לאי סי קיו- עם מי את כ"כ רוצה לדבר? אני ינסה לארגן משהו
וו.. כשאין על מה לדבר יש שתי אפשרויות-א. לקשקש ב. לא לדבר. אז תבחרי מה שבא לך
(וואו- פתאום אני מחייכת הרבה היום
-עוד אחד)

tamarhp

New member
סליחה????

גם אני מתחילת 3 השבועות!!! אבל הימים האחרונים הכי קשייייייייים...... * ניסיתי לתת לזה זמן... אני צריכה להשלים איתו תוך 3 שבועות, כי יש לנו מפגש פורום.... ואני שונאת להיות ברוגז עם אנשים!!! * האייסיקיו - הרבה אנשים.. אבל דווקא אלו המשעממים או הקטנים מדי (כולל מישי שעולה לכיתה ה'!!!) מוצאים נושאים לשיחה!!

למעלה