חצישלישרבע
New member
לא ללכת לבתים של זרים...../images/Emo23.gif
כמה זמן זה מספיק לכם לפני שתזמינו מישהו לדירתכם? וכמה זמן אתם צריכים (וצריכות - רלוונטי במיוחד לבנות) להכיר מישהו/מישהי על מנת להיעתר להזמנה לבוא לדירתם? כשעוד הייתי מבלה הרבה זמן באוניברסיטה, אז ככה, פוגשים אנשים. ולא רק שם, בכל מיני מקומות, ובכל מיני אינטראקציות פוגשים אנשים. לא פעם ולא פעמיים היה צץ העניין הזה של "אולי תעלי ל
?", כשלפעמים
היה באמת קפה, ולפעמים הכוונה מאחוריו היתה רק אמתלה. גם כשהכוונה היתה עשויה להיות חפה מפרשנות (והרבה פעמים לא יודעים מראש), הרבה פעמים היתה התלבטות קלה. עם אנשים שמכירים זה קל - יודעים מי זה, מה זה, מה מערכת היחסים בינכם. אבל כשרק פוגשים מישהו, לפעמים זה היה קצת מביך עבורי, קצת "לא נייטרלי". מצד שני, זה גם כיף, יש בזה משהו מרגש - פוגשים מישהו, מדברים, ובהזמנה הזו לביקור בבית יש מן אמירה של "נחמד לי איתך, מספיק נחמד בשביל שארצה לארח אותך בביתי". אני מתארת לעצמי שאין תשובה אחידה "יום", "שעתיים", "שבוע", לשאלה הזו, אבל בטח יש שיקולים: עפ"י מה תחליטו אם ללכת לביתו (או ביתה) של אדם שאינכם מכירים כ"כ
נחמדות זה חשוב, אבל בטח לא מספיק. ושאלה דומה, רק שהפעם אתם אלו שמזמינים - כמה אתם צריכים להכיר לפני שתפתחו את דלת ביתכם בפני אדם
כמה זמן זה מספיק לכם לפני שתזמינו מישהו לדירתכם? וכמה זמן אתם צריכים (וצריכות - רלוונטי במיוחד לבנות) להכיר מישהו/מישהי על מנת להיעתר להזמנה לבוא לדירתם? כשעוד הייתי מבלה הרבה זמן באוניברסיטה, אז ככה, פוגשים אנשים. ולא רק שם, בכל מיני מקומות, ובכל מיני אינטראקציות פוגשים אנשים. לא פעם ולא פעמיים היה צץ העניין הזה של "אולי תעלי ל