לא ללכת לראות סרט בתיאטראות אילת!!!

H a V i T u S h

New member
לא ללכת לראות סרט בתיאטראות אילת!!!

אלא אם אין לכם ברירה והכוונה היא- אתם לא נוסעים לצפון, אין לכם מחשב עם אינטרנט (שזה לא רלוונטי כי אז לא יכלתם לקרוא את ההודעה הזאת). בקיצור הלכתי השבוע לראות סרט והאיכות של הסרט הייתה שווה לתחת, פסים ירוקים וכתומים רצים באמצע המסך ומשגעים את מי שמנסה לראות ועד שהם נעלמו קווים לבנים הבזיקו כל שתי שניות על המסך במקום אחר ועזרו להתרכז בסרט גם הם, בקיצור נהרס לי כל הסרט. עזבו את העובדה שהאולם שווה לתחת, והפופקרן יקר ולא מוצדק..... לא חסר מיליון בתי קולנוע לראות בהם סרטים במידה ואתם אילתים שתקועים בעיר, חכו שבועיים אחרי צאת הסרט ותקבלו סרט באיכות טובה מאוד עם תרגום, תנצלו חבר עם מערכת קולנוע ופלזמה שמניחה את הדעת ותהנו מהסרט יותר!

MasterD_iL

New member
נכון, צודק מילה במילה

בתור אחד שראה את שודדי הקאריביים 3 פה באילת ואז שבוע אח"כ ב"יס פלאנט" ברמת גן(וגם את רובוטריקים שאני לא מעיז לראות פה באילת), חבל על הזמן! המקרן של תאטראות אילת נראה לי עוד מהמקרנים של שנות ה50. בהחלט אני מתבאס להמשיך לחשוב לראות סרטים כאן, אבל לפעמים זה מה יש... סרטי אנימציה ממוחשבת - אסור בשום פנים ואופן לראות כאן! שווה ערך לזה שתראו במחשב באיכות גרועה! הלוואי וזה יזיז משהו, ויקימו פה קולנוע כמו שצריך או שישפצו מהיסוד את הקיים. אה ו..היס פלאנט הזה כל כך ברמה של חו"ל זה לא יאומן! בית קולנוע כמו שצריך וגם לא מחירים בשמיים. (שלא לדבר על הVIP, כורסה נוחה במיוחד, שתיה ופופקורן חופשי כולל אלכוהול)...

חרשנו על הנושא הזה אלף פעם

וכולם מסכימים פה אחד. הקולנוע פה לא שווה אפילו לתחת. ולא נראה שזה הולך להשתנות אני ראיתי השבוע את הסרט של הסימפסונס (סרט קורע, אגב) ואני רק מתבאס שלא יכלתי לראות אותו בקולנוע כמו שצריך.

stupidity

New member
פופקורן יקר אה?

אז טוב שלא אתה שילמת עליו..
סעמק, הרסו לי את הארי פוטר..

GlasS MooN

New member
חחחחחחחח

ולמה נראה לך שזאת הסיבה שאנחנו הולכים לשם? יש עוד סיבות ללכת לתיאטראות ...

AdamINC

New member
כבר דיברנו על זה כל כך הרבה...

זה פשוט מציק. הם בנו שם מזנון חדש וזה היה בערך התחלה טובה להמשיך ולשפץ את כל הקולנוע הזה, אבל מסתבר שטעינו. לי הם גם הרסו את הארי פוטר (חוצמזה שהסרט עצמו היה גרוע), אבל הם הורסים כל סרט אפשרי. באמת נמאס!

למעלה