לא למרי ברור בעניין האותיות, מה

בטי בם

New member
לא למרי ברור בעניין האותיות, מה

קורה כשלאדם יש שם רשום ושם אחר שבו אנשים קוראים לו, למשל יוסף שקוראים לו יוסי וכו´, האם מחשבים לפי שם מלידה או שם שימושי?

בטי בם

New member
למרי+לגמרי, בכל אופן החלטתי

לשאול עם השם שבו משתמשים... אז ככה: חייתי שנתיים וחצי עם מישהו, לפני כמה חודשים נפרדנו. עכשיו שוב התקרבנו וחזרה עומדת על הפרק, שנינו מהססים ולא יודעים אם כדאי, בעיקר הוא שדווקא היה הרבה יותר בעד הקשר ממני לכל אורך החיים המשותפים. שם פרטי שלי: 1,6,3,1 שם משפחה: 3,8,1,2,1 תאריך לידה 24/4/68 שם פרטי שלו: 9,2,1,1,5 שם משפחה:4,7,9,6 תאריך לידה 14/12/68 תודה מראש.

בטי בם

New member
עינת, לילה טוב, לא ענית לי לגבי

התאמה עם בן זוגי, אשמח אם תתייחסי, תודה מראש...

עינת

New member
בטי בם ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

לא עניתי לך כיוון שאתמול לא עניתי לאף אחד אם שמת לב... לצערי גם עכשיו לא אענה לך (היו שאלות קודמות שעניתי להן...) אבל מחר מבטיחה לחזור אלייך עם תשובה.
שפע ו
עינת

עינת

New member
בטי בם שבתי אלייך../images/Emo24.gif

טוב ששאלת עם השם שאתם משתמשים כיוון שהוא זה שחשוב... אתם מאוד מתאימים אחד לשני ואכן אני רואה שה"בעיה" היא את. עקשנית מאין כמותך שרוצה להשיג הכל בדיוק כפי שנראה לך... נראה אולי שאת קנאית ודואגת יתר על המידה...כיוון שהוא אוהב מאוד שינויים וגיוון ואת צרכה יותר בטחון... את ההחלטה כמובן את תעשי אבל חשבי על כך שלא כל יום "מוצאים" אדם שכל כך מתאים לך... בהצלחה
שפע ו
עינת

בטי בם

New member
עינת תודה!../images/Emo24.gif זה אכן מה שקרה

ביחסים שלנו, שהייתי קשה וכו´ אבל דווקא עכשיו זו אני שמוכנה לחזור בזרועות פתוחות כבר כמה זמן והוא זה שמהסס וחושב, ומתעקש על פרטים, כך נדמה לי לפחות... אולי אני טועה ושווה להסתכל על זה שוב... בכל מקרה תודה.

למעלה