לא מאמצת ולא מאומצת

lee_1

New member
לא מאמצת ולא מאומצת

אתמול בלילה נכנסתי לצ´אט וסיפרתי למי שהיה שם שכבר די הרבה זמן אני עוקבת אחרי הצ´אט וקוראת מה שאתם קוראים רובכם הייתם בשוק ובהלם שיש מי שקורא מה שאתם כותבים אך בכל זאת לא משמיע קול וממה שראיתי לא כל כך אהבתם את זה אני קוראת את מה שאתם כותבים ומאוד מתרגשת ומאוד מעריכה אתכם אך אני לא יכולה ובחיים לא אוכל להרגיש חלק ממכם- אולי בגלל שנושא הפורום הוא אימוץ ואין לי קשר קרוב אליו... אז הנה...לבקשתכם כתבתי כאן, ואני מקווה שלא תכעסו עליי

lee_1

New member
אתם רואים!!!

ביקשתם ממני שאני לא ימשיך לשתוק ושאני יכתוב משהו אז כתבתי אבל בכלל לא אכפת לכם אז למה ביקשתם?????????

מיכל@ל

New member
לי יקרה ../images/Emo39.gif

סיפרו לי עליך אתמול והתחשק לי לשלוח לך פרח דרך הפורום ולהגיד לך תודה. מה שסיפרו עליך היה חיובי מאוד וניכר שמצאת חן ונגעת בלב כל מי שהיה בצאט. המון תודות שראית לנכון לשלוח לנו קצת מההתרגשות והכנות שלך.

lee_1

New member
../images/Emo51.gif ו ../images/Emo52.gif

אז נתחיל מהתודה- תודה שאתם לא כועסים שאני מנסה להיות חלק ממכם למרות שאני מאוד מאוד מאוד לא...אני ינסה למצוא את מקומי ולהגיב כמה שאני יוכל וכמה שאני יראה לנכון הסליחה היא כמובן על זה שבמשך החודש האחרון לא כתבתי כלום... וסליחה שמקודם קצת כעסתי... אני שולחת
לכולם... ב-
רבה...
lee_1

מיכל@ל

New member
זה בסדר חמודה ../images/Emo20.gif

אף אחד לא ענה רק בגלל שבמקרה באותה שעה אף אחד לא היה... לפעמים לוקח קצת זמן עד שנכנסים ועוברים על ההודעות,אבל אנחנו לא משאירות שום הודעה מיותמת,בטח לא הודעה כמו שלך

lee_1

New member
אחרי שכתבתי כאן- ירדה לי אבן מ- ../images/Emo23.gif

הייתי בטוחה שאני לא יהיה רצוייה אם להגיד את האמת...

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif לי אז שוב ברוכה הבאה ל..

משפחתינו שולחים לך
בחזרה מיכולנו לפעמים זה מאוד חשוב לשמוע אדם נטראלי כמוך ומספיק עם הסליחות

shira^

New member
LEE יקרה !!!

לא הייתי אמש בצ´אט ולא ראיתי את שכתבת. אנא,המשיכי לפקוד אותנו ולהגיב כמו כולנו...נשמח לשמוע תגובות ממישהי מהצד

ד...

New member
הי לי

אני הייתי כשביקרת בצ´ט, והיינו קצת חשדנים בהתחלה כי לפני כן היו לנו מבקרים לא רצויים. אבל היינו חשדנים עד שספרת לנו מי את... אבל אז החלטת לפרוש... אז כפי שאמרתי גם אז וגם עכשיו- את אכן מוזמנת...
גם ממני ד...

טלי ל.

New member
לי חמודה..אז ככה..

לצערי הכניסה לפורום אצלי היא בעיקר בלילות..ורק עכשיו ראיתי את הודעתך..המשיכי לחלק איתנו את תחושותייך, מעניינת נקודת מבטך.

למעלה