לא לשכוח!!!! פגישת פורום בצ´אט

ש@לתי

New member
לא לשכוח!!!! פגישת פורום בצ´אט

של
בחדר אקטואליה לנוער!!! יום שבת בשעה 22:00 בערב!!! :) חוצמזה יש לי שאלה בסגנון סקרי גאלופ: אם היום היו מתקיימות בחירות לראשות הממשלה ולכם היתה זכות הצבעה למי מבין המועמדים הבאים הייתם מצביעים ולמה: 1.אריאל שרון 2.בנימין נתניהו 3.אברהם בורג 4.בנימין פואד בן אליעזר 5. הרב בא-גד(מצטער זה היה נדרש
).

קובי!

New member
אריאל שרון

כי הוא יודע להגיב למעשיהם של הערבים... הוא חזק!!

CANDY MAN

New member
ביבי כמובן!

אוקיי אז אתם יכולים להתנפל עליי ולצעוק עליי שבזמנו הוא "לא עשה כלום בשביל מדינה" אבל מצד שני אף אחד מהמתמודדים שבסקר לא יכולים להתאים יותר ממנו! בנימין נתניהו היה בעבר ראש ממשלה ואני מאמין שעכשיו הוא היחיד שיכול לעזור לנו ולמה? כי הוא יודע שסומחים עליו הוא אדם שמראה שקט, הוא יודע לדבר, הוא יודע להסביר את עצמו,הוא יודע להיות תקיף כשצריך, כמעט כבר כל ארה"ב מכירים אותו בגלל מסעות ההסברה שלו וזה תמיד טוב שיש קשרים בעולם,הוא יהיה החלטי במעשים שלו ולפי מה שהוא טוען אז יש לו רעיונות איך לטפל בטרור. אני יודע שכולכם זועמים (כי גם לשרון היו "תוכניות" אבל שרון זה לא ביבי ואני מוכן לתת לו נסיון) ובקשר לכל זה שהוא גנב כביכול וכאלו דברים אז אני לא מתייחס כי גם על שרון ועל ברק ועוד על רבים אחרים גילו כל מיני פרשיות כך שצאו מזה חברים! שרון-נכשל, בן אליעזר- לא מוכן עדיין, בורג- בלי נסיון, והרב משהו- בחייכם!

*maayan*

New member
אריאל שרון

לדעתי ביבי לא התאים כראש ממשלה ולכן אני לא הייתי מצביעה בעבורו, כמובן לדעתי הוא עדיף על בורג ובן אליעזר מהסיבה הפשוטה שאני ימנית והם מהשמאל ככה שהדעות שלהם הן לא אותן דעות שלי משמע: הם לא יהיו ראשי ממשלה טובים לדעתי. ובקשר לרב, אני אצטט את קנדימן ויכתוב "בחייכם!". ולכן, למרות שלדעתי גם הוא לא פועל תמיד נכון, אריאל שרון הייתה הבחירה שלי.

אריאל1

New member
אף אחד מהם

כיום אין מועמד שיכול לדעתי לעמוד בראשות הממשלה כמו שצריך אבל בגלל שלהטיל פתק לבן זה מטומטם אז שרון כי הוא הרע במיעוטו

haddas

New member
אריאל, אני מסכימה איתך...

המדינה שלנו במצוקה קשה... אין אף בנאדם שיוכל לשנות את המצב. עד שלא נהיה שלמים בתוכנו, לא נוכל לעשות איתם שלום.

ש@לתי

New member
אני כמובן מצביע בורג!

זה מה שעשיתי גם בפריימריז! אני לא מסכים עם האמרות שאין לו נסיון! יש לו נסיון אבל מדובר בנסיון חברתי! לא בטחוני! אני מודה באשמה! נמאס לי ממנהיגים שיצאו מהצבא! זה לא שכל המנהיגים הצבאיים היו כשלון- אבל רובם כן! יצחק רבין ז"ל היה מהמנהיגים הצבאיים היחידים שבאמת היה להם יכולת הנהגה! מרדכי, זה שהואשם באונס ובתקיפה מינית של עמיתות בקריירה הצבאית שלו, נכנס לפוליטיקה על תקן פוליטיקאי בעל רקורד צבאי, דבר שאז אמר שאם יש לו רקורד צבאי מרשים, זה בטח אומר שגם יש לו כשרון הנהגה! אבל הוא היה מהראשונים ששברו את המיתוס! המנהיג הצבאי הוא לא בהכרח מנהיג חברתי! החברה היא לא פלוגה צבאית! החברה זקוקה למנהיג חברתי לא צבאי שיודע לעשות יותר מרק לחלק פקודות! החברה זקוקה לאברהם בורג!
ש@לתי
לזכרם

ש@לתי

New member
לבקשת קלימרו

אני מוסיף את המועמדים הבאים: 6. גנדי 7. טומי לפיד 8. אלי ישי(יו"ר ש"ס) 8.יוסי שריד 9.ליברמן 10.שרנסקי

Kgt1

New member
אי אפשר לא להתייחס לעובדה שקשה

להאמין שיש מישהו שיוכל להוציא אותנו מהמצב אליו נקלענו... אבל אם הבחירות נערכות ואני בתור אזרח רוצה להשפיע... אז אני מתלבט בין גנדי לבין ביבי ובסוף הולך על ביבי למרות הכל... סתם כי פשוט שאר האפשרויות הן יותר גרועות. אולי הייתי גם חושב על בורג באיזהשהו שלב (כן תאמינו או לא אני אבחר במועמד מטעם השמאל). בחירה קשה. קשה מאוד.

why666

New member
אריאל שרון כמובן!!!

עד כה הוא הצליח בשקט עם מדיניות "החיסולים" לאזן איכשהו את המצב שלא היה מזהיר גם טרום זמנו. יש לו ראיית נולד טובה, ואע"פ שאינו אשף יחסי ציבור כביבי, הוא ראש הממשלה הטוב ביותר שהיה לנו מזה כמה שנים!

MiToOsH

New member
תגובה..

אני מודה (כן, אני, שמאלנית בלב ובנפש מודה) שאריאל שרון ראש ממשלה טוב ביחס לאלה שהיו לנו בשנים האחרונות. אבל בכל זאת, את טועה כשאת אומרת שהוא איזן את המצב, כי אולי יש לנו שקט מפיגועים המוניים אבל בכל זאת יש הרבה מאוד פיגועי ירי, ואמנם הם פחות מעניינים את התקשורת שמחפשת כמה שיותר אקשן אבל הם בכל זאת קורים ובכל זאת אנשים נהרגים. ולדעתי ראש הממשלה הכי טוב שהיה לנו בשנים האחרונות (וקצת לפניהם) הוא יצחק רבין. תהרגו אותי, תצעקו עליי, תסקלו אותי באבנים... מה שבא לכם, אבל אני בכל זאת חושבת ככה. עמית.

MiToOsH

New member
אני די בטוחה שהייתי מצביעה בורג

מי הדפוק שהחליט שכל המנהיגים שלנו חייבים להיות עם עבר צבאי מפוצץ? לדעתי (ואני מניחה שלדעת הרוב) לפני שיהיה שלום ביטחוני עם הפלשתינאים וחבריהם, חייב להיות לנו שלום חברתי ביננו לבין עצמנו, ולכן בורג הוא המועמד המוביל אצלי.. ואל תזיינו ת´שכל עם שטויות של "אין לו ניסיון" וכל אלה, כי ראש ממשלה הוא לא שר ביטחון (כלומר, לא בהכרח), ולפני שהוא איש צבא הוא צריך, כלומר חייב להיות בן אדם. עמית. נ.ב יש איזה אתר שאני כותבת שם טור פוליטי מהצד השמאלני.. אם אתם רוצים אתם מוזמנים להיכנס ולקרוא.

לדעתי

אם רק אלו האפשרויות אז ברור שביבי המעולה מעולה מעולה אבל אם לא רק אלה אז יש עוד שאני מוכן... לנדאו\ארנס\רפול\גנדי\לימור ליבנת\ויש עוד יאיר

למעלה