לא לרופא: מי יכול להמליץ על רדיולוג

rafi7418

New member
לא לרופא: מי יכול להמליץ על רדיולוג

=מפענח שהוא גם ל MRI עמוד שדרה ,שאפשר לבוא אליו באופן פרטי עד 1000 ש"ח ? (רצוי במרכז),
מתנצל,אני שואל כאן את הגולשים כי כמעט ואין ברשת פורומי תמיכה לזה, ולא מצאתי

Sigal H

New member
צר לי, לא מכירה

הלוואי שיכולתי לעזור יותר...

אני יודעת שיש חוסר גדול מאד בארץ של מפענחי MRI

היתה על זה סדרת כתבות בידיעות. ומסבר שיש מכשירי MRI שעומדים שוממים ולא מפעילים אותם, כי אין טכנאים ומפענחים. ומלכתחילה יש פחות מדי (אבל ממש) מכשירים בארץ. שלא לדבר על זה שאין פה גישה להדמיות יותר מתוחכמות ופחות מזיקות, שכן יש במדינות מערביות.

לכן קשה לי להאמין שאם אכן יש רדיולוגים שעובדים פרטי הם יסתפקו בסכום שציינת. רופאים מומחים לוקחים הרבה יותר, זה נחשב ממש סכום פעוט.

בכל מקרה, נראה לי שהדרך הכי טובה למצוא מפענח שכזה היא לשאול רופא פרטי מהתחום ששלח אותךל-MRI (אורטופד? נוירולוג?) והוא ייתן לך המלצה.
אסור להם בתכלית האיסור להגיד שום דבר כזה במסגרת עבודתם הציבורית. ויכול להיות שיהיה רופא פרטי שיואיל לתת לך פרטים של רדיולוג כפי שאתה מחפש גם בטלפון, בלי לקבוע פגישה.

בדרך כלל מידע על פרטי מקבלים בפרטי (וטוב שכך, צריכה להיות הפרדה).

בהצלחה לך,

טוב, מסתבר שיש דווקא, והמידע קל למציאה בגוגל

שלחתי לך במסר פרטי, כי זה לא אתי לפרסם בפורום.

האמת שזה די החריד אותי לראות כמה יש שמציעים MRI פרטי או רק פענוח סקנד אופיניון פרטי - תעודת עניות מצמררת.

שווה לברר אם על סקנד אופיניון לפיענוח של בדיקה שכזו מקבלים החזר מקופות החולים, כי מותר לכל מבוטח לקבל חו"ד שנייה מרופא מומחה חיצוני לקופה, בכל תחום, תחת קריטריונים מסוימים, אז אולי שווה לך לברר קודם עם הקופה שלך מה הקריטריונים כי יכול להיות שתקבל החזר משמעותי.

ונשמח אם תעדכן אותנו מה באמת האופציות במקרה כזה.

שוב בהצלחה.

rafi7418

New member
חברה מסוימת שמפרסמת הרבה-לא נראית לי טובה

כי 1.אין לה בפירוט הרופאים מומחה ל-עמ"ש
2. כי רופא מסוים שעובד בה- הוכיח עצמו כ-לא רציני בפיענוח עלוב ושטחי שעשה מטעם אסותא,אחרי שדחה את בקשת ביצוע MRI בכובעו השני כמאשר במכבי.

אני רק יכולה לתאר לי כמה שחיתות ופויילע שטיק יש בתחום הזה

כשהוא פרטי, זה המון כסף ולמה לא לנצל אנשים אם אפשר

החברה שאתה מדבר עליה זו החברה שמציעה לפענח דרך האינטרנט? כי היתה להם רשימת רופאים, לא זוכרת כרגע אבל היה נדמה שהיו שם כן מומחים לעמ"ש. אבל אני לא מתלהבת מהרעיון של איבחון דרך האינטרנט.

וגם אם בחברה הזו עובד רופא שהתרשמת ממנו מאד לרעה, אולי רופאים אחרים שעובדים שם יותר בסדר. אבל אני מבינה אותך שזה מכתים בעינייך את כל החברה.

תבדוק את הזכאות שלך לחו"ד נוספת עם החזר של קופ"ח. יכול להיות שתוכל להרשות לעצמך לשלם סכום יותר גבוה ותוכל להגיע למומחה יותר טוב. נשמע לי שאם תכתוב שהעילה לבקשה לחו"ד נוספת זה שאותו רופא שלא אישר MRI הוא אותו אחד שפיענח, כך שיש פה חשד לניגוד אינטרסים (עם עצמו - כי אין לו עניין הרי לגלות שהוא טעה כשסירב לשלוח) זו נשמעת עילה סבירה ביותר.

למעלה