לא להתפלא אם האולטימטום יוארך זה יאפשר לא להחליט עוד זמן מה. אולי בינתיים הערבים יתעייפו..
D drukman New member 9/10/00 #1 לא להתפלא אם האולטימטום יוארך זה יאפשר לא להחליט עוד זמן מה. אולי בינתיים הערבים יתעייפו..
א אלוני. New member 9/10/00 #7 כן, אני יודע אל תדאג , בנושא הפצצות , אני מניח שיש שם מספיק דאגות גם ככה .
א אלוני. New member 9/10/00 #3 לא יוארך ! כדאי לקרא בין השורות , האולטימטום לא יוארך , זה לא שברק יודיע שהאולטימטום פג ויטיל פצצת אטום על יהודה ושומרוןץ בא נעקוב אחרי הארועים בשעות הקרובות ונראה ( כאילו יש לנו ברירה )
לא יוארך ! כדאי לקרא בין השורות , האולטימטום לא יוארך , זה לא שברק יודיע שהאולטימטום פג ויטיל פצצת אטום על יהודה ושומרוןץ בא נעקוב אחרי הארועים בשעות הקרובות ונראה ( כאילו יש לנו ברירה )
B bibilibi New member 9/10/00 #10 לא יעשו כלום וגם האולטימטום לא יוארך....... פשוט ימשיכו לתת את הלחי השניה..... ומי יודע - אולי נשאר בחיים...... ואני הייתי שמלאני סליחה עם ישראל
לא יעשו כלום וגם האולטימטום לא יוארך....... פשוט ימשיכו לתת את הלחי השניה..... ומי יודע - אולי נשאר בחיים...... ואני הייתי שמלאני סליחה עם ישראל
B bibilibi New member 9/10/00 #11 לא יעשו כלום וגם האולטימטום לא יוארך....... פשוט ימשיכו לתת את הלחי השניה..... ומי יודע - אולי נשאר בחיים...... ואני הייתי שמלאני סליחה עם ישראל
לא יעשו כלום וגם האולטימטום לא יוארך....... פשוט ימשיכו לתת את הלחי השניה..... ומי יודע - אולי נשאר בחיים...... ואני הייתי שמלאני סליחה עם ישראל