לא לשכוח את הצ`אט הבא שלנו יום ראשון 10 ליוני בשעה 22:00 !! כניסה דרך האתר
D danistar New member 7/6/01 #1 לא לשכוח את הצ`אט הבא שלנו יום ראשון 10 ליוני בשעה 22:00 !! כניסה דרך האתר
ה הדרומי New member 9/6/01 #3 ולא לשכוח להעיר את הישנים כמו נאפ נאפ לא לישון יש צט ב10 כן אני יודע שזה מאוחר בשבילך אבל אין בררה נאפי קום {צוחק} ;-p
ולא לשכוח להעיר את הישנים כמו נאפ נאפ לא לישון יש צט ב10 כן אני יודע שזה מאוחר בשבילך אבל אין בררה נאפי קום {צוחק} ;-p
ה הדרומי New member 10/6/01 #6 היי אז מתי הצאטים כול יום בשעה21:30 או פעם בשבוע ביום מסוים ובשעה מסוימת? ואללה אני כבר לא מבין אז היום זה בשעה22 או בשעה 21:30? דני תשובה בבקשה יום טוב לנו בלי ר-- שלנו
היי אז מתי הצאטים כול יום בשעה21:30 או פעם בשבוע ביום מסוים ובשעה מסוימת? ואללה אני כבר לא מבין אז היום זה בשעה22 או בשעה 21:30? דני תשובה בבקשה יום טוב לנו בלי ר-- שלנו
D danistar New member 10/6/01 #8 לדרומי ידידי ולידיעת כולם הצ`אט פתוח באופן לא רשמי לכולם החל מ 21:30 כל ערב . מי שנכנס נכנס ומי שלא לא . באופן יותר רשמי אנחנו קובעים תאריך ושעה ואז כולם אמורים להיות שם (-: קפיש ?? דני
לדרומי ידידי ולידיעת כולם הצ`אט פתוח באופן לא רשמי לכולם החל מ 21:30 כל ערב . מי שנכנס נכנס ומי שלא לא . באופן יותר רשמי אנחנו קובעים תאריך ושעה ואז כולם אמורים להיות שם (-: קפיש ?? דני
ה הדרומי New member 10/6/01 #7 היי אז מתי הצאטים כול יום או פעם בשבוע ביום מסוים ובשעה מסוימת? ואללה אני כבר לא מבין אז היום זה בשעה22 או בשעה 21:30? דני תשובה בבקשה יום טוב לנו בלי ר-- שלנו
היי אז מתי הצאטים כול יום או פעם בשבוע ביום מסוים ובשעה מסוימת? ואללה אני כבר לא מבין אז היום זה בשעה22 או בשעה 21:30? דני תשובה בבקשה יום טוב לנו בלי ר-- שלנו