לא לשכוח!!

לוּבּה

New member
לא לשכוח!!

היום יאיר לפיד חוזר עם הסטנדאפיסט החדש שלהם-ארז שלם. אני כמעט בטוחה שהוא יהיה בסוף התוכנית

מה זה החארטה הזה? ../images/Emo105.gif

בשביל החוצן
הזה ויתרו על עדי?!? הכיצד? הכצעקתה? התייבשתי והתביישתי בשם כל עם ישראל פה, בהתנחלויות ובתפוצות שהארז הזה יבש כמו קרקר שנשאר בפינת הארון והתגלה בפסח במקרה איפה הספיסיות, התזזיות והמתיקות המתגלגלים של יקירתנו? אני זוכרת רק שבשורה האחרונה צחקתי אבל אני אפילו לא זוכרת על מה וזה אומר המון. לא רצו אותו בערוץ הצחוק מציג אז נתקענו איתו אצל יאיר לפיד כל הקטע רק חשבתי על הפעם ששלחו את עדי לפסטיגל ואני מצטטת: חזרתי מאוהבת ביהודה לוי. איזה מקסים הוא, לא פלא שקראו רחוב על שמו
וחוץ מזה שהוא רוקד ושר אפילו סתם לדבר איתו, רק לשבת איתו, לשבת עליו אחחחח מה הייתי עושה לו"
"
(כהוקרה לסצינה המפורסמת של שמיל בן ארי מתוך "חולה אהבה משיכון ג' כמובן במילעיל כפי שיאיר'קה היה קורא לה) עדי, עדי אל תלכי!
עדי אל תלכי עדי!

AyalaN

New member
מצטרפת אלייך.

לא יכולתי אפילו לראות אותו. כבר העדפתי לראות אסף הראל (שגם הפחיד אותי אתמול משו). מה מה שווה יאיר לפיד בלי עדי?!?!?!? הוא לא מבין שרק בשבילה אנשים ראו תתוכנית? טוב, רק בשבילה אני ראיתי את התוכנית!

לוּבּה

New member
באמת היה מאכזב:[

אבל לא ויתרו על עדי בגללו. עדי החליטה לעזוב[לאחר התלבטויות קשות
]. אז הוא המחליף שלה. זה היה נראה כאילו הוא קצת מנסה לחקות אותה עם הדיבור המהיר. אבל את הדיבור המהיר שלה מבינים ואת שלו לא כל כך
וגם אני זוכרת שהייתה שורה בסוף שממש צחקתי בגללה אבל שכחתי מה זה היה

AyalaN

New member
מה זה משנה למה עזבה!

(היום כבר מותר להכריז יום אבל?
)

למעלה