לא מאמינה שזה באמת קורה לי

קרן נתן

New member
לא מאמינה שזה באמת קורה לי

שלום לכם, במקרה הגעתי לפורום הזה והחלטתי לכתוב. אני מבוגרת מבן זוגי ביותר מ-10 שנים.אנו נפגשים בביתי מספר ימים בשבוע. לכאורה הכל מצוין ביננו- היחסים והסקס אבל זה זמן מה שאני חשה שיש לו מערכת יחסים מקבילה. בן זוגי דיבר בעבר על הפיכת מערכת היחסים לפתוחה אבל זה לא עבד בעיקר בגלל התנגדותי. יש סימנים שמראים שזה המצב למרות שהוא מציג תמונה רגילה ורק עימות יכול לוודא אם זה נכון. קשה לי לחיות עם הרעיון ועם השקר ומצד שני אני אוהבת אותו וקשה לי לסיים את הקשר.מעניין מה יש לכם לומר. תודה קרן

puzzled

New member
כתבתי על זה בלוג-אולי תמצאי אותך בו

ואת מוזמנת להגיב שם או במסרים האישיים. העולם לא קל...

לפני שתעשי החלטות לגבי המשך הקשר

צריך לברר האם זה באמת נכון. ואם עימות זו הדרך היחידה אז כנראה שלא ניתן לברוח ממנה...

niva99

New member
יש כמה נק' מעוררות שאלות.

את מציינת שאת מבוגרת ממנו ב-10 שנים. ואתם נפגשים בביתך מס' פעמים בשבוע . לכאורה הכל מצויין ביניכם... ואני שואלת למה רק בביתך-ולא במקומות אחרים? למה את לא מכירה את חוג מכריו ידידיו ומשפחתו? (כך יהיו לך יותר כלים לשפוט ).

למה בעצם נפגשים

רק בביתך? ולמה רק מספר ימים בשבוע? ומה יקרה אם את תקפצי אליו לביקור פתע? אני חושבת שאם הוא הציע מערכת יחסים פתוחה ואת לא הגבת או ענית בשלילה או לא המשכת לפתח את הנושא, אז כנראה שהוא לקח חירות לעצמו. יש להם את זה לגברים, הם לעולם לא מסתפקים במה שיש.

קרן היקרה:

אז ככה, הדוקטור אומר שעדיף לך לערוך אימות במקרה הכי גרוע תהיה לכם מריבה אבל תביטי בצד החיובי שאם הוא אכן בוגד עדיף לדעת מוקדם מאשר מאוחר ככה זה יכאב פחות

putmusicon

New member
אמון זה דבר בסיס ביחסים

אני לא יודעת אם דוקא צריך למצוא את האמת. אני אומרת שאם האימון מתערער ואחרי שיחה או תקופה האימון לא משתקם - אז זה לא יכול להמשיך. זה חבל, זה קשה - אבל זה הראציונאל.

למעלה