לא לשכוח היום ב-19:40

לא לשכוח היום ב-19:40

שלא תשכחו שהיום הפרק הוקדם לשעה הנקובה למעלה ואני מבקשת להקפיץ את ההודעה הזאת עד הערב........ אלינור - לקחתי "סגנות" בלי לבקש ממך..........

../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif

מק

../images/Emo24.gif-עוד שעתיים נשב יחד בוירטואל

ונצפה בפרק של היום..... תבואו מייד לאחר הפרק להחליף חוויות בצ'אט. נעדשה את זה יותר חי........ טוב?

ElinorL

New member
מזל שאמרת כי אני בעצמי שכחתי

חחח וחוץ מיזה אני אהיה גאה אם תיהי לי יד ימינתי :) בכל אופן אני לא אראה ממש מההתחלה כי עם כל הכבוד לקשרי משפחה ויש כבוד אני לא הולכת לפספס את הסוף של המורדים...

מה?את בוגדת עם המורדים?

אני פשוט המומה
תבואי כאן ומייד
לזנוח אותנו לקראת הסופטוב?
מז'תומרת לא תראי מההתחלה?
תקליטי את המורדים !!!!!!!!! ושוב אני שואלת אם אתם באים לצ'אט כאן אחרי הפרק

Camillinia

New member
יש כאן צא'ט? טוב לדעת....

אולי אני גם אבוא (אבל לא בטוח כי אני רוצה לראות את טקס האוסקר)

אני אכנס אחרי הפרק של יום חמישי לצט

בינתיים אני צריכה ללמוד להיסטוריה כמו ילדה טובה.. אבל כמובן שאני מתעסקת בשטויות ולא במה שאני באמת צריכה אני אלמד כנראה שעה וחצי אחרי זה אראה קצת אוסקר.. אחרי זה קצת ביפ כי פתחו לנו את הערוץ לכמה זמן..יהיי.. אחרי זה לישון.. ומחר אני אראה את הפרק של היום כנראה ו..זהו.

ElinorL

New member
איזה כיף לך שיש לך ביפ! לנו יש "יס"

:( לי יש מבחן בספרות אז אני אלך בקרוב ללמוד...

ElinorL

New member
בכלל ישנתי ולא ראיתי לא המורדים ולא

קשרי משפחה :( מזל שמחר הלימודים הם עד 11:00 אז אני אוכל לראות את הפרק (ואני חושבת שזה רק לתיכונים בנות...)

ייייייייייייייייישששששששששששששששששש

הלימודים עד 11! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש מחר אני אמורה לסיים ב-1 ויש לי מלא מלא חומר בהיסטוריה להתכונן אליו ובטח אני אמות מעייפות וככה יהיה לי יותר זמן להתכונן!!! יהייי שכחתי בכלל שמסימים ב-11 הלוואי שבכלל ביום חמישי לא יהיה לימודים אין לי כוח לא להיסטוריה ולא לג"ג..וגם לא לתנ"ך בעצם אני רוצה חופש בכלל ורישיון נהיגה אני רוצה כבר רישיון!!

ElinorL

New member
אני מחר הייתי אמורה לסיים ב14:35

וזה אומר שאני מגיעה הביתה ב15:15!!! ניראה לי אני לא אלך לביה"ס ואני אלמד כל היום לספרות... בכל אופן בהצלחה לך בהיסטוריה מתי הטסט? אני רק מתחילה ביום חמישי. איזה התרגשות!!!

למעלה