לא לפתוח שרשור, כן לפתוח.. אני חדש

Ikari Shinji

New member
לא לפתוח שרשור, כן לפתוח.. אני חדש

נעים מאוד! נקו הביאה אותי לפה. אתם בטח מכירים אותה, ואם לא אז הכינוי שלה הוא CibiHeart92 על כל פנים, אני עוקב (ואוהב) בליץ זה זמן רב (די מאז שהיא התחילה בתור מאנגה ^^) וכן, אני צופה בפילרים המחרידים >.< אבל בניגוד לנארוטו, זה כן מסתיים. אתם יכולים לקרוא לי שינג'י... אני (עוד מעט) בן 19 ומשרת בתור מנייאק צבאי (בינתיים). ככה שאם אני אשתלב פה (דבר שאני מייכל לו, כי יש פה אחלה אנשים, ממה שראיתי במהלך הקריאה הסמויה שלי) אתם תזכו לדעת הרבה על עד כמה צבא זה רע ועד כמה בן אדם יכול להיות קוטר P: "... טוב, די טחנת!!!" "אוקי אז תן לי להגיד עוד דבר אחד..." "טוב תעשה את זה קצר. אתה טוחן להם את השכל!" " T_T טוב..." שורה אחרונה: נעים מאוד אני שינג'י, אוהב בליץ' לא קטן, שהדמות הכי אהובה עליו היא אישידה אוריו. (אני מעריץ של אומנות הקשתות היפנית הידועה כקיודו, זה למה. וסתם כי הוא מגניב "^^) מקווה להשתלב פה מהר ולהכיר היטב את האנשים הטובים שיש פה ^_^

Ikari Shinji

New member
אני מכיר אותך...

את עזרת לי פעם על מידע על אנימה הוליק... *סוגד*

Ikari Shinji

New member
אין לך מושג כמה את קדושה...

בזכותך יש לי את כל הווליומים של D.N.Angel, המאנגה האהובה עלי ביותר. תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה... *סוגד לך*

Ikari Shinji

New member
מממ... "^^ my bad

גומן גומן "^^ הייתי בטוח שזה הפוך "^^ ממש מתנצל.... "^^

Ikari Shinji

New member
יש חדשים. והם לא קורבנות...

אתם פשוט עוד לא מכירים אותי P: עוד לא נתקלתם בפאנבוי אמיתי כמוני. ונקו תאשר P: נאמר כאן המשפט שאין פה אנשים חדשים, רק קורבנות שעוד לא יודעים ממה לפחד... אז אני אומר שלכל דבר יש פעם ראשונה, כמו להגיע למצב שבו יש מישהו חדש P: וקורבן הוא בטוח לא XD תודה על הקבלת פנים ^_^ מהבוד/ת שבירכ/ה אותי, בכל אופן "^^

Goggle Girl

New member
מחרידים דה טו?! *מצליפה בך*

שלום, אני עדי, הסנפאי של נאקו ^^ אני בת 20 ובצבא עד העשור הבא ;~; שונאת ספויילרים ומתעקשת לא לקרוא את המנגה מעבר למה שהאנימה כיסתה. מצליחה בזאת בהצלחה מאז פרק... 61 (משמע שלא הרבה אחרי הפסקתי לקרוא את המנגה כי נכנסנו לפילרים XD) וחושבת שהאנימה שואפת לשלמות ומשפצת יותר מדי דברים במנגה. אתה יכול למצוא אותי באאוטלוק הצבאי ע"י כתיבת "ברווז גומי" ולחיצה על CTRL K you do that at your own risk >D

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifס.ס גומןגומן

Welcome ^^ אני יודע שקצת[לא הרבה] איחרתי, פשוט הפורום קצת[לא הרבה,ממש קצת] מת =S חבל, היו כאן דיונים מעניינים T_T בכל מקרה היי P: שמעון\שימי[מה שבא לך ^^] בכל מקרה ברוך הבא לפורום =] נ.ב, גמני אוהב את YUI 3=

shui chan

New member
ברוך הבא ^__^~

השתלבות מהירה
~

Guid

New member
ברוך הבא!

למרות שאני חייל ואתה מ.צ, אני מברך אותך בברכת `השתלבות מהירה`! וכל הכבוד על כך שאתה מודע למהות התפקיד שלך.

למעלה