לא למדתם איוב ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
נראה לי שרובנו מכיר את הסיפור על עסקת השטן עם אלוהים, למי שלא זוכר, בקצרה, מדובר על איש אחד חביב שהיה לו הכל ואגב, היה יהודי רפורמי שהאמין במוסד "אלוהים"... יום אחד בא שטן לאלוהים ואמר לו- תראה צביעות...ההוא חי לו אפנדי, כלום לא חסר, אז ברור שהוא מאמין בך...תן לי איתו כמה ימים ותראה איך תכף כל סיפור האהבה הזה בינכם מסתיים
. אלוהים עושה איתו חוזה... השטן שורף לאיוב את הבית, גונב לו את הצאן, משאיר אותו בלי שקל על התחת, הורג לו את הילדים
ולסיום הטרגדיה מסדר לו צרעת ככה אחת חזקה עם תולעים
... לא משנה מה... איוב נשאר נאמן לאלוהים. ואז אלוהים אמר לשטן
לי, תתקפל וסע ללפלנד
אחר כך, לאלה שחושבים שאיזה באסה להאמין בשביל איוב... אל תדאגו, כמו בסרט וולט דיסני שבלוני... איוב מקבל הכל חזרה ופי שתיים
זה די קשה אמנם עם הילדים, שכר לימוד וכל זה. בשורה התחתונה - צדיק ורע לו בלה בלה... הכל זה שיעור, הכל מתקשר בסופו לעניין הגילגולים והקארמה שלנו. מה שנאר זה או לכעוס על זה... או פשוט ללמוד מזה - ע"ע מלך האריות בסצינה שהקוף פוגש לראשונה בסימבה הבוגר... שיהיה רק טוב הא
נראה לי שרובנו מכיר את הסיפור על עסקת השטן עם אלוהים, למי שלא זוכר, בקצרה, מדובר על איש אחד חביב שהיה לו הכל ואגב, היה יהודי רפורמי שהאמין במוסד "אלוהים"... יום אחד בא שטן לאלוהים ואמר לו- תראה צביעות...ההוא חי לו אפנדי, כלום לא חסר, אז ברור שהוא מאמין בך...תן לי איתו כמה ימים ותראה איך תכף כל סיפור האהבה הזה בינכם מסתיים