לא לשכוח, הפרק היום ב11

טוב, אני רוצה להגיד לכם שיש פה בעיה

צריך להמציא כמה פרסים חדשים רק כדי שאפשר יהיה לתת אותם לסדרה הזאת.

trilliane

Well-known member
מנהל
אכן פרק מצויין ../images/Emo98.gif

"הזהירו" אותי מפני העונה החמישית, שהיא פחות מוצלחת, שבלי סורקין זה לא זה וכו', אבל בנתיים אני מרוצה. אולי כמות השנינויות ירדה, אבל יש משהו מאד אמיתי, חי, מציאותי - אולי בגלל שבניגוד לעונות הקודמות בהן הם היו יהירים ומצליחים, פתאום יש שפל, לא הכל מצליח, לא הכל אפשר לפתור בשנינות - כמו בעולם האמיתי. אז מצד אחד אני מדוכדכת, כי אני אוהבת אותם מצליחים ושולתים, וכל הפרק היה בי כאב לב גדול על ג'וש (
בעלי לעתיד) אבל הוא היה עשוי טוב לטעמי. אם צריך להשוות את זה למשהו - אולי לעונה השישית של באפי, שהוכיחה שגם בסדרה שנונה ויותר קלילה (כביכול) רגעי השפל והדכאון יכולים לעבור מסך מצויין ולספק פרקים איכותיים.

Nimst

New member
יש לי יותר מדי שאלות

מה מנסים לעשות לג'וש?..
ומה הולך לקרות עם המתמחה הצעיר? ומתי, אם בכלל, איימי תחזור? ומתי התפקיד החדש של וויל יקבל איזושהי משמעות? מתי סגן הנשיא יוכיח שהוא לא אידיוט? פרופלגייט?.. אבל לא רוצה ספוילרים. אה, והמונולוגים הדרמטיים של סי ג'יי היו נהדרים

Not4Sale2004

New member
../images/Emo58.gif לשאלותיך .

ג'וש עשה פאשלה בקנה מידה חסר תקדים כי הוא בערך גרם לסנאטור לעבור לרפובליקנים , אז הנשיא וליאו הכניסו אותו ל"דוג האוס" , או במילים אחרות השעו אותו מאיזושהי עבודה רצינית - לא לדאוג לא להרבה זמן . המתמחה הצעיר הוא נצר לאחת המשפחות הפוליטיות הכי חזקות במפלגה הדמוקרטית , וג'וש יימצא את עצמו יוצא מהרבה כאבי ראש מיותרים אחרי שהילד יעשה כמה טלפונים לחברים של סבא שלו ...למרות שג'וש לא יודה אף פעם שהוא עזר לו. וויל יהפוך לאט לאט למוח מאחורי הקמפיין העתידי של ראסל לרשת את בארטלט כנשיא ארה"ב , כשהוא יכנס ראש בראש בטובי לא פעם , תתפתח ביניהם עוינות של ממש . סגן הנשיא למיטב ידיעתי עד כה לעולם לא יוכיח שהוא לא אידיוט זו פשוט הדמות שנתנו לו , וזה האתגר של וויל להוציא ממנו את המירב .

למעלה