לא לקנות רהיטים אפילו בשומרת הזורע

osnatyD

New member
לא לקנות רהיטים אפילו בשומרת הזורע../images/Emo93.gif

שלום לכולם. לי יש נסיון רע מאוד עם רהיטים. רציתי לקנות סלון ושולחן טלוויזיה. בפעם הראשונה הביאו לי אחרי איחור של שבועיים שלושה את הסלון קרוע ואת השולחן טלויזיה בכל צבעי הקשת ( חום וורוד ). בפעם השניה קניתי רק סלון והמוכר ברח מהארץ. בפעם השלישית החלטתי לקנות בשומרת הזורע כי יש להם שם של חברה אמינה. קניתי שם סלון ושולחן לטלוויזיה ושולחן לסלון וויטרינה. חיפשתי רהיטים שאפשר קבל מידית או לחכות לא יותר מחודש. תאריך הקניה היה 22.2.02. הסלון מתברר לא היה שלהם אלא של חברת שנקראת רהיטי מאיר ושומרת רק מוכרים בשבילו.זה היה מזל כי אחרי שבועיים קיבלתי את הסלון כמו שהבטיחו בלי בעיות. לעומת זאת את שאר הרהיטים שהם של שומרת עדין לא קיבלתי. בהתחלה אמרו שזה יהיה עד פסח. יומיים לפני פסח אמרו עד 15 באפריל. כאשר בעלי צלצל ב 14 באפריל אמרו לו מצערים בטוח עד ה - 25 באפריל אנחנו נביא. ב - 24 באפריל אמרו לי שאין שום סיבה שעד 2 במאי אני לא אקבל את הרהיטים. והיום הם לא יודעים לתת לי תאריך. הפיצוי שהם מציאים לנו הוא: 500 ש"ח תלושי קניה בשומרת הזורע ( אין שם שום דבר בסכום הזה ) או 200 ש"ח תלושי קניה בהום סנטר או 200 ש"ח תלושי קניה של ישראכרט או סוף שבוע בצימר.( שישי שבת ) מה דעתכם? אגב סכום הקניה ( לא כולל הסלון ) 7500 ש"ח. נו, מה עושים? אסנת

odedg

New member
חבל שזה קרה, אבל יש

שיטות איך למנוע או לפחות לצמצם תופעה נזקית ומעצבנת כזאת!

למעלה