לא מאמינה שזה נגמר

פ י ו ל ה

New member
לא מאמינה שזה נגמר

מתא"ם 2010. אין לי מושג איך היה, אני רק יודעת שזה ברוך השם נגמר ומאחורי. וזהו חברים. מה שנקרא יוני-יולי-אוגוסט וגם ספטמבר שהיו סוג של טוויסטר, הוריקן או איך שלא תקראו לו, טירוף של סוף התואר שהשאיר אחריו גם הריסות, עבר לו. אז מותשת ורצוצה אני שמחה לומר שהמתא"ם מאחורי וגם התקופה המזעזעת שהוא סגר. וכעת נותר לי להשתקם, לאבק את התחת, לחזור לאכול ולהחלים מפגעי הלחץ (וגם להגיש עוד עבודה סמינריונית חמודה אבל נראית בלתי מזיקה ממבט ראשון..) ובעיקר אני עוד צריכה לצאת מההלם ולהבין שאכן סיימתי עם זה ואני לא חולמת. חייבת להודות שבחודשים האחרונים הרגשתי פשוט חצי בן אדם. אז אני שמחה לשוב לפורום ללא רגשות אשמה על כך שאני פה ולא לומדת או טובעת בפלטי נתונים של תוכנות שלא אזכיר את שמם. מקווה לצבור כוחות במהרה. תודה רבה על כל התמיכה שלכם בתקופה הזאת!! אין כמוכם בעולם.
גדול פיולה

מזל טוב מותקס../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif../images/Emo252.gif../images/Emo106.gif

מלכה! אמרתי לך שזה קטן עלייך!!! עכשיו סוףסוףסוף נוכל להיפגש ולבנות בובות!

פ י ו ל ה

New member
נכון:)

תגידי, בובות ענק כאלה כמו שהיו במחנה יהודה, שעשו בפרויקט של אדם, אפשר לבנות גם בזמן קצר יותר? זה תלוי בחומרים וכאלה? או שחצי שנה זה פחות או יותר כמות הזמן הנדרשת כך או כך...

../images/Emo229.gif../images/Emo49.gifתמיד אחרי הסערה

במבט לאחור (עוד חודש פלוס מינוס) תזכרי שזה לא היה כל כך נורא ואולי גם תגידי שזה קטן עלייך
. למדת פסיכולוגיה אם אני לא טועה, נכון??? מה שכתבת הזכיר לי את התקופה של התואר הראשון ושנים אחרי את התזה. שיהיה לך רק טוב, התאוששות מהירה
.

גליתוי

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo140.gifיש חיים אחרי המתא"ם!

פ י ו ל ה

New member
תודה לכולכן!! ../images/Emo23.gif

כן, למדתי פסיכולוגיה. איזה כיף לומר את זה בלשון עבר? הא הא! ועכשיו מנסה לפלס דרכי אל התואר השני (ולקחת את הבובות איתי...) וכן, בהחלט יש חיים אחרי המתא"ם, כולנו אט אט יוצאים החוצה מהכוכים שלנו כדי לגלות זאת :) תודה לכולכן על הפרגון!

רגע רגע גם אני רוצה לפרגן לחמוטל

אז מה? בגלל שזה באיחור של 4 ימים מאז שכתבת את ההודעה אז אסור ליייי?
ברכות לך חמוטל אהובה על סיום התואר והמתא"ם
כמו שאת רואה כולנו גאים בך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני במיוחד
...אני מרגיש כמו הדוד הגאה באחייניתו ( רציתי לכתוב כמו אבא בבתו אבל עם כל זה שאני כבר לא ילד, אני עדיין צעיר מדי בשביל להיות אביך ) כולנו היינו עדים מן הצד לעומס, לשעות, למבחנים, לעבודות, ללימודים, המתחים, העייפות ולכל שאר ירקות שעברת לאורך התקופה ואני בהחלט מבין שיש נזקים שאחרי אבל אני בטוח שעכשיו אחרי שכל המתח ירד מהכתפיים ותנוחי קצת, תחזרי לעצמך בכוחות מחודשים ובידיעה שהכל מאחורייך מקווה שאת גם דואגת לבלות ולהנות כדי לפצות את עצמך על התקופות הלחוצות...
המווווון
וים

פ י ו ל ה

New member
תודה דודינקה!

על כל הברכות והפרגון! אין כמוך :) אני אכן משתדלת להתאושש ולאט לאט צוברת כוחות ולומדת להכיר בקיומו של החופש הזר הזה ולבנות את ההמשך .. וכיף לי ממש! וכן, אני בהחלט משתדלת לפצות עצמי על התקופה הזו. וכעת, אחרי שלושה ימים של בילויים וסידורים למיניהם, המון סושי, צחוקים ושחנ"ש טוב בבטן, הגיע הזמן לישון! חיבוק גדול!!

למעלה