לא לסלבס התעוררת לחיים שוב מסרים על אלירז אתה אכול קנאה מהנסיך אההה.
מ מלאך רזיאל 1 New member 9/7/10 #1 לא לסלבס התעוררת לחיים שוב מסרים על אלירז אתה אכול קנאה מהנסיך אההה.
ל לאה שמולביץ New member 11/7/10 #2 לא סלב=עומרי חיון ממשיך לשלוח מסרים אישיים מי שאחראי על הפורומים של תפוז צריך לעשות סוף לדבר. אני לא מעוניינת לקבל מסרים אישיים מעומרי חיון ואני מבקשת ממנהלי האתר וממנהל פורומים של תפוז לעשות סוף לענין. זה כבר עבירה פלילית וצריך לעשות לזה סוף ומיד
לא סלב=עומרי חיון ממשיך לשלוח מסרים אישיים מי שאחראי על הפורומים של תפוז צריך לעשות סוף לדבר. אני לא מעוניינת לקבל מסרים אישיים מעומרי חיון ואני מבקשת ממנהלי האתר וממנהל פורומים של תפוז לעשות סוף לענין. זה כבר עבירה פלילית וצריך לעשות לזה סוף ומיד
T THILA9 New member 11/7/10 #4 לאה תחסמי אותו ותפני להנהלת הפורומים הם יכולים לדעת בדיוק מי זה מאחורי הכינוי "לא סלב"
S snun New member 12/7/10 #5 בשתי השמות שלי,ב"ה הוא לא שולח יותר מי שזה לא יהיה.ככה שהחסימה עובדת פלאים רק מה הכתובת של מנהלי הפורום?
בשתי השמות שלי,ב"ה הוא לא שולח יותר מי שזה לא יהיה.ככה שהחסימה עובדת פלאים רק מה הכתובת של מנהלי הפורום?
מ מוקה22 New member 12/7/10 #6 ב"ט לך סנונית היקרה-כנסי../images/Emo39.gif למעלה מימין יש בשורה כתוב מסר למנהלים ואת נכנסת לשם וכותבת מה שאת רוצה ושולחת כמו EMAIL יום טוב לך מתוקה רק בריאות
ב"ט לך סנונית היקרה-כנסי../images/Emo39.gif למעלה מימין יש בשורה כתוב מסר למנהלים ואת נכנסת לשם וכותבת מה שאת רוצה ושולחת כמו EMAIL יום טוב לך מתוקה רק בריאות
ל לאה שמולביץ New member 13/7/10 #11 לא יודעת איפה החסימה חיפשתי ולא מצאתי אם אפשר תסבירו לי איפה נמצאת החסימה כי גם היום וגם אתמול קיבלתי מסרים מ"לא סלב"=עומרי חיון. ההנהלה לידיעתכם
לא יודעת איפה החסימה חיפשתי ולא מצאתי אם אפשר תסבירו לי איפה נמצאת החסימה כי גם היום וגם אתמול קיבלתי מסרים מ"לא סלב"=עומרי חיון. ההנהלה לידיעתכם
ל לא סלב New member 13/7/10 #12 האחיות פוק אצל אלירז http://www.xoox.co.il/clip/flash/shownews.php?item=17