לא לשכוח!!!! קודם כל היום יום חמישייייייייייי

לא לשכוח!!!! קודם כל היום יום חמישייייייייייי

וגם, בערב יש לילה לבן בתל אביב!! כבר הזמנתי לנו כרטיסים לאחד מהארועים ומקווה שיצא לי גם לראות את ההופעה של דיויד ברוזה ומיומנה....

last day

New member
אני עוד אנקום באוקלידס

מתמטיקה מועד ב'. אחרי שכישלון במועד א'. גם מחר יש לי בגרות בחיבור. בחיי, הבגרויות האלה הורסות לי את חיי החברה תהני ואל תשכחי לתת דיווח מלא איך היה!

הלנה

New member
עוד טיפ טיפה.. וזהו!!!

תחשבי על זה שאת מסיימת עם הבגרויות.. אז שיהיה לך בהצלחה!!!

smailie

New member
הבגרויות הורסות לכולם את חיי החברה

בהצלחה מחר! (אגב, אני הוצאתי בבגרות בחיבור ציוּן "% 89").

בהצלחה מחר!../images/Emo24.gif

ותאמיני לי שיהיו לך עוד המון הזדמנויות לבלות ולעשות כיף חיים! ולגבי דיווח שביקשת אז הזמנתי את החמים שלי ,הבעלול והילדים להקרנה מיוחדת בבית התפוצות של הסרט החול והים ,סיפור על אניית המעפילים אקסודוס (חמי עלה באקסודוס ) לאחר ההקרנה היה דיון פתוח בקהל בנוכחות הגבורים הראשיים ויוצרי הסרט. היה ערב מרגש ביותר!. לאחר מכן הבעלול ואני רצינו להמשיך ולבלות אבל הילדים ביקשו לחזור הביתה כך שויתרנו על התוכניות..... אני עוד שוקלת אם לסחוב את בעלי ב3 לפנות בוקר להופעה של דיויד ברוזה בחוף הצוק וגם אם לא יצא אז לא נורא יהיו עוד הזדמנויות!

last day

New member
תודה לכולם!../images/Emo24.gif

הבחינה הייתה חופרת, אבל לפחות היה נושא שהיה קרוב אלי...בחרתי לכתוב על מאמר שדיבר על הקומיקס אבל עדיין. שלוש שעות
יאללה עכשיו לחרוש לאזרחות

smailie

New member
../images/Emo50.gif

איזה כי'ף זה שאת יכולה לכתוב חיבור בנושא שאת אוהבת. אה? זה במקרה יצא ככה, שהייתה לך אפשרות לכתוב חיבור על קומיקס? וכמובן - בהצלחה גם במתמטיקה. תעשי ככל יכולתך. אולי הפעם סוף - סוף...

למעלה