לא לתת לפחדים לנצח

לא לתת לפחדים לנצח

אז שבוע שעבר קיבלתי אור ירוק בנושא של כן אפשר להביא את המחשב שלי לחדר שלי בהוסטל (עכשיו יש לי חדר לבד) אני חושב שקיבלתי אותו בגלל שהייתי דווקא דייר טוב ושקט-הבנתי שבכסח זה לא שווה וכלום לא הולך. והנה חלומי התגשם הבטיחו לי חדר לבד..שבו אוכל להביא את המחשב ולעשות חיבור לאינטרנט מלא התרגשות ושימחה הייתי עד ש.... התחילו זרמי פחדים קטנים לבוא אליי עד שהפכו לגל של פחדים בנושא התחלתי להכינס שוב לסרטים פסימיים... התחלתי לפחד מ2 דברים עיקריים: * שאני אתבודד עם המחשב ואאבד את הקשר שלי עם הסביבה ואפסיק לחפש שעות בחוץ. (הפתרון: אשתמש במחשב רק בשעות מתות שאיין מה לעשות או שאני ממש צריך את זה להירגע) * פחד מאוד גדול שיטרידו אותי כן...כל מיני דיירים שחיים איתי.. יטרידו אותי בכל מיני שעות למשל שאני ארצה להיות במנוחה או לבד או עם המחשב ואז אני פוחד שאם לא אשתף פעולה אז יחרימו אותי זה מאוד הפחיד אותי ודיכא אותי עד שכמעט הסכמת לוותר על תוכנית המחשב דיברתי על זה עם מדריכים ומדריכות ואמרו לי יהיה בסדר אולי תהיה התלהבות ראשונית אבל אחר כך זה ידעך כך גם אני מאמין אבל אני צריך להציג גבולות ךמרות הפחד שמישהו ינסה להחרים אותי יותר גרוע לגרום לי נזק...באיזה שהיא דרך אם ברכוש או בהסתה כלשהי אבל אולי אלה רק הפחדים שלי ששוב ניצחו אותי שבוע שעבר! אבל לא אני לא אתן לפחדים לנצח אסור לי לוותר ככה על החלומות שלי אני צריך ללכת בעקבות הרצונות שלי ולא לתת לפחדים והחששות לנצח אותי שוב! היום קצת חשבתי על זה במהלך העבודה שרתי לי את הקטע מהשיר :מעופו של איאקרוס" של IRON MAIDEN Fly on your way like an eagle Fly as high as the sun On your wings like an eagle Fly and touch the sun טוס בדרכך כמו נשר ... טוס גבוה כמו השמש... בכנפייך תנופף כמו הנשר טוס וגע בשמש המילים האלו נותנות לי הרבה כוח אני מדמה את עצמי לנשר אימתני ששום חיה לא תוכל לנצח והכל בעצם נמשל לבני אדם אני צריך להרגיש כמו נשר חופשי בשמיים שמתסכל על הכל מלמעלה ואיין מי שיאיים עליו! כי הוא הכי חזק! לצערי במתולוגיה הייונית באגדת איקרוס שבנו לו כנפיים כדי שיעוף קרוב לשמש כנפיו נמסו בשמש והוא צנח לים ומת שם... אבל אני לא אתן לזה לקרות אף אחד לא יכרות את כנפיי ולא יפיל את הנשר שבי אסור לי לתת לחרדות שבי לנצח עליי לעוף מעלה מעלה לכיוון השמש המאירה אז ניסיתי להתקשר לבזק לראות לגבי העברת הקו זה סיפור קצת מסובך כי בבנין שאני גר בו בהוסטל איין תשתית של טלפון וצריך שאיש האחזקה במקום ידבר עם בזק..משהו כזה צריך תיאום.... נשמע סיפור ארוך אמרו לי שיעזרו לי בהוסטל בתיאום של העניין אני מקווה שזה רק עניין של זמן קצר יחסית עד שאצליח להרכיב הכל גם חברת ההובלה מצפה ממני לפרק את המחשב כי אי אפשר לקחת אותו ככה עם השולחן שלו גם זה סיפור אני לא יודע אם אוכל בקלות לחבר אותו מאחורה בלי בעייה... אני מאמין שעל הכל אתגבר...בסופו של דבר אני רק מקווה שזה רק עניין של זמן עד שהכל יסתדר ואז אוכל לגלוש בהוסטל באינטרנט אסור לי לוותר על חלומות קטנים שלי ובטח שלא על גדולים עוד ועוד ועוד ועוד ועוד אף פעם אני לא אפסיק לא אפסיק

ההודעה שלך מדהימה

והלכה ישר לטאגליינס. ההתמודדות שלך מול כל השיחות הקטנות שהפחד מייצר לנו בראש, פשוט מרתקת, ואפילו הכתיבה שלך על זה גורמת לי..למשהו בפנים. תתחדש - על המחשב בהוסטל

תודה תודה

תודה תודה מאוד מחמיא לי מה שכתבת על ההודעה שלי לגבי הפחדים בקטנים שלי... מאוד מחמיא לי שהעברת אותם לטאגליינס! תודה!

אופירA

New member
מנהל
אל תתן לקושי כוח

ואל תרים ידיים מההתמודדויות שבדרך. מהתקלות האפשריות, מהעיכובים. תתייחס אליהם כאל משהו זמני, תן להם זמן, תמשיך להתמודד. לאט. תמשיך לדבר עם כל פחד שיעלה - כל כך יפה! ולפעול!

setonr

New member
לישראל- קח את הדברים בגישה ----

אופטימית יותר. כשתחייך לעולם כל העולם כולל חבריך הדיירים יחייכו לך בחזרה. עניין זה הוא כמעט כמו חוק הטבע..כל טוב..

למעלה