לא לוקח תרופה

לא לוקח תרופה

המתוקי, בן שלוש ושמונה חודשים, לצערי עכשיו עם דלקת אוזניים חריפה עם חום גבוה מאוד וקבלנו היום מהרופא אנטיביוטיקה לעשרה ימים.
הוא בשום אופן לא לוקח את התרחיף. (8 CC) שמתי לו בכוסית קטנה והוא לא שותה אותה ומעיף את זה. אמרתי לו שזה משקה גיבורים שיחזק אותו וייתן לו כוחות ועדיין לא רוצה אמרתי לו שייקח וזהו, באופן אסרטיבי ואין עם מי לדבר. חיכיתי דקה שתיים ואמרתי שאני אמא שלו ושהתפקיד שלי לדאוג לו שיהיה בריא ואני עושה זאת כי הוא חשוב לי. כלום. אין עם מי לדבר. בסוף כמעט לקחתי את המזרק של האקמולי ושמתי לו אבל כאב לי הלב כי הוא פשוט בכה בטירוף ולא היה נותן לי לעשות זאת. הוא ילד חזק.

מה עושים????????????????

אחריות הורית

כאן נראה דוגמא שתפקיד ההורה לשים גבולות לילדיו.
גבולות הם דבר חשוב ביותר שההורה יכול לתרום לילדו.
ברגע שאנחנו נותנים לילד לעשות משהוא רוצה זה מראה על חוסר אכפתיות וחוסר אחריות של ההורה.
זאת דוגמא קלאסית מה יותר חשוב לעשות מה שהילד רוצה או מה שחשוב יותר.
חשוב שהילד יקבל טיפול תרופתי לילד אין הבנה מה צריך לעשות.את צריכה לעשות את הפעולה הנכונה.
לא חשוב אם הילד בוכה או לא בוכה.

דוקטור יקר

אכן כל מה שאתה אומר הוא נכון והכרחי! אני באותה דיעה שלך לחלוטין!
והאחריות ההורית שלי היא גם לקבל עזרה כשאני שואלת מה עושים כשהילד בהתנגדות גופנית לא לקבל את התרופה??
בשקט ובצורה עיניינית זה לא עובד איתו. גם כשאני שמה לו עם מזרק פלסטיק בפה עם התרופה(של נובימול) ומחזיקה אותו בכוח כי הוא מתנגד, הוא יורק הכל החוצה! פשוט יורק.
מה השיטה לתת באופן שלא יירק?

לאמא

רק עם מזרק
בעדינות משכיבים אותו מבטיחים פרס עם הוא שותה את התרופה מחזיקה אותו במהירות שמה לו התרופה בפה את נזהרת שלא יחנק אבל הכל מהר לאחר מזה נותנת לו את הפרס שפעם הבאה יהיה לך יותר קל ושהילד יבין שאת לא מוותרת לו.

דלקת אוזניים

טיפול הומאופתי מומלץ לדלקות אוזניים לדלקות גרון התקררויות סינוסיטיס-דלקות במערות האף נזלות כרוניות אלרגיות אסטמה.
מומלץ שתקחי את בנך לאבחון אישי אצל הומאופת שיתן לו טיפול הומאופתי שלא יחזור לו דלקות אוזניים חוזרות ונשנות.

למעלה