לא להאמין..

לא להאמין..

אני רוצה לספר לכם משהו קיבלתי לפני כמה ימים בדואר אישור של רופא תעסוקתי שאני כשירה לנהיגה ( שלחתי אותו דרך רשות הרישוי כיון דהיתי צריכה את אישור בגלל סעיף קטן בריאותי ) והלכתי היום למבחן התיאוריה ולא היו מוכנם לקבל אותי לעשות מבחן בגלל שאין לי חותמת של משרד הרישוי ואני שואלת:

א ' - האם צריך חותמת וכן האם היא ניתנת במקום או שזו גם פרוצדורה , אזכיר שהרופא התעסוקתי החליט שאני כשירה לנהיגה כבר וחתם בחותמתו בזאת.?

ב'- מאיפה אנשים צריכים לדעת שלפני שהם נגשים לתאוריה הם צריכים ללכת לשות הרישוי להחתים את הטופס ? הם אמורים לנחש ? הי אפילו במוקד זימון בטלפוני ל אמרו לי את זה וגם באינטרנט אין מי יודע מה פירוט לגבי זה .

תודהמראש.

Kורן

New member
מוזר...

בדר"כ אחרי שהרופא חתם משרד הרישוי חותם יחד איתו לפני שמחזירים לך את הטופס

בקיצור, תקבלי את החותמת במקום, גשי למשרד הרישוי יחתמו לך

המשך .. תגובה

היום הייתי במשרד הרישוי נתנו לי את החותמת מיד אחר כך ניגשתי לתיאורה עשר דקות וסיימתי את המבחן עם עבר ו - 0 טעויות . אבל אני נורא פוחדת מהשיעורים עצמם מכל הקטע של להחזיק את ההגה זה ממש מלחץ אותי ?

Superdror

New member
זה טבעי לחשוש קצת

אבל אני בטוח שיהיה בסדר, מדובר בסה"כ בנהיגה ברכב ולא בחללית של NASA

מומלץ לשתף את המורה שלך בחששותיך כדי שיעזור לך להתמודד איתם ואולי יתאים את תכני השיעור\הכבישים כדי לעזור לך ולבנות ביטחון.

בהצלחה

ravidmos1

New member
אל תחששי

זה טבעי ביותר שאת חוששת בהתחלה כמו כל דבר חדש שאנחנו מתחילים !
חשוב שתבחרי מורה שיהיה לך נוח איתו ויתן לך ביטחון והרגשה טובה .
קחי בחשבון שכמו כל ההתחלות ההתחלה היא קשה אבל תראי שאחרי 3-4 שעורים המתח יתחלף באדרנלין ואת תחכי כבר לשיעור הבא .
שיהיה המון בהצלחה !!!

רביד מושיוב מורה לנהיגה בראשל"צ והסביבה 054-6269924

אודה על תשבותיך - המשך..

שלום יש לי כמה שאלות
א'- אני בשיעור שלישי עכשיו לומדת על אוטומט ואני מרגישה שאני לא מרגישה את הרכב ההיגוי מסורבל ולא הולך לי והמורה בכל הזמן תופס איתי את ההגה ואת הבלמים ודוושת התאוצה נניח שהוא אומר לי להאט אז ין לי תחושה ואני לחצת חזק ... בקיצור אין לי תחושה..- מה עושים?

ב' - שאלה לידע כללי - אם אני לא מקבלת / מוציאה רישיון תוך שנתיים האם אצטרך לעשות שוב תיאוריה או רק להוציא טופס ירוק חדש ללא תאוריה ?

תודה רבה מראש.

למעלה