לא לשכוח

• פותח הנושא necky
  • פורסם בתאריך

necky

New member
לא לשכוח

מחר TOP10 ג'סטין בערוץ MTV שידור ראשון ב11 בצהריים שידור שני ב11 בלילה

necky

New member
מישהו...

ראה את הטופ? אם כן אם הוא יכול אז שירשום את המקומות

לכולם

למי שראה את טופ טן של גסטין בשיר של גסטין ונלי היה כתוב את השמות של מי שהצביע למטה והשם שלי הופיע ראשון!!!!!! כנראה אני הצבעתי ראשונה!!!!

../images/Emo7.gif צריכה תמיכה../images/Emo7.gif

לכלבה שלי עושים מחר ניתוח ברגל כי יש לה משו עם הציפורן ואמרו שיהיה לה קשה להיתעושש מההרדמה ואחרי שבוע עושים לה עוד 3 ניתוחים.. 2 להוצאת כמו כדורים כאלה שיש לה בתוך העור ואחד לעיקור
היא תיהיה כולה בטפרים ומסכנה ותשושה וגם יש ילד קטן בביד של דודים שלי (שהם גרים בית ליד כי אמא שלי לא מרשה כלבים בבית) והוא יציק לה ולא יתן לה לנוח!! ואם נגיד לו משו הוא יזכור את זה לדקה ואז ימשיך להציק אוף איזה מסכנה היאא אני כל כך אוהבת אותה אני איתה מכיתה א' ואם יקרה לה משו אני ימותתת
אוףף למה דווקא לה?!!?

Justin RuLeZ

New member
אני ראיתי את הטופ אבל אני לא זוכרת

את המקומות וכן ראיתי גם השם שלי היה כתובבב..חחחח.. אמממ אני הכי זוכרת שמקום שני היה רוק יור באדי ומקום ראשון היה קריי מי אה ריבר מקום שלישי אני חושבת זה היה לייק אי לוב יו ואמממ היה גם ביי ביי ביי וסניוריטה ונלי רק שאני לא זוכרת את הדירוג יאא והרוב זה היה לפי המקומות שאני עשיתי..חחח.ץ.ליה מותק מצטערת על הכלבה שלך!

necky

New member
תמיד כותבים...

למטה באמצע הטופ כמה שמות של אלה שהצביעו פעם רשמו גם את השם שלי בטופ 10 של בלו ודרך אגב זה יופיע כל השבוע ואם תראי מחר את הטופ של מחר גם שם יופיע השם שלך

למעלה