לא לשכוח, יום שישי, 22:00

Alison Hell

New member
לא לשכוח, יום שישי, 22:00

ד"א אם אתם רוצים לבקש שירים זה המקום תתפרעו, מקסימום לא נשים

Alison Hell

New member
ישקל בחיוב

אם את מבטיחה בחורות בגיל לא חוקי בלבוש מינימלי מקפצות על הרחבה

אתה יודע שדברים כאלה אני לא צריכה

להבטיח... במסיבות כאלה ניתן למצוא את מיטב השרמוטות של אריאל.

chayhefetz

New member
dream theater - home

אם אתה שם את השיר הזה, אני דופק נפקדות ובא למסיבה!!

DredLox

New member
חחחחח : )

לא סביר...עד שהשיר יגמר, תגמר כבר המסיבה : )

November Dew

New member
יווווו...

אני לא מאמין שאני לא אהיה במסיבה הזאת!!! אני סוגר לי 21 בגלל תקופת בחינות מעיקה ומכבידה! הרבה זמן כבר לא הייתי במסיבת רוק...אכן אותם ימים חסרים לי... טל ודימה - תנו מסיבה טובה... ותביאו שוב את מיכאל שיחלק הפעם סופגניות בחצאיות! ואם אפשר לבקש שיר אני אשמח אם תשימו את - oasis-stop cring your heart out גם אם אני לא שם, שאחרים יוכלו להנות מהשיר הטוב הזה!

wasted years

New member
לך לך יא מילעיימל:)

היום אדמת אריאל תרעד כמו שלא רעדה כבר המון זמן:)

chayhefetz

New member
שתוק יא חובל

גם אני בתקופת מבחנים וסוגר 21 אז יאללה יאללה.. חוצמזה אני מסיים אותה יום שני ויש לי תואר ראשון! ואני יותר מגניב כי אתה בחלי הים ואני בחיל האוויר!

November Dew

New member
אבל אתה מבין...

זה ההבדל בין חיל הים לחיל האוויר... לנו יש פאסון!!! חחחחח אני מסיים את התואר עוד חצי שנה בס"כ! אבל אצלנו זה שונה...אנחנו לומדים חצי שנה, מסיימים את הקורס ובקורס משלים - פי"מ ממשיכים את התואר! מה לעשות, ככה זה עובד אצלנו! ושוב אתה לא יותר מגניב כי לנו יש פאסון ולכם אין!!! שבת שלום לכולם!

November Dew

New member
קשה לי להאמין...

בתור מישהו שהיה בצוות ארגון המסיבות רוק ומטאל של בית הנוער אני יכול להגיד לך שרק להיות שם ולשמוע שיר אחד זה עדיף על לא לשמוע כלום או לשמוע מוסיקה אחרת! אני לא יודע איך המסיבות היום אבל כשאני עוד הייתי בתיכון הן היו ממש ממש נחמדות!

C L A Y M A N

New member
דימה

תמורת טובות הנאה תשים לנו ככה מנואור ככה שיתן לנו בראש מיידן בשביל שאני ועומר נרחף יחדיו ברחבה פייין קילר של הכמרים של יהודה ומה שבא לך..

למעלה