לא לחגוג!!הכל הצגה!!האצבע עדיין בתח

צמרת12

New member
לא לחגוג!!הכל הצגה!!האצבע עדיין בתח

רבותי החוגגים - תרגעו !! תעיינו בעיתוני השנים שעברו ותמצאו עשרות "מהפכות" שחוסלו בגלל "חוסר תקציב". עוד שקל אחד לא הוקצב . החוק עדיין לא הוגש. עד שלא נראה תכלס בשטח - יש לראות בכך תרגיל בתקשורת לתמימים!! מי מפריע למופז לגייס סוהרים במקום אנשי מילואים ?? הרי זה יותר זול ... מי מפריע למופז לגייס פלוגות קבע קצר ?? הרי זה יותר זול ... === ולמה בשנה הבאה ?? פשוט כדי שנציגי בלת"מ לא יקלקלו את חגיגיות יום המילואים הקרוב ... רבותי - עדיין לא גוייס איש קבע אחד ע"מ להחליף אותכם... אלפי טפילים אוכלי חינם מתפרנסים מטרטור מערך המילואים מקציני תכנון מפוטמים בקיריה ועד ללוכדי העריקים ...

הישג חשוב ביותר

אין ספק כי ההחלטה וההצהרה של ועדת השרים לענייני מילואים היא הישג חשוב ביותר שאנו זוקפים למאבקנו העיקש בצינורות הפוליטיים, צבאיים ותקשורתיים. כעת יש להמשיך וללחוץ עד שתיושם ההחלטה למעשים.

רטוש

New member
זה נחמד שלנצחון אבות רבים

אבל יש לי מין תחושה כזאת, שלא בדיוק בלת"ם היא זו שהניע את השר המושמץ ביותר כאן מאז דרייפוס... שאול מופז אם ואני חוזר אם הדברים אכן ייושמו אני חושב שלכמה חבר'ה פה ראוי היה מותר להתחיל בפסח הבא לאכול פחות מצות ....ויותר את הכובע....

ניר נגר

New member
היי רטוש, אינני יודע מי האבא

הביולוגי, ואני תמיד לקחתי את הקרדיט שאני נותן לעצמי ולמה שאני עושה בזהירות רבה. הפעם אני יכול להגיד שחלק גדול מהנעת המאבק הזה והעלאת הדברים הבוערים לשולחן סדר העדיפות היה בזכות בלת"מ ויתר התנועות היקרות הפועלות עין בעין איתנו למען המטרה החשובה הזו. אנחנו לא מחפשים תהילה והיא גם לא תיתן לנו שום דבר, מבחינתי שערפאת היה מעלה את הרעיון. העיקר שהוא כאן! העיקר שיישמו אותו! לטובת כל עם ישראל ולמען בטחון המדינה. ועדיין יש לעקוב בקפידה אחר יישום התוכנית

למעלה