לא להחמיץ הערב!

Better Man

New member
לא להחמיץ הערב!

הערב בAXN ישודר הפרק Clyde Bruckman's Final Repose לדעתי מדובר בפרק הכי הכי טוב של הסדרה. לא לפספס

orrrrrrrrr

New member
ואתמול היה פרק ממש

משעמם- לא אהבתי... לפחות ג'ק בלאק שיחק שם!

milki123

New member
אם כבר לא להחמיץ...

אז את הפיינל פור ומכבי ת"א...

Chandler Rulz

New member
וג'יובני ריבסי../images/Emo70.gif

פראנק בופה ג'וניור ב"חברים" וגם קודי מ"אבא יש רק שניים".. וגם שיחק בסרט "הוראה בקלפים"..

orrrrrrrrr

New member
כן אני יודע מי הוא..

לא הזכרתי אותו, כי אני ממש אבל ממש לא אוהב אותו... ו"חברים" זאת הסדרה שאני הכי הכי אוהב- בקטגוריה של הקומדיה

Ice Age

New member
וגם בסרט עקיצה ב-60 שניות

בתור אח של ניקולס קייג'.

scoutlavie

New member
הוא באמת מעולה

בדיוק באתי לפתוח שרשור על זה . אני יודעת שיש את הפינל פור, אבל למי שיש 2 טלויזיות בבית, זה פרק מש טוב של דארן מורגן. השחקו בפרק אפילו זכה באמי למיטב זכרוני על זה . פרק מצחיק, אבל גם קצת עצוב....עם ירידות על מולדר .

1Shir

New member
זה אמנם היה פרק טוב בהחלט.

מאוד ציני ומשעשע, בעיקר בחלקו הראשון. אבל תסביר למה זה הפרק הכי אהוב עליך? לא הגזמת? וצילה-איזה ירידות על מולדר??? בגלל זה אמרת שהיה עצוב או בלי קשר? מה, הקטע עם הדרך שבה הוא ימות?... אני מקווה שזו נבואת שווא
-מה היה הקטע עם התחרה שהם דיברו עליה? יש פואנטה שלא הבנתי? -איך סקאלי ידעה שזה הוא הרוצח? גם לא הבנתי -קלייד ברקמן מת בסוף, ממה? -אלמלא סקאלי מולדר היה נרצח? איך זה שהנבואה לא פעלה, הוא היה אמור לבוא אליו מאחור? יש כאן מין לולאה כזו, שבגלל שהוא סיפר לו הוא בכל מקרה יגיע אליו מאחור והעתיד לא יכול להשתנות, רק בזכות המקריות של סקאלי??
זאת אומרת שמקריות כן יכולה לשנות את העתיד, אך לא נבואה! -איך אהבתי שהוא אמר לו: מה ז"א למה אתה רוצח? כי אתה רוצח פסיכופת! אה נכון, איך לא חשבתי על זה! עכשו הכול ברור לי פתאום... גדול!

Better Man

New member
זה פרק עצום

אלה ה45 דקות הכי מצחיקות בטלוויזיה לדעתי. כל בדיחה בפרק הזה עבדה, הכתיבה היית אלוהית פשוט. הפרק הזה אכן קיבל את האמי לפרק הטוב ביותר בסדרה דרמתית ב1996. פיטר בויל גם קיבל אמי על הפרק, השחקן אורח הטוב ביותר.מגיע לו.

Better Man

New member
וטי וי גייד

הכתיר את הפרק הזה בתור "אחד" הפרקים הגדולים ביותר בתולדות הטלוויזיה" מתוך tvtome

milki123

New member
לא כל נבואה...

לא כל נבואה מגשימה את עצמה. זה בא להראות שבכל זאת במידה מסוימת יש לנו שליטה על חיינו.

orrrrrrrrr

New member
חחח היו באמת אחלה של ירידות

על מולדאר, הקטע במכונית, שהוא אומר "שהכי נורא זה למות מחוסר מין מוגזם" (או משהו כזה)..ומלדאר אומר "למה את מסתכל עליי"-חחחחחח... זה היה הכי טוב!! סקאלי ידעה שהוא הרוצח לפי הקלף שבו הראו את הסרבר(שכחתי איך קוראים להם) לפני זה היה גם נתקלה בו בבית מלון, אז היה עשתה אחד ועוד אחד... קלייד התאבד? לא?, חנק את עצמו למוות? הרי הראו שהראש שלו היה עטוף בנילון...

DarlingAdam

New member
אה, לא בדיוק.

איך אפשר למות מחוסר מין? הוא אמר "חנק עצמי אוטו-אירוטי", כלומר, מניעת אוויר וחמצן כדי להגביר ריגוש מיני. כשאתה לבד. זה אכן נורא מסוכן.

orrrrrrrrr

New member
חשבתי שהוא מדבר בציניות

זה דווקא נשמע יותר טוב. וזה גם מסביר למה הוא התאבד.

orrrrrrrrr

New member
אממ

בסוף הרי הראו שהראש שלו היה עטוף בשקית פלסטיק.. זה לא מסביר, זה מרמז.

orrrrrrrrr

New member
והוא תמיד התלונן

על כך שכולם חוץ ממנו מקיימים יחסים, והוא נראה כ"רודף שמלות" לא קטן..

למעלה