לא לשכוח!

לא לשכוח!

יום חמישי הגיע: "לא כולל שירות" שעה 16:10 ערוץ 11. מצעדים: עשרת הגדולים בגלגל"צ החל מהשעה 14:00 וברשת ג' החל מהשעה 17:00 אם אתם לא שומעים את "נהר האהבה" עוד בעשרת הגדולים בגלגל"צ זה סימן שהוא בין המקום ה20 ל-11.. והמצעד המלא של 20 השירים, בשבת החל מ- 20:00 ושיהיה בהצלחה, ותהנו.

booksmeller1

New member
ראיתי היום,פעם ראשונה נדמה לי מאז??

10 שנים ואולי יותר? היה לי פלאשבק מטורף לתקופה ההיא. אני זוכרת כל כך טוב איך כל האופנה המטופשת הזו הייתה "IN" ואיך כל כל נהניתי מהסדרה הזו. כל כך נחמד שמחזירים סדרות ישנות לטלוויזיה! עכשיו רק צריך את "לתפוס ראש" או "ניקוי ראש" או איך שקוראים לזה :)

אוקה

New member
התכוונת לתופסים ראש?

גם לי יצא היום לראות וגם אותי זה החזיר אחורה בזמן... בימים שלכל תוכנית היו 100 אחוזי רייטינג וכולם ראו!

booksmeller1

New member
כן. עם נתן דטנר לא? :D

טוב, פעם היו שתי אופציות-ערוץ 2 או ערוץ 1 :)

ranch22

New member
למה?

למה רק אני חשבתי שהיום זה יום רביעי?? אוףףף השיפוצים האלה בלבלו לי את המוח לגמרי...... :( מה היה??

רינת תכנסי לקומונה של צעירי ת"א

שם יהיה לך יותר ברור מה היה בפרק אתמול

ranch22

New member
תודה!

למרות שעדיף לראות את אוהד עם בנדנה מאשר לשמוע איך הוא נראה איתה.... למה הימים התחלפו לי?!!,מעכשיו אני ברוגז עם יום רביעי!

הילה05

New member
אוהד עם בנדנה - בתמונה .

תודה לשרון על התמונה. (וסורי אם הסמל של הערוץ מסתיר אותו קצת, זו התמונה היחידה שמצאתי שרואים מקרוב). תהני הילה

שיר m

Well-known member
חח בסוף הפרק...

המנחה בזאפ (שברח לי השם שלו) אמר משהו כמו: "ואוהד חיטמן הזה, ראיתם אותו? הוא בכלל צריך להיות זמר!"

למעלה