לא לעיסקת שליט

לא לעיסקת שליט

היום ב"מעריב. שימו לב לפתאטיות הספינאית של הדף הראשון ב"מעריב". מאידך, גם דבריי פורסמו. זה לפחות...

פפו

New member
מי אמר שהיהודים חכמים?

תארו לכם ששני בני זוג הולכים לקנות דבר מה. האחד מוסק בויכוח על מחיר המוצר בעוד השני בוחן את המוצר ומשמיע קריאות התפעלות מיידי פעם ומצהיר שאינו מוכן לוותר עליו. האם לדעתכם המוכר ימהר להוזיל את המחיר?

המחיר יעלה כמובן

בדיוק כמו שהבלונים שהפריחו המתלהבים מהשמאל העלו את מחיר שליט. הפתרון הנו בחטיפה של אחד ממנהיגי החמאס, זה שבדמשק או זה שבעזה.

נטע לי 38

New member
מיכן ,מעלות ,ווקסמן

לא נכנעו לסחטנות.,וממש הרווחנו. לפני שנתיים וחצי היו על מסך המחשב שלי שלושה בחורים מחייכים. שניים כבר אינם,נשאר אחד . מחכה לרגע בו אני אוריד אותו מהמסך,ומבחינתי המחיר לא חשוב נתנו המון תמורת גופות,תמורת "אש עסקים," הוא שם,הוא חי,והוא צריך לחזור!

דווידו

New member
נכון הוא צריך לחזור ,נטע לי

אך האם המחיר לא חשוב? לריגשותיהם של מישפחות שכולות שיקריהם נרצחו על ידי מחבלים שעתידים להשתחרר,אין מחיר ? נאם דמם של אלה שעלולים להפגע בפיגועים או במעשי חבלה ש"משןחררים אלה יעשו בעתיד,אין מחיר? תחשבי על זה נטע לי ,תחשבי טוב לפני שאומרים אין מחיר

נטע לי 38

New member
מהיום שהוא נחטף ועד היום

לא היה אף פיגוע? כל הפיגועים העתידיים יעשו ע"י מחבלים משוחררים? ואם נשמור את אותם מחבלים אצלנו המתים יחזרו? אותם רוצחים רק יאכלו יחיו וילמדו על חשבון אותם משפחות אשר איבדו את היקר להם. כי גם המיסים שלהם שומרים על איכות החיים של רוצחי משפחתם. הם כמו הידרה תוריד ראש יגדלו שניים,אז בנינו לא המחיר לא משנה לפחות לא מבחינת העתיד הפיגועי

יש לי חששות כבדים לגבי כל הענין

כל מה שיציעו להם הם יעלו את המחיר ולבסוף לא יתנו כלום כי...אולי אין להם כבר מה לתת. אלו החששות שלי. לדעתי, לפני שממשיכים בכלל להתמקח איתם צריך לקבל הוכחה מוחלטת שבחור בידיהם והם בכלל יודעים איפוא הוא וגם שהוא חי. עם כל הכבוד, אבל לדעתי הפעם לא צריך לשלם מחיר כבר על גופה.

רבותי המלומדים

רבותי המלומדים.. הלקח מכל מה נדון כאן, הוא שעיסקות עם השטן הופכות לעיסקות מהשטן. היום הוברר מעבר לכל ספק - לישראל אין כח השפעה ולא כח הרתעה. זהו הלקח בעיקבותיו מי שיבוא חייב לצאת לדפוס של מחשבה שונה ואחרת.

למעלה