לא לשכוח! כולנו ביחד נגד הפייסבוק, יום א'

flashes

New member
לא לשכוח! כולנו ביחד נגד הפייסבוק, יום א'

יום א' עשר בבוקר כולנו מפרסמים את הרשומה של סיון בבלוג שלנו http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1278640 *** לא רוצה לשתף בפייסבוק!! כהרגלם בקודש בתקופה אחרונה, תפוז החליטו להוסיף עוד פיצ`ר בלתי דרוש לבלוגים, הפעם זה "שתף בפייסבוק". כמובן, ששוב הבלוגיה קרסה לכמה שעות וסבלנו מתופעות שונות ומגוונות כגון העדר התראות, עליית חלק מהרשומה מעל להדר של הבלוג וכד`, אבל ניחא כבר התרגלנו לתקלות החוזרות והנשנות עד כדי יאוש. מה שמעצבן אותי בצורות קשות, שאף אחד בתפוז לא חשב לשאול אותי או אתכם אם אני בכלל חברה בפייסבוק, אם אני מעוניינים לשתף מישהו מהאתר הזה או אם אני חפצה לתת גישה וקישור לאתר הזה בהינף קליק. ואני לא! אני לא צריכה פרסום מהסוג הזה ובטח ובטח לא באתר שאין לי הערכה אליו. כמי שבוחרת את הקישורים שלה בקפדנות, אני לא מעוניינת שתפוז ישתלו לי קישורים לאתרים מיותרים. כמו שפלאשס כתבה, עוד מעט הם גם ישתלו לי קישור לבלוגים של בעלי עיניין, לבלוגים של ספונסרים ואולי לבלוגים שהם חפצים ביקרם מעבר לפרסומות שנכפו עלי, אבל זה מובן. מה גם שאין אפשרות לבחור אם הכפתור יופיע או לא. בתקופה האחרונה אנחנו חווים כאן קריסות חוזרות ונשנות של הפלטפורמה שפעם היתה בית עבורנו. רבים התיאשו ונטשו את המערכה. אחרים כותבים באופן דליל ביותר. הכביכול שיפורים שתפוז כופים עלינו, לא מובילים לשום מקום. עכשיו הם גם כיערו לי את הבלוג ולכל אלה שיש להם 3 עמודות בבלוג, כי הוגה הכפתור הגאוני, לא חשב לרגע שאין מקום לכפתור בשורה אחת עם האהבתי היט שמיט שלפני יומיים וחצי עידכנו לנו. נקעה נפשי!! ואני קוראת די להתערב לנו בניהול הבלוג ובעיצובו. די לחשוב על דרכים מטופשות לקדם בלוגים בלי שהם באמת יקודמו. יש מספיק באגים ותקלות שצריכים לתקן. לפני שמוסיפים עוד כפתור צריכים לדאוג : לתקן את מערכת ההתראות , שלא מוציאה התראה בחלק מהבלוגים. לתקן את טופס הרשומה, שלעיתים נדפק וגורם לתקלות שונות ומשונות כמו אי תצוגת תמונות שברשומה או דפיקת השקיפות של הבלוג. לתקן את העובדה שהמערכת לפעמים לא שומרת את הפוסטים. לתקן את הבעיה שלפעמים טופס התגובה לא עולה. לתקן את הבעיה שזורקת את התגובה. לתקן את דף הבלוגיה "החדשני" יש עוד הרבה שיפורים שביקשנו עוד לפני שמכניסים את כפתור שתף בפייסבוק. עוד מעט יהיה שתף במסנג`ר, שתף באיסיקיו ולבסוף נשתף בחשבון הבנק שלנו. אני קוראת לכל הבלוגרים הותיקים והחדשים שאכפת להם מהמערכת הזו, להצטרף למחאה ליצירת פלטפורמה טובה יותר עבורנו ולהשבת עטרה ליושנה! אם נפעל ביחד אולי נצליח לתקן! *** כולנו ביחד נצליח להזיז משהו בבלוגיה הזו!!!

mamaWitch

New member
הה?../images/Emo2.gif אני לא רוצה!!!!

יופי החלטת על הפגנה... כבר מפרסמת בלשון "כולנו" שמא עוד כמה שלא מבינים יצטרפו??????? יש כאלה שכבר השתמשו ושמחים על הפיצ'ר החדש ויש כאלה (כמוני) שפשוט לא ישתמשו!!!! לפני שצועקים אפשר פשוט.... לא להשתמש. ואין צורך לערבב מין בשאינו מינו. התריעי על תקלות - יופי התלונני אם משהו לא בסדר לך - נהדר כל שכתבה חברתך סיון מעורב בכל מני דברים לא קשורים. אל תוחליטי בשם אחרים!!!!!!!!!!!! ואם כבר החלטת להפגין עלק - תעשי את משאל כמו שאת רוצה שתפוז יעשו לפני ששמים פיצ'ר("לא שאלו"): תשאלי אם מספיק אנשים חושבים כמוך (ולפני זה אולי תבררי את הנושא לאשורו) שבוע טוב לך ואם כל כך רע לך..... יש כל מני מקומות אחרים לבלוגים

ר ש פ י ם

New member
הא הא!! מישהו חייב אותך להצטרף?

להבדיל אותי תפוז חייב ולא שאל ושם את הפיצ'ר של ה"פיחס בוק" תרצה, תשים את הרשומה, לא תרצה אל - אל תשים! מי אתה שתמנע ממני לשימה?! ואתה צודק, יש מדיניות של "שמים פתוחים" ולא מן הנמנע שזה מה שנעשה (אני וחברי) נעבור למקום אחר, אם המצב לא ישתנה פה. ושתפוז ישארו להם עם כך בני התשחורת!

ר ש פ י ם

New member
לא הבנתי על מה יצא הקצף???

בְּנֵי תִּשְׁחֹרֶת כינוי לצעירים, לבני נוער. youngsters, youth וכן... אם משהו לא ישתנה פה התפוז ישארו רק איתם, עם בְּנֵי הַתִּשְׁחֹרֶת| !|

אנ יודעת בדיוק מהי המשמעות של המושג

הרי מדובר בעלם צעיר ששערו טרם הלבין ומפי לא יצא הקצף, אלא ממך. אני בעד התבטאות חופשית, אך בכל מקרה התבטאותך אינה במקום. יש פה בתפוז מקום לכולנו, גם לנוער הצעיר וגם לשכבות הבוגרות.

ר ש פ י ם

New member
לא הבנתי מה לא במקום

אני מדברת בעברית תקנית ואני שוב חוזרת על דברי אם משהו לא ישתנה פה בתפוז ישארו פה רק בני נוער וצעירים! (בני תשחורת!) זה שיש מקום לכולם פה, לא עומד בסתירה לדברים שאמרתי אכן יש מקום, אך בתנאים האלה, האנשים היותר מבוגרים עם דרישות לאיכות שירות ותפעול ילכו מפה... את לא חייבת להסכים איתי, אך זו דעתי ואם המצב לא ישתנה בקרוב זה גם מה שיקרה! כל עוד אני לא מגדפת, לא מתלהמת אלא מביעה דעתי, הלגיטימית, בעברית תקנית אודה לך אם לא תתנהגי אלי כמו מורה לתלמיד ותנזפי בי! ערב טוב לך

Tali1912

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אודה לך אם לא תתנהגי אלי כמו מורה לתלמיד ותנזפי בי! חחחחחחחחחחחחח זה היה טוב ובמקום רשפים

siv30

New member
תשאירי את חיכוכי העבר שלך איתי

מחוץ לדיון. את לא חייבת להשתתף ומבחינתי זכותך לעשות ככל העולה על רוחך. אל תכניסי מילים בפי ואל תקבעי לי מה מעורב ומה לא. שיהיה לך יום מקסים.

mamaWitch

New member
מה את שייכת לעניין?

עכשיו משקפצת אני יכולה להניח שאת הסיוון שברשומה. לשמחתי - לא ידעתי עכשיו אני מבינה את ההתלהמות שלך ושל חברתך. צר לי לראות כי עדיין את סותמת פיות וקופצת ומתלהמת. ולחברתך הרופשת: תודה מותק על הבני תשחורת. הנכד שלי עוד מעט פותח בלוג בעצמו. יותר ויותר נשמע ששתיכן אינכן יודעות על מה אתן מדברות. מבחינתי סיון ורשפים (בשמותיכן השונים) - איתכן סיימתי. אין לי שום כוונה להתייחס יותר לדבריכן המתלהמים והנמהרים. ברור שעובדות אין לכן
ואריאלה: תודה מותק. אין טעם.

siv30

New member
את יודעת למה אין גבול?

אני לא אמשיך את המשפט, אבל יש להניח שההמשך לא אמור להחמיא לחוכמתך הרבה. אחרי שנה שגלשת אצלי בקומנה באמת היה קשה לך לנחש...תנוחי, הדחקה היא פעולה מאוד נוחה לתודעה.

siv30

New member
את מתגרה בי!!

אני ישר אשלח אותך לפינה, פלאשי!! ראי הוזהרת

mamaWitch

New member
../images/Emo6.gif תמיד אהבת לריב

אכן. אחרי (פחות מ)שנה ברחתי שלום סיוון ולא להתראות

mamaWitch

New member
נכון. אחרי מיילים של תחנונים שאחזור

ושאלות חוזרות ונשנות משותפ]תך והחברים למה לא חוזרת ושמשאירים לי פתוח וכו' וכו'. ואחרי שניסיתי לעזור - כי הצלחת לריב עם רוב האנשים אגב, לחטט? כנראה עדיין יש לי התנצלות ממך ארוכה ומפותלת איפשהו בנבכי המחשב. סיוון. כאז כן אתה: אני לא מעוניינת בך ובחברותיך. לא בהתלהמותך, לא בקפיצת הסללום שלך לתלונות שאינך מבינה בהן דבר ולא לייחסך לאנשים שסביבך. עכשיו את מוזמנת לענות, להשמיץ... מה שאת רוצה. אני מורידה מכאן את הV על קבלת הודעה לתגובה. שמחי ועילתי והישארי בזעמך הצדקני והשמצותיך שעימו (על תפוז, עלי, על כל מי שלא מסכים איתך) שימרי לך את המילה האחרונה והתבשלי במיץ של עצמך. אני אפילו לא אדע. חיי בטוב

siv30

New member
מיילים של תחנונים?

כנראה שאת מבלבלת אותי עם מישהי אחרת. אבל כנראה שגם זה ממוראות הגיל והתרגיל.

למעלה