לא להתקרב למסעדת נורמן לארוחת בוקר

אאורה333

New member
לא להתקרב למסעדת נורמן לארוחת בוקר

לצערי, קיבלתי שובר מתנה לארוחת בוקר זוגית במלון. חברתי, שנתנה את המתנה, הייתה בטוחה שזו מתנה נפלאה...אבל, ויש כאן אבל גדול...קמתי במיוחד לארוחת הבוקר הזו, והגעתי בלוויית בתי. המקום מעוצב נחמד, אבל מיד המלצר שהושיב אותנו הבהיר לי שהמתנה שקיבלתי לא כוללת ביצים, לא לחם, ולא שתייה מיוחדת, אלא רק מילוי מהבופה. בסדר, בופה נשמע נחמד, לא? אז זהו, לא!!! בבופה היה "סלט" עגבניות שרי, שוחה בשמן, ללא תיבול מיוחד. סלמון מעושן, דג לקרדה, כמה ירקות חתוכים, ו: "מאפים" יבשים, לטעמי נראו גם ישנים (אני שפית במקצועי, ויודעת היטב מה טרי ומה לא), ומשהו שם גם הריח לא טוב. בקיצור, זנחנו את הרעיון של המתנה. אם אני צריכה להוסיף 68 שקל לביצה, או 56 שקל למקושקשת!!!!! או 44 ש"ח לגרנולה!!!! אז לא תודה, במיוחד שחברתי שילמה 100 ש"ח לסועד על הבופה לכאורה _שזה מתנה ב" 196 ש"ח)...אז שיתביישו להם, ושימצאו פראיירים אחרים.

החתולית

New member
חבל שזו היתה החוויה שלכן

אם החברה רכשה את כרטיס המתנה העולה 196 ש"ח עבור ארוחת בוקר לזוג, הרי כתוב במפורש באתר מה כוללת הארוחה:
"בופה ארוחת בוקר זוגי
השובר מקנה מילוי חופשי מהבופה שכולל: לחמים, סלטים, גבינות, ממרחים, פירות, מאפים, עוגות, מיצים סחוטים וקפה."
&nbsp
לפי תפריט המסעדה, מחיר אומלט הוא 56 ש"ח.
&nbsp
&nbsp

מיכאל ג

New member
עם כל הכבוד

כל בופה נורמלי במלון נורמלי (אני לא מדבר על המוטל 6 בפאתי בוקה-ראטון אלא מלון מלון) כולל ביצים, ולו רק קונטיינר עם ביצה מקושקשת (מלון נורמלי בחו"ל יתן גם בייקון ו/או נקניקיות, אבל לזה אני כבר בכלל לא מצפה בארץ). אני לא חושב שצריך לקרוא את האותיות הקטנות כדי לוודא אם יש או אין ביצים. זה כמו שובר להמבורגר שבאותיות הקטנות כתוב שלא כולל את הקציצה עצמה!

trilliane

Well-known member
מנהל
אומלט 56 ש"ח?
מביצי יען? או שהחביתה מכילה זהב?

pix37

New member
זה בהחלט נקרא נורא וחסר כל פרופורציה למחיר

כאשר משלמים קרוב ל- 100 ש"ח לארוחת בוקר אפשר וצריך לצפות להרבה הרבה יותר בלי תשלומי אקסטרה ותוספות למינהן.

telavivian

New member
לי זה דווקא לא היה ברור...

מאוד התלבטתי אם להזמין את השובר מתנה להורים וגם לקנות לעצמי.
מפרטי העסקה אני מבין שמדובר בבופה של בית מלון - ומאוד תמוה שנדרשים להוסיף כסף על ביצים וכד' אפילו אם הם לא חלק מהבופה.

ברור שאשפר להתווכח על הניסוח - אבל אפשר היה לציין את עלות התוספות ולהדגיש שאינן כלולות.
מעניין כמה אנשים היו רוכשים אחרות בוקר זוגית ב- 200 ש"ח כשהם יודעים שידרשו לשלם עוד כ- 100 ש"ח עבור ביצים....

החתולית

New member
קראתי שוב את התיאור באתר האינטרנט והוא ברור מאד

כתוב במפורש מה כולל השובר ומה כולל הבופה. לא מוזכרות בו ביצים.
&nbsp
אני מסכימה שגבייה של 56 ש"ח עבור אומלט היא מוגזמת מאד, ולטעמי לא ראויה.

Gרר

New member
זה עניין פסיכולוגי ידוע

אתה יכול לקרוא רשימת מכולת אלף פעם ואם נדמה לך שיש שם משהו שאתה מצפה שיהיה שם - לא תרגיש בחסרונו. אני בטוח שאם תתני את אותה רשימה להרבה אנשים תקבלי שאחוזים לא קטנים יופתעו מככך שאין ביצים ולחם אפילו שזה באמת לא כתוב שם. הסיבה היא שלמוח יותר קל להתרשם ממה כן כתוב ויותר קשה לו למצוא מה לא כתוב.

למשל אם מישהו ממש לא אוהב דגים מלוחים ויזכירו דגים מלוחים ברשימה - הסיכוי של בנאדם לפספס את הדגים המלוחים קרוב לאפס. לעומת זה תשאלי אותו אחרי זה תגיד ממה שאתה זוכר: יש בארוחה הזו ביצים או לא. יש הרבה סיכוי שהוא יגיד לך ואללה אני לא זוכר.

כל זה לא בא לא להצדיק את המסעדה ולא לא את הסועד ולא להיפך. רק להגיד שיש בסיפור הזה משהו מעבר ל"כתוב/לא כתוב" ואולי אם מסעדות רוצות ללמוד משהו מהקשקשת הזאת שלי זה שאם יש משהו שמאד מקובל לתת ובמקרה מסויים לא נותנים (לחם!!!!!!!!!!!!!) עדיף לרשום "לא כולל לחם" מאשר להסתמך על זה שאנשים ישימו לב.

trilliane

Well-known member
מנהל
כבר לפי הגישה והמחירים לא כדאי להתקרב לשם...

gastro101

New member
חבל שלא צילמת והעלית כאן איך נראה הבופה היקר

בהחלט יקר. במשיה המחיר לארוחה של בופה+מנת ביצים היה 85 שח וכמובן שתיה פעמים

Gרר

New member
יש לי הצעה יותר טובה

להתרחק משוברים קופונים ושאר תחליפי תשלום

מדי פעם אני מקבל שובר למסעדה או חנות אני מעדיף לקחת אותו לחנות כל פעם מגיעים עם השוברים האלה למסעדות מתסבר שלא קראת איזה אותיות קטנות פה או שם ואז הבילוי מתפקשש וזה סתם מעצבן. כבר מעדיף להתעצבן בחנות כשאני קונה משהו ואל בארוחה ששם אני מעדיף להנות ולא להתעצבן.

trilliane

Well-known member
מנהל
חבל לפסול באופן גורף; ברוב המקומות מקבלים ארוחת בוקר רגילה

כלומר לפי התפריט הרגיל, ואלה ארוחות בוקר ישראליות מקובלות של בתי קפה, כולל לחם, ביצים ושתייה (לרוב גם קלה וגם חמה) והשובר פשוט נותן הנחה מסוימת. אני אוהבת מאוד את ארוחת הבוקר של מקס ברנר (בעיניי היא המוצלחת ביותר שאכלתי בבתי הקפה רגילים, כלומר לא רשת כמו בנדיקט או מלונות) והיא עולה כ-100 ש"ח במחיר רגיל, אבל עם שובר רק 70 (לפחות כך היה בעבר) ומקבלים הכול רגיל. לדעתי משתלם.

למעלה