לא למלחמה בעיראק

ne ro

New member
לא למלחמה בעיראק

שלא יעבדו עליכם, ארה"ב ובריטניה לא רוצות לצאת למלחמה כדי לגאול את העם העירקי מייסוריו או לפרק את הנשק להשמדה המונית. לארה"ב בעצמה יש מספיק נשק אטומי שיכול להשמיד את האנושות אלפי פעמים, והיא הוכיחה שהיא לא מספיק אחראית בשביל לא להשתמש בו. ארה"ב רוצה לעצב מחדש את המפרץ כדי להשתלט על הנפט. הם רוצים להנהיג בעירק משטר צבאי בשלב ראשון ומנהיג שטוב להם בשלב שני. הם לא ישחררו את ההמונים העירקים, הם רק יכבלו אותם לאימפריאליזם האמריקאי. לא לבוש! לא לסדאם! הישועה להמונים מהרעב והמגיפות לא תבוא מאמריקה, אלא ממהפכה עממית שתבנה בעירק חברה שיויונית ודמוקרטית. חייבים לארגן את ההמונים בכל המזרח התיכון לכונן סוציאליזם בארצם תוך שיתוף פעולה בינלאומי, תשובה לניאו-ליברליזם והשיעבוד של האמריקאים והבורגנות המקומית

ne ro

New member
ומה שהיראלים ( הטיפשים) לא מבינים

זה שגם אם יהיו 1,000,000 פיגועי טרור באירופה אירופה לא תתמוך בישראל. רק בפלסטינים. כי ישראל מדינה קטנה ומחורבנת ?

a e q u i t a s

New member
לא...כי אירופה

גם אירופה היא יבשת דיי מחורבנת, רק היום עצרו עוד פעם בגרמניה צעירים מוסלאמים שהתכוונו לפגוע בתחנת הרכבת בקיל.

ne ro

New member
כאילו שאכפת למישהו שם

אנחנו מדברים על 2 דברים: 1. המהגרים המוסלמים 2. הטרור לא חייבתלהיות קורלאציה בין זה לזה. נראה לי שזה נובע גם משטיפות המוח של אל מנאר בגרמניה שפועל על נערים לבנונים ...

a e q u i t a s

New member
אם מדברים על גרמניה

היום היתה לי שיחת טלפון עם ידידה מאוד טובה שלי בגרמניה, היא לא יהודיה ולא ישראלית, דיברתי איתה על הרבה דברים אישיים
, אבל גם על הסיכול של הפיגוע האחרון בתחנת רכבת בגרמניה, היא מספרת לי שפתאום הגרמנים התעוררו מתרדמת חורף ארוכה... לא מבינים מאיפה זה נפל אליהם, הם מקבלים את זה כגורל מר, איזשהו גזרה רעה משמיים..., דווקא הדגש שלהם הוא על המהגרים הטורקים... למרות שהטורקים זה איזשהי בעיה של עובדים זרים לא חוקיים ולא איום טרור... בכל מקרה, השורה התחתונה שגרמניה כזה, לפחות הציבור לא מבין מאיפה הטרור הזה הגיע פתאום ביום בהיר.

ne ro

New member
מה גם התקווה הישראלית

שיבינו את ישראל היא די מטופשת. עבור רוב הגרמנים יש הבדל ברור בין טרור שנובע מכיבוש כמו בישראל, עיראק,ספרד, בריטניה או טורקיה מאשר לטרור האיסלמי ( למרות שהגי'האד האיסלמי הוא ארגון ג'יהאדיסטי).....

ne ro

New member
וכן , חמאס הוא בהחלט לא ארגון

ג'יהאדיסטי, לה משנה כמה הוא דתי.

למעלה