מיכי 10
Member
לא למקצוענים
. סתם שיתוף במסקנה, מבישול של כרוב כבוש,
נקניקיות ותפודים: בסוף אפריל, היה כאן שרשור שעסק במתכונים, לְמה שחלק מכם קוראים "שוקרוט", ואני מכנה פשוט כרוב כבוש, נקניקיות ותפוחי אדמה. זכרתי את התבשיל הזה מבית הוריי (שהכירו את המתכון עוד מגרמניה, על גבול שטרסבורג, אלזס). אבל משום מה, לא ידעתי איך אמא שלי היתה מכינה אותו. אז קראתי כאן כמה מתכונים, וגם בגוגל. ובסופו של דבר "הרכבתי" לעצמי מתכון, ובישלתי. היה טעים מאד. בינתיים עבר למעלה מחודש, וביום שישי רציתי שוב להכין, אבל לא מצאתי את הפתק שעליו רשמתי את המתכון "שלי". אז ניסיתי לשחזר מהזיכרון, ובישלתי, ושוב היה טעים מאד, ורשמתי את דרך ההכנה. רק אתמול, מצאתי את הפתק של המתכון הראשון. ראיתי שהכנתי בכל פעם בצורה אחרת, אבל בשני המקרים היה מצוין. אני כמובן לא מתיימרת להיות בשלנית מקצועית, אלא רק חובבת קטנה. אבל המסקנה שלי, שגם כשמקצרים הליכים בתבשיל זה, כפי שעשיתי ביום שישי מפאת קוצר זמן, התוצאה לא פחות טובה!

נקניקיות ותפודים: בסוף אפריל, היה כאן שרשור שעסק במתכונים, לְמה שחלק מכם קוראים "שוקרוט", ואני מכנה פשוט כרוב כבוש, נקניקיות ותפוחי אדמה. זכרתי את התבשיל הזה מבית הוריי (שהכירו את המתכון עוד מגרמניה, על גבול שטרסבורג, אלזס). אבל משום מה, לא ידעתי איך אמא שלי היתה מכינה אותו. אז קראתי כאן כמה מתכונים, וגם בגוגל. ובסופו של דבר "הרכבתי" לעצמי מתכון, ובישלתי. היה טעים מאד. בינתיים עבר למעלה מחודש, וביום שישי רציתי שוב להכין, אבל לא מצאתי את הפתק שעליו רשמתי את המתכון "שלי". אז ניסיתי לשחזר מהזיכרון, ובישלתי, ושוב היה טעים מאד, ורשמתי את דרך ההכנה. רק אתמול, מצאתי את הפתק של המתכון הראשון. ראיתי שהכנתי בכל פעם בצורה אחרת, אבל בשני המקרים היה מצוין. אני כמובן לא מתיימרת להיות בשלנית מקצועית, אלא רק חובבת קטנה. אבל המסקנה שלי, שגם כשמקצרים הליכים בתבשיל זה, כפי שעשיתי ביום שישי מפאת קוצר זמן, התוצאה לא פחות טובה!
