לא לשכוח שיש הופעה ב6.4 ביום חמישי בקיבוץ צובה בפאב "הכתום" בשעה 22:00 מי מתכנן להגיע?
P parnar New member 2/4/06 #1 לא לשכוח שיש הופעה ב6.4 ביום חמישי בקיבוץ צובה בפאב "הכתום" בשעה 22:00 מי מתכנן להגיע?
M MenDelSonspirit New member 4/4/06 #3 אני! ואני מסדר גם ג'מעה... ואחרי ההופעה כולם מוזמנים לניגוב חומוס וכוס קפה אצלי בבית
P parnar New member 6/4/06 #6 זה היום!!!!!!!! רק חבל שזה כבר לא יקפוץ... מי שלא הולך יש הופעה של פאנקנשטיין בכ"ס שגם שווה ללכת אליה
זה היום!!!!!!!! רק חבל שזה כבר לא יקפוץ... מי שלא הולך יש הופעה של פאנקנשטיין בכ"ס שגם שווה ללכת אליה
O OriWinokur New member 7/4/06 #8 הייתה הופעה פשוט תענוג!!! אחלה מקום אחלה קהל!! מאוד מאוד נהנו אתמול... וראיתי שם את RAS YAM וראיתי שהיא צילמה אז קדימה להעלות תמונות.....
הייתה הופעה פשוט תענוג!!! אחלה מקום אחלה קהל!! מאוד מאוד נהנו אתמול... וראיתי שם את RAS YAM וראיתי שהיא צילמה אז קדימה להעלות תמונות.....
M MenDelSonspirit New member 7/4/06 #9 אני באתי לקראת הסוף לצערי... וגם עזבתי מוקדם... אבל היה מגניב אשש
O OriWinokur New member 8/4/06 #11 לא האמתי שיש כמה חידושים MUSIC BUSINESS COMCEPTION BANDITS JUST WON'T STOP ROAD STONE DRUM SOLO RINGTONE SET IT OFF MIND AND SOUL JAM SESSION SOME PLACE
לא האמתי שיש כמה חידושים MUSIC BUSINESS COMCEPTION BANDITS JUST WON'T STOP ROAD STONE DRUM SOLO RINGTONE SET IT OFF MIND AND SOUL JAM SESSION SOME PLACE
M MenDelSonspirit New member 8/4/06 #13 גם לי זה קפץ בזווית של העין ../images/Emo8.gif יש פרטים עליו? לא הייתי בשלב הזה של ההופעה...
O OriWinokur New member 8/4/06 #14 כן חיכיתי שתשאלו.... זה שיר חדש שאני כתבתי...זאת מן בלדה יפה ושקטה יחסית...השיר עדיןן בתהליכי עיבוד אבל החלטנו לעשות אותו בהופעה...
כן חיכיתי שתשאלו.... זה שיר חדש שאני כתבתי...זאת מן בלדה יפה ושקטה יחסית...השיר עדיןן בתהליכי עיבוד אבל החלטנו לעשות אותו בהופעה...