סטילהוק1
Well-known member
המאפיינים העיקריים במחשב נייד חדש בסביבות עד 3000 ₪ שאני מחפש:
1. גודל מסך (לפחות 15 אינץ') ואיכות (לפחות FHD)
2. נפח ומהירות איחסון (לפחות 1T) (SSD) וזיכרון (לפחות 8GB) (DDR4) מה שמשום מה גיליתי שאין לרוב המחשבים הניידים החדשים.
3. מעבד מספיק מהיר וחזק (לפחות Intel Core i5-11)
4. כרטיס רשת קווי לחיבור למודם (חובה), מה שמשום מה גיליתי שאין לרוב המחשבים הניידים החדשים.
5. כל החיבורים הנחוצים, כולל לפחות 2 כניסות של USB 3 בצד שמאל וכניסת USB נוספת לעכבר מצד ימין. מה שמשום מה גיליתי שגם אין לרוב המחשבים הניידים החדשים.
6. שהלפטופ לא יתחמם במהירות ושתהיה לו מערכת קירור טובה.
וכמובן שיהיה מחשב מחברה אמינה עם אחראיות כוללת מקיפה לפחות לשנה (בעדיפות ל 3 שנים).
מאפיינים נוספים:
כולל מערכת הפעלה, לפחות Windows 10 Home
מקלדת מוארת
צבע שחור או אפור
HDMI
Audio
Bluetooth
כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi
כרטיס מסך מהיר ואיכותי
כרטיס קול איכותי
רמקולים מובנים טובים ואיכותיים
מצלמה איכותית HD 720p
כונן אופטי (אופציונלי, לא חייב)
שהמחשב לא ירעיש
אך עד כה בכל החיפושים שלי ברשת (KSP, אייבורי, באג ועוד...) עדיין לא מצאתי מחשב נייד כזה בסביבות המחיר הזה.
אז אם מישהו מכם מכיר מחשב נייד שכולל את המאפיינים שציינתי במחיר 3000 ₪ אודה לו מאוד אם ימליץ לי עליו ויפנה אותי לאתר שבו ניתן להשיגו.
1. גודל מסך (לפחות 15 אינץ') ואיכות (לפחות FHD)
2. נפח ומהירות איחסון (לפחות 1T) (SSD) וזיכרון (לפחות 8GB) (DDR4) מה שמשום מה גיליתי שאין לרוב המחשבים הניידים החדשים.
3. מעבד מספיק מהיר וחזק (לפחות Intel Core i5-11)
4. כרטיס רשת קווי לחיבור למודם (חובה), מה שמשום מה גיליתי שאין לרוב המחשבים הניידים החדשים.
5. כל החיבורים הנחוצים, כולל לפחות 2 כניסות של USB 3 בצד שמאל וכניסת USB נוספת לעכבר מצד ימין. מה שמשום מה גיליתי שגם אין לרוב המחשבים הניידים החדשים.
6. שהלפטופ לא יתחמם במהירות ושתהיה לו מערכת קירור טובה.
וכמובן שיהיה מחשב מחברה אמינה עם אחראיות כוללת מקיפה לפחות לשנה (בעדיפות ל 3 שנים).
מאפיינים נוספים:
כולל מערכת הפעלה, לפחות Windows 10 Home
מקלדת מוארת
צבע שחור או אפור
HDMI
Audio
Bluetooth
כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi
כרטיס מסך מהיר ואיכותי
כרטיס קול איכותי
רמקולים מובנים טובים ואיכותיים
מצלמה איכותית HD 720p
כונן אופטי (אופציונלי, לא חייב)
שהמחשב לא ירעיש
אך עד כה בכל החיפושים שלי ברשת (KSP, אייבורי, באג ועוד...) עדיין לא מצאתי מחשב נייד כזה בסביבות המחיר הזה.
אז אם מישהו מכם מכיר מחשב נייד שכולל את המאפיינים שציינתי במחיר 3000 ₪ אודה לו מאוד אם ימליץ לי עליו ויפנה אותי לאתר שבו ניתן להשיגו.