לא להתגייס לקרבי!! לא לעשות מילואים!!!

near33

New member
לא להתגייס לקרבי!! לא לעשות מילואים!!!

אני מאד מקווה שאף אחד מכם לא ייתן לבן משפחתו להתגייס לקרבי או לעשות מילואים, יש לנו ממשלה מטומטמת וצבא עיוור שבמקום להפציץ את עזה מהאוויר בתגובה לקסאמים הוא מעדיף שמיטב חיילינו ימותו כמו ברווזים בכניסה קרקעית לרצועה. והם עוד אומרים שהם הפיקו לקחים ממלחמת לבנון השנייה... בעיני הממשלה והצבא , הדם של תומכי חמאס יותר חשוב מהדם שלך אז הפעם לא נחזור על טעויות מלחמת לבנון השנייה שהלכנו כעיוורים אחרי הפקודות ונדרוש להפציץ מהאוויר באופן מסיבי עד שיפסקו הקסאמים.

שרון123

New member
אתה שם לב בכלל באיזה פורום אתה כותב?

ומה עם כל ההורים השכולים שאיבדו ילדים בצבא? למה הם צריכים לקרוא את דברי ההבל שלך? ואם לא ניתן לבנים שלנו להתגייס? אנחנו הרי בוחרים לחיות במדינה הזאת עם כל הקושי. אני לא מעוניינת לפתוח כאן דיון פוליטי, זה לא המקום! אנא קח את דברי ההטפה שלך רחוק רחוק מכאן

natalieov

New member
שרון... בתור מנהלת הפורום יש לך אפשרות למחוק

את ההודעה שלו...

שרון123

New member
תודה../images/Emo140.gif

אני מעדיפה לא למחוק הודעות. מוחקת רק במקרים קיצוניים שיש פגיעה אישית ממש בחבר פורום.

eaz1514

New member
../images/Emo195.gif הלוואי ולבני רונן שחלה חודש וחצי

לפני גיוסו לצהל הייתה ניתנת הזכות להתגייס ולהלחם למען ארצו במקום להילחם באויב מסוג אחר, סרטן הדם , לוקימיה. וצודקת שרון שמקומך לא כאן ,אבל לא יכולתי שלא להגיב... למי בכלל אתה פונה? איזה בנים אמורים להתגייס? אילנה, אמא של רונן

למעלה