לא מביו למה רוב המחשבים הניידים החדשים מגיעים בלי כרטיס רשת קווי לחיבור לאינטרנט

סטילהוק1

Well-known member
המאפיינים העיקריים במחשב נייד חדש בסביבות עד 3000 ₪ שאני מחפש:

1. גודל מסך (לפחות 15 אינץ') ואיכות (לפחות FHD)
2. נפח ומהירות איחסון (לפחות 1T) (SSD) וזיכרון (לפחות 8GB) (DDR4) מה שמשום מה גיליתי שאין לרוב המחשבים הניידים החדשים. :unsure:
3. מעבד מספיק מהיר וחזק (לפחות Intel Core i5-11)
4. כרטיס רשת קווי לחיבור למודם (חובה), מה שמשום מה גיליתי שאין לרוב המחשבים הניידים החדשים. :unsure:
5. כל החיבורים הנחוצים, כולל לפחות 2 כניסות של USB 3 בצד שמאל וכניסת USB נוספת לעכבר מצד ימין. מה שמשום מה גיליתי שגם אין לרוב המחשבים הניידים החדשים. :unsure:
6. שהלפטופ לא יתחמם במהירות ושתהיה לו מערכת קירור טובה.

וכמובן שיהיה מחשב מחברה אמינה עם אחראיות כוללת מקיפה לפחות לשנה (בעדיפות ל 3 שנים).

מאפיינים נוספים:

כולל מערכת הפעלה, לפחות Windows 10 Home
מקלדת מוארת
צבע שחור או אפור
HDMI
Audio
Bluetooth
כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi
כרטיס מסך מהיר ואיכותי
כרטיס קול איכותי
רמקולים מובנים טובים ואיכותיים
מצלמה איכותית HD 720p
כונן אופטי (אופציונלי, לא חייב)
שהמחשב לא ירעיש

אך עד כה בכל החיפושים שלי ברשת (KSP, אייבורי, באג ועוד...) עדיין לא מצאתי מחשב נייד כזה בסביבות המחיר הזה. :confused:

אז אם מישהו מכם מכיר מחשב נייד שכולל את המאפיינים שציינתי במחיר 3000 ₪ אודה לו מאוד אם ימליץ לי עליו ויפנה אותי לאתר שבו ניתן להשיגו.

גלעד0011

Active member
המאפיינים העיקריים במחשב נייד חדש בסביבות עד 3000 ₪ שאני מחפש:

1. גודל מסך (לפחות 15 אינץ') ואיכות (לפחות FHD)
2. נפח ומהירות איחסון (לפחות 1T) (SSD) וזיכרון (לפחות 8GB) (DDR4) מה שמשום מה גיליתי שאין לרוב המחשבים הניידים החדשים. :unsure:
3. מעבד מספיק מהיר וחזק (לפחות Intel Core i5-11)
4. כרטיס רשת קווי לחיבור למודם (חובה), מה שמשום מה גיליתי שאין לרוב המחשבים הניידים החדשים. :unsure:
5. כל החיבורים הנחוצים, כולל לפחות 2 כניסות של USB 3 בצד שמאל וכניסת USB נוספת לעכבר מצד ימין. מה שמשום מה גיליתי שגם אין לרוב המחשבים הניידים החדשים. :unsure:
6. שהלפטופ לא יתחמם במהירות ושתהיה לו מערכת קירור טובה.

וכמובן שיהיה מחשב מחברה אמינה עם אחראיות כוללת מקיפה לפחות לשנה (בעדיפות ל 3 שנים).

מאפיינים נוספים:

כולל מערכת הפעלה, לפחות Windows 10 Home
מקלדת מוארת
צבע שחור או אפור
HDMI
Audio
Bluetooth
כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi
כרטיס מסך מהיר ואיכותי
כרטיס קול איכותי
רמקולים מובנים טובים ואיכותיים
מצלמה איכותית HD 720p
כונן אופטי (אופציונלי, לא חייב)
שהמחשב לא ירעיש

אך עד כה בכל החיפושים שלי ברשת (KSP, אייבורי, באג ועוד...) עדיין לא מצאתי מחשב נייד כזה בסביבות המחיר הזה. :confused:

אז אם מישהו מכם מכיר מחשב נייד שכולל את המאפיינים שציינתי במחיר 3000 ₪ אודה לו מאוד אם ימליץ לי עליו ויפנה אותי לאתר שבו ניתן להשיגו.
אני גם הסתבכתי עד שמצאתי נייד עם 16GB של RAM כמו שרציתי. נאלצתי להתפשר על כונן HDD נוסף של 2TB, כי לא מצאתי את הRAM שרציתי ביחד עם SSD של 1TB. מערכת ההפעלה שלי פשוט יושבת על SSD של 256GB (לטובת מהירות כמובן) וכל מה שאני צריך אני מאכסן על הכונן הנוסף.
הכיוון שלי היה בסביבות ה5000 שקלים אבל יצא בסוף 7800 (כנראה בגלל שיש גם i7).
אם 8GB של RAM מספיק לך אז אני חושב שתצליח למצוא משהו ב4000 אפילו. הבעיה היא שתמיד יש פשרות, ואם אתה מחפש מחשבים עם יותר חיבורים ומפרט יותר ספציפי זה יעלה לך.
זה לא שאין... פשוט אין במחיר שציינת.

סטילהוק1

Well-known member
אני גם הסתבכתי עד שמצאתי נייד עם 16GB של RAM כמו שרציתי. נאלצתי להתפשר על כונן HDD נוסף של 2TB, כי לא מצאתי את הRAM שרציתי ביחד עם SSD של 1TB. מערכת ההפעלה שלי פשוט יושבת על SSD של 256GB (לטובת מהירות כמובן) וכל מה שאני צריך אני מאכסן על הכונן הנוסף.
הכיוון שלי היה בסביבות ה5000 שקלים אבל יצא בסוף 7800 (כנראה בגלל שיש גם i7).
אם 8GB של RAM מספיק לך אז אני חושב שתצליח למצוא משהו ב4000 אפילו. הבעיה היא שתמיד יש פשרות, ואם אתה מחפש מחשבים עם יותר חיבורים ומפרט יותר ספציפי זה יעלה לך.
זה לא שאין... פשוט אין במחיר שציינת.
7800 ₪ על מחשב לפטופ, ועוד לא עם כל המאפיינים הדרושים, בעיניי זה מוגזם. וכן, מצאתי בסופו של דבר מחשב נייד עם כל המאפיינים שאני מחפש ברשת באג, אך הוא עולה בסביבות ה 6000 ₪. מדובר במחשב הבא: TUF Gaming F15 FX507ZM-HN015W של Asus בעל מעבד i7-12700H, זכרון בנפח 16GB, כונן קשיח מהיר בנפח 1TB SSD, מסך "15.6 FHD 1920x1080, מאיץ גרפי NVIDIA GeForce RTX 3060 ומקלדת מוארת, עם שנה אחריות של אסוס. כולל משלוח חינם ופריסה לעד 36 תשלומים בהוראת קבע לא על חשבון מסגרת האשראי.

גלעד0011

Active member
7800 ₪ על מחשב לפטופ, ועוד לא עם כל המאפיינים הדרושים, בעיניי זה מוגזם. וכן, מצאתי בסופו של דבר מחשב נייד עם כל המאפיינים שאני מחפש ברשת באג, אך הוא עולה בסביבות ה 6000 ₪. מדובר במחשב הבא: TUF Gaming F15 FX507ZM-HN015W של Asus בעל מעבד i7-12700H, זכרון בנפח 16GB, כונן קשיח מהיר בנפח 1TB SSD, מסך "15.6 FHD 1920x1080, מאיץ גרפי NVIDIA GeForce RTX 3060 ומקלדת מוארת, עם שנה אחריות של אסוס. כולל משלוח חינם ופריסה לעד 36 תשלומים בהוראת קבע לא על חשבון מסגרת האשראי.
6000 כולל RTX זה אחלה מחיר. לגבי המחשב שלי, יש לו את כל המאפיינים הדרושים.. בגלל זה גם המחיר גבוה יחסית.
15.6" לא קצת קטן? אולי שווה לבדוק כמה זה יוסיף למחיר אם תיקח מסך גדול יותר (מצד שני, זה גם עניין של הרגל, אני רגיל ל"17 ועכשיו כל מסך אחר נראה לי קטן מידי)

סטילהוק1

Well-known member
6000 כולל RTX זה אחלה מחיר. לגבי המחשב שלי, יש לו את כל המאפיינים הדרושים.. בגלל זה גם המחיר גבוה יחסית.
15.6" לא קצת קטן? אולי שווה לבדוק כמה זה יוסיף למחיר אם תיקח מסך גדול יותר (מצד שני, זה גם עניין של הרגל, אני רגיל ל"17 ועכשיו כל מסך אחר נראה לי קטן מידי)
לא קטן בכלל, זה מסך שאני עובד איתו כבר שנים, ואין לי שום צורך במסך יותר גדול.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
בוקר טוב למציאות..3000 ש"ח למה שאתה מחפש..זה כאילו קמת מ 10 שנות שינה במערה...ומחפש מחיר של פעם, הייתה קורונה, יש משבר שבבים, מחירים עולים לעולם לא יורדים זה נקרא קפיטליזם. שתה קפה תתעורר ותבחר מחשב פשוט בסיסי ב3000 ש"ח או תעבוד שעות נוספות ל מחשב היותר רצוי ב6000 ש"ח זה העולם חמודי.

exprexs

Member
לא מכיר אבל ניתן להשלים חלק מהדרישות שלך בעזרת התקנים חיצוניים.
לגבי דיסק פנימי, ניתן להחליף אותו.

אני למשל קניתי מחשב די טוב, עם כרטיס קול מובנה די גרוע.
אז אני שומע בעזרת כרטיס קול חיצוני, וזה די טוב.

blzvi

Active member
למחשבים ניידים יש שקע רב תכליתי וחיבור האופציות זה כבל עם דונגל

blzvi

Active member
אז מסתבר שאתה לא יודע הכל
המחשבים דקים ואין מקום למחברים גדולים אז יש שקע אוניברסלי והחיבור נעשה ב pigtail

קבצים מצורפים

• oe.jpg
    oe.jpg
    KB 198.3 · צפיות: 6
למעלה