לא למועצת הנגידים!!!!!!!!!!

לא למועצת הנגידים!!!!!!!!!!../images/Emo70.gif

אני מבקש להעלות כאן לדיון את הצעת רה"מ ושר האוצר בדבר מועצת נגידים שתהיה אחראית על קביעת המדיניות המוניטרית ושאנשי בנק ישראל יהיו בה מיעוט. ההצעה תעלה לדיון בממשלה ביום ראשון. הצעה זו היא סכנה אמיתית לכלכלת ישראל. באחת השעות הקשות ביותר של המשק, בשעה שכל ספקי האשראי הגדולים חוככים בדעתם האם ניתן להמשיך ולהעניק אשראי לישראל, קבלת ההצעה תהיה הדבר הגרוע ביותר שניתן לעשות. היא תשדר לעולם מסר של אי יציבות, של ממשלה שמתערבת במערכת המוניטרית, של סכנה לאי יציבות מחירים. סיכוי טוב שדירוג האשראי שלנו יורע, הגירעון, שהגיע בשנה שעברה למימדים מדאיגים מאוד יחמיר, ומכאן הדרך לסחרחורת כלכלית גדולה. ואל תביאו לי דוגמאות ממדינות אחרות עם היסטוריה של יציבות מחירים- הן לא נמצאות במלחמה ומנגד כאן הגענו לאינפלציה נורמאלית רק לפני שנים מעטות. אני פונה לכל חברי הפורום בבקשה להשיא עצה: כיצד נוכל להיאבק בהצעה חולה ומסוכנת זו? כיצד נוכל למנוע ממנהיגי מפלגתנו לבצע טעות שתפגע בכלכלת ישראל? האם מכתבים לרה"מ ושר האוצר יועילו לדעתכם במשהו? מצפה לתגובתכם.

yariv~2

New member
אין ספק שאסור לתת למושחתים לנהל

גם את מדיניות הריבית של המדינה, אני כבר רואה שערוריות של שר אוצר שמעלה ריבית בשביל אבא של אישתו... (...) אין לי מושג איך להילחם בזה..

../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif - זה יהרוס את הכלכלה

אם יתנו לפוליטיקאים כזאת גישה לכספים אני מעביר תוך שניה את כל כספי לחו"ל.

ריאליסט

New member
סוף סוף משהו לעניין!!

נושא רציני ולא הסתה סתמית.הלוואי שהיית דואג שלפחות רוב הנושאים העולים פה בפורום יהיו מהסוג הזה.

למעלה