לא לשכוח מחר - "מפיטום לחירות"

vegan

New member
"מפיטום לחירות" - יום ראשון 14:00

הפעילות כנגד פיטום אווזים נכנסת להילוך גבוה עם סיכוי אמיתי להפסקת סבלם של 650,000 אווזים בשנה. האירוע המרכזי בנושא ייערך בפסח בכניסה לירושלים. ישנה חשיבות גדולה להשתתפותכם! מיצג "מפיטום לחירות" חוה"מ פסח, יום א´ 31 במרץ 14:00 גשר ליפתא, בכניסה לירושלים, מאחורי תחנת הדלק "פז" 5 דקות ברגל מהתחנה המרכזית האירוע מאובטח על ידי משטרת ישראל "אווז מפוטם כהלכה ... נושם בכבדות, המקור חיוור, מתקשה בהליכה אפילו לשוקת המים, איננו מעכל יותר" מתוך חוברת הדרכה של משרד החקלאות בואו להפסיק את ההתעללות! במוקד האירוע מיצג "מפיטום לחירות". מאה דגמי אווזים בגודל טבעי יוצבו לאורך גשר לולייני המוצב גבוה אל מול עמק הארזים. מאה האווזים המעופפים מעלה לאורך הגשר, בתבנית ספירלה, ממחישים את שאיפתנו ליציאתם של האווזים לחירות, ברוח החג. לאורך הגשר תוצב תערוכת צילומים ועמדות הסברה אשר יציגו את תהליך הפיטום, תוך שימוש בעדויות ותחקירים שבוצעו בארץ על ידי עמותת אנונימוס. למידע נוסף: אנונימוס – עמותה לזכויות בעלי חיים טלפון 5226992-03 www.pitum.com

V e r a

New member
מאד שמחתי לשמוע...

ורציתי לשאול- איזה חלק נוטל הקהל שבא לפעילות? זאת אומרת אם אני באה- מה אני צריכה לעשות? או שפשוט עצם נוכחותי תורם? ומי מכם מגיע? תודה, ורה

vegan

New member
חשוב מאד להגיע

התרומה העיקרית של הקהל היא בהשתתפות. אנו עומדים לפני הכרעות חשובות בנושא ולדעת הקהל תפקיד מכריע בהשפעה על מקבלי ההחלטות. המבקרים יוכלו לסייע בהחזקת שלטים ודגמי אווזים, אם כי נשתדל לקשור את רובם כדי להקל על המשתתפים. ניתן גם להגיע עד שעה לפני תחילת האירוע כדי לסייע בהכנות (בעיקר הצבת שלטים ודגמי האווזים). לאורך הגשר תוצב תערוכת צילומים על פיטום אוזים, מתוך תחקירים שבוצעו על ידי אנונימוס. יוצבו דוכני הסברה ויתכן כי יהיה כיבוד צמחי (מתאים לפסח). האירוע יסוקר בתקשורת והנוכחות יכולה להשפיע על סיכויי הפרסום בכלי התקשורת השונים.

Weird Eyal 21

New member
מישהו מגיע מחיפה עם רכב??

אני נורא רוצה לבוא אבל אין סיכוי שאני שוב מגיע באוטובוס.... למה אין רכבת לי-ם???????????????

vegan

New member
לא לשכוח מחר - "מפיטום לחירות"

האירוע "מפיטום לחירות" הכולל הפגנה ומיצג מאורגן על ידי אנונימוס במטרה לקדם את האיסור על פיטום אווזים בארץ. קיימת התקדמות יפה בתחום וסיכויים טובים להצלחת המאבק. דעת הקהל הינה חשובה מאד כמשפיעה על מקבלי ההחלטות ולכן חשובה השתתפות ערה באירוע. האירוע יכלול מצגת של 100 אווזים מלאכותיים שיתעופפו במבנה לולייני ליד הכניסה לירושלים, על מול ליפתא ועמק הארזים. במקום תוצג תערוכה בנושא ויוצבו דוכני הסברה. האירוע יסוקר בתקשורת. האירוע יתקיים מחר, יום ראשון בשעה 14:00 (ניתן להגיע עד שעה קודם לעזור בהכנות) בגשר ליפתא הסמוך לצומת הכניסה לירושלים. גישה מהשביל שמאחורי תחנת הדלק פז (5 דקות ברגל מהתחה המרכזית). לבאים ברכב - פונים בצומת לכיוון ת"א ומייד פונים ימינה בשביל שלפני תחנת הדלק פז (חוצים את הנתיב של הנכנסים לצומת מימין). לבאים בבגין מכיוון רמות ניתן להיכנס בשביל לפני היציאה לכיוון ת"א ולחנות מתחת לגשר. אנו זקוקים לסיוע בהסעה של ציוד לתל אביב לאחר ההפגנה, או עד יום שלישי. המעוניינים לסייע, נא לפנות לאנונימוס בטלפון למטה. לפרטים: אנונימוס 5226992-03

V e r a

New member
רציתי לשאול...

מה היו תוצאות הפעילות נגד פיטום אווזים? שמישהו ייספר! לצערי לא הצלחתי להגיע... אשמח לקבל עידכון

shanty.G

New member
כתבה על המיצג הירושלמי../images/Emo22.gif

לקראת בג"ץ: מיצג נגד פיטום אווזים "אמש נפתח קמפיין נרחב הקורא לאסור פיטום אווזים בארץ; בקרוב דיון ראשון בעתירה שהוגשה לבג"ץ בנושא; המפגינים: "המצב הבטחוני הקשה לא נותן הכשר להתעלמות מסבל בעה"ח בארץ" " פיטום האווזים נאסר כבר ב–13 מדינות בעולם, ובהן אנגליה, שוויץ, פולין, דנמרק, שבדיה, אוסטריה, נורבגיה, צ´כיה, לוקסמבורג, גרמניה, פינלנד ואיטליה. מדובר בתהליך הכרוך בסבל רב לאווזים: ב משך חודש, 3-5 פעמים ביום, מוחדרת תערובת דגנים במשקל של כשליש ממשקל האווז באמצעות צינור מתכת, דרך ושט האווז היישר לקיבתו. הפיטום גורם לגידול הכבד לכדי פי עשרה מגודלו הטבעי ולהתנוונותו, לפציעות ולקרעים בוושט, בכבד ובמעיים ולהתבקעות מערכת העיכול, לקשיים בנשימה ולקריסה של כל מערכות הגוף. אחד מכל שמונה אווזים מת במהלך הפיטום. לפי נתוני משרד החקלאות, בענף הפיטום עוסקים כיום בישראל 30 משקים.

למעלה