לא מאושרת.. מפחדת...

שירונת28

New member
לא מאושרת.. מפחדת...

אז אני בחורה בת 30 (הניק שלי קצת ישן..), נשואה 11 שנה ואם לשני ילדים, בת 5 ובן 3.5. אני לא בחורה דתית או משהו ותיכף תבינו אולי למה זה קרה... הכרתי את בעלי כשהייתי בת 15, הוא בנאדם טוב, ממש טוב.. אוהב, מפנק, מפרגן ואבא טוב לילדים. אז מה הבעיה? אני לא אוהבת אותו! ואני גם לא יודעת אם אהבתי אותו אהבת אמת במשך כל השנים האלו. נשארתי כי פחדתי לפגוע בו, פחדתי מאז... עברו הרבה שנים... ואין לי הרגשה ש"וואווו , זה בעלי, ואני אוהבת אותו" , אנחנו נורא שונים, הוא די פרימיטיבי, קצת אופקים, יש לו חכמת חיים נורא חזקה, אבל הוא שייך לדור של פעם, אין אנשים כאלה יותר! הוא כבד.. לא אוהב את הבילויים שלי.. ואני... אני בחורה ליברלית, עם ראש פתוח... לוקחת הכל בכיף ובצחוק, רגליים על קרקע וראש על הכתפיים...בחורה כייפית כזו, אוהבת לבלות, אוהבת אנשים.. בערב הוא נכנס למיטה ושאל אותי "את אוהבת אותי" ... הוא שואל את זה המון, ואני תמיד עונה לו "כן" הפעם לא יכולתי, אמרתי לו שאנ אוהבת אותו אבל לא כמו פעם (לא שפעם ממש אהבתי..), והוא... הוא השתגע!!!! התחיל לבכות... ואמר שהוא הולך מהבית, לא התעקשתי שיישאר (מצד אחד ממש הוקל לי) אמרתי לו שיעשה סיבוב שירגע ויחזור, הוא אמר שהוא לא חוזר. אחרי 20 דקות התקשרתי אליו... הוא בכה כמו תינוק , ממש ככה... כבר נגעלתי מזה...הוא בכה וצעק "איך את עושה לי את זה, אני לא מאמין שזו את, איך את כבר לא אוהבת אותי" בקיצור הבנאדם נשבר לרסיסים. ומתוך זה... אני כמו כל פעם, מפחדת שאני מזיקה לו לנפש, ונשארת.... אבל, זה כואב לי שאני לא יכולה לעמוד על שלי, להחליט משהו וגם לבצע אותו....אני חושבת על גירושין כל הזמן.. אבל אני מפחדת עליו... הוא לא יחזיק מעמד... הוא לא חזק,, הוא לוקח הכל בחוסר פורפורציות.... אוףףףףףף נמאס לי !

שירונת יקרה.

לא יודע אם חוסר אהבה זה עילה לגירושין במיוחד כשיש ילדים. אהבה לא באה מעצמה. אהבה צריכים לפתח וליזום ! אהבה לא באה עם הטבעת. צריך להשקיע בה. לדעתי בעלך צריך טיפול פסיכולוגי ובמקביל תעבדו אצל מטפל/ת זוגי אפשרי שזה יהיה אותו/ אחד/ת. בכל מקרה אלו חייך, ואם כל החיים תחיי על הצרות של אחרים מה יהיה איתך? אבל שוב, לדעתי תני לזה צ`אנס.

שירונת28

New member
כבר הרבה צ'אנסים ושנים עפו לי...

אני לא מעוניינת להשקיע בזה... לא מעוניינת, די הרבה כוחות נפשיים אני סוחבת איתי במסגרת הזו. פשוט לא רוצה לא מגיע לי לחיות באושר? להנות בבית שלי עם ילדיי? הצל שלו מעיק עליי ומאס עליי.

חוסר אהבה זו כן עילה לגירשין

והילדים הם לא שיקול. כשאין אהבה זה לא נגמר בזה. כשלא אוהבים - מתוסכלים, אין אנרגיות, אין מוטיבציה והמעגל הזה משפיע על כל הבית כולל הילדים. אין באמור לעיל חלילה להמליץ על גירושין אבל לכל אדם מגיע לאהוב ולהרגיש נאהב.

שחיים ביחד הרבה זמן ובמיוחד שיש משפחה מרגישים

אחריות לגבי בן הזוג . הדאגה לגורלו ויכולותיו הנפשיות ברורה. אם זאת את צריכה להיות מסורה גם ליכולות הנפשיים שלך. אם את לא אוהבת אותו ואומרת שהוא פרימיטיבי,קצר אופקים אז את לא יכולה להציע לו כבת זוג מה שהוא ראוי לו ושניכם חיים בשקר. בעצם השאלה שלו "את אוהבת אותי" הוא זקוק לחיזוק ממך כי הוא ער כנראה לשונות שלכם ומרגיש את הקונפליקט שלך. את יכולה רק לחיות את חייך ולקחת אחריות עליהם. בעלך איש גדול ויצטרך להתמודד כפי שאת תצטרכי. תהליך של פרידה קשה לשני בני הזוג גם כאשר רוצים בזאת מאד אבל אם אינך מאושרת אינך צריכה להחזיק בנישואין מתוך פחד.

שירונת28

New member
"חיים בשקר"

זה בדיוק העניין, אני חיה בשקר. כל פעם שהוא שואל את השאלה על האהבה שלי אליו, אני מתכווצת כולי, מנסה להתחמק אבל הוא שואל שוב. איך אני מגיעה למצב שהוא יבין את זה שאין בינינו כלום... אני פשוט לא יודעת מה לעשות. אני רוצה להעביר אליו את כל הרגשות שלי במינימום נזק נפשי.

את לא יכולה לגרום לו להבין.

אני מבינה שאינך רוצה לפגוע בו אבל זה בלתי אפשרי. זה יפגע בו. אם אינך רוצה להמשיך לחיות חיים כפולים ולהתכווץ כאשר מבקש את אהבתך אז תצטרכי להיות גלויה איתו ולאמר מה את באמת מרגישה. את לא יכולה לקחת אחריות על הנזקים הנפשיים שיגרמו לו או שלא. תתכנני את השיחה איתו, תכתבי לך על דף מה שאת רוצה לאמר לו ו"תתאמני" . תשתפי חברה טובה או משהו מהמשפחה שאת סומכת עליו ברגשות שלך . את בעומס רגשי גדול וצריכה לקבל כוחות כדי לעשות מה שצריך. מקווה שתוכלי.

למעלה