לא ליבוד אבל טילדה גם מותר אצלנו נכון?

OFRAGUR

New member
לא ליבוד אבל טילדה גם מותר אצלנו נכון?

אז רציתי להכין מכשפה אבל במקום בד כותנה רגיל (לא נמתח)השתמשתי בטריקו ובמקום מכשפה יצאה עכברה גדולה לא נורא בפעם הבאה אקנה בד המכונה תעבוד ו...תצא לי מכשפה אמיתית ...בינתיים שופו בעכברה המגודלת

מכשפה או לא מכשפה נראה לי שהיא שומרת רצינית

אף אחד לא יתעסק איתך כשהיא לידך, אם את אוהבת אותה, וזה ממש קלי קלות לאהוב אחת כזאת -אז מה אכפת איך קוראים לה? וחוץ מזה עם מטאטא בין הרגליים היא יכולה עדיין להיות מלכת המכשפות כיפאק על הניסיון!

nbrosh

New member
חמודה ביותר..

עפרה, מצטערת שלא התפניתי, משבר משפחתי בטלפון.. חיכיתי שתחזרי. נעמה.

aliner

New member
טילדה תמיד מבורכת כאן ../images/Emo9.gif

יש לי כמה המלצות: גם אני הכנתי את הראשון עם טריקו וזה באמת הבדל של שמים וארץ. טריקו לא מתאים לבובות האלו. אני יכולה להמליץ לך גם על פשתן דק שיכול לעשות את העבודה נהדר. שנית, כדי שהידיים שלה לא יעמדו ככה רחוק מהגוף (כמו של מתאגרף
), את צריכה למלא את הידיים בחומר מילוי רק עד שני שליש מהם. כלומר החלק הקרוב לכתף צריך להיות יחסית ריק וכך הידיים ינוחו להן יפה בצידי הגוף. אותו כנ"ל את את רוצה שהיא תוכל לשבת, האיזור של הרגל ליד החיבור לגוף צריך להיות יחסיתריק ממילוי. אז בהצלחה בבובה הבאה ולא שהעכברה המגודלת הזו לא חמודה....

OFRAGUR

New member
אלין תודה רבה !! אני מקווה כבר בשבוע

הבא להעלות מכשפה משופרת

hen79

New member
היא מאאאד מתוקה. בעקבות דברי אלין, העכברה מאד

מזכירה לי מנחה טלויזיה מפורסם....

טלושקלה

New member
../images/Emo69.gifעופרה עכברושת מתוקה שנוקי צודקת חסר לה

שפם ואף שאפשר להוסיף ברקמה

OFRAGUR

New member
אבל אז אצטרך להודות

באופן סופי בכך שזו לא מכשפה .יקח לי קצת זמן כשאקבל זאת סופית ארקום לה שפם ואף. טל את מזהה את הבד של המגפיים?

טלושקלה

New member
../images/Emo41.gifאם אני מזהה נכון אז את אלופה כי נראה לי

שליבדת מגפיים מכל שאריות הצמר שמהם עשית תיקים או שאני טועה בגדול? אם אני צודקת מגיעות לך תשואות! דווחי אם הניחוש נכון...

טלושקלה

New member
וואלה צריך להתחיל לקחת כדורים לזיכרון אבל מי

זוכר איפה מניחים אותם?

aliner

New member
אני חשבתי על מי_ _ מיכ_ _ _ הרמז

עכשיו "דק" כעמוד חשמל...

איזה חידונים על הבוקר... גם אני לא יודעת!

עפרה המכשפה-עכברה או מה שתחחליטי שהיא, מקסימה וחמודה ונראית עשויה יפה.

hen79

New member
אני התכוונתי ליאיר לפיד אבל אין לי מושג למי

אלין מובילה

למעלה