לא מבין אותכם

telavivy

New member
לא מבין אותכם../images/Emo10.gif

- אתם כל כך משעממים בפורום זה אירועים ומסיבות - אתם חושבים שהבנות לא עשו סקס מימיהן יש לי חדשות הן שוכבות מהצד לצד (שמוצאות מישהו שומע ישכבו איתו בכל מקרה , שמשעמם להן ולא מצאו בן זוג שומע , יעשו סקס הרבה עם לקויי שמיעה) פשוט לבנות יש חולשה שרוצות מישהו חזק ואין להם חולשה (אך פה המילכוד חולשה בעיני הבנות זה בעיית שמיעה , לא דבר אחר) , לכן יוצא שהן פוגשות מישהו טיפש , אך שומע , מישהו בעל ביטחון עצמי נמוך , אך שומע , בקיצור מישהו שומע , אך תידעו לכן שאם הם יוצאים איתכן , אז משהו באמת לא בסדר אצלו. - תעשו טובה תתחילו לדבר על דברים שמזיקים לכם בשביל זה יש פורומים לא בשביל לחזור על מזל טוב. - מנהלי פורום - תעשו טובה תפתחו מיני פורום על ספורט אס"ח אני אישית לא אוהב ספורט - מנהלי פורום - תעשו טובה תפתחו מיני פורום על הודעות של אירועים ומסיבות - ובאמת תתחילו לדבר על עצמכם מה אתם מרגישים שיש לכם בעיית שמיעה ואיך אפשר לשפר זאת , אתם מעוררי רחמים , האם יש למישהו פה אומץ להגיד מה הוא מה הוא מרגיש.

hifai

New member
תגידו לי אם זה נכון?

למה אתם רוצים שאחשוף את שמי בשביל מה , כדי שתנדו אותי הסיבה שאני מאחורי שם בדוי , שאנו בקהילה סגורה יודעים על כולם , ויש רכילויות ולי יש את האומץ לכתוב ולהגיד מה שאני רוצה ומה דעתי על הקהילה של לקויי שמיעה ובמקביל אני משוחח איתכם גם פנים אל פנים לכם אין את האומץ לדבר על דברים שמזיקים לכם ורק רוצים להראות מה שאתם רוצים כדי לדבר על דברים מזיקים לכם (שזה מטרת הפורום) עדיף יותר להיות מאחורי שם בדוי ואם אתם ממשיכים כך אם שם האמיתי שלכם סימן שאתם מאחורי מסיכה ומתביישים בעצמכם בנים , בנים , אתם מחפשים רק בנות לשם הפגת בדידות ולכן אתם מוכנים לתת הכל בשביל להפיג בדידות תאמינו , הבנות בעצם כמונו , אך לבנות , בגלל האבולוציה שלא הוגנת כלפינו , יש יותר אפשרויות , הן יכולות להפיג את הבדידות עם מי שרוצות תמורת סקס , ולפעמים הן לא יודעות , מהי משמעות הזוגיות!!! יש כאלה בנות , שמארחות בביתן ללילות את הבנים אפילו כבדי שמיעה או שומעים , אך אותם האנשים בדר"כ שומעים עוזבים למחרת , וחוזרים לאחר כמה לילות , והן אפילו לא מתחרטות . גבירותיי ורבותיי , אנו נקלענו לעולם עם קידמה , פעם , חרשים (לא היו כבדי שמיעה פעם) היו נחשבים ליצני הכפר והחרשות היו נחשבות שפחות מדרגה נחותה לשם סקס בלבד והיום למרות הטכנולוגיה ולמרות הגברת המודעות , אין שום הבדל בין מה שהיה פעם , גם אם יש לנו ידע ומודעות , עדיין חרשים וכבדי שמיעה היו נחשבים ליצני העיר והחרשות וכבדות שמיעה נחשבות כפילגשים של שומעים שמוכנות לצאת רק עם שומע בלבד , זה נחשב לצערי פילגש אפילו אם הן נשואות בנים אתם חושבים שכיף לבנות עם מישהו שומע , ממש לא הן מקבלות את זה שהן לא שומעות ומוכנות לשתוק ליד קבוצת שומעים ומעטות מסיכה על הפנים לשם קישוט של הבן זוג השומע . הן מכחישות וחושבות שיש להן ביטחון עצמי כי הן השתלבו עם שומעים אז תחשבו אם אני צודק או לא ותעשו טובה אם מישהו אומר מאחורי שמו האמיתי סימן שהוא או היא לא דוברים אמת ומישהו שאומר מאחורי שמו הבדוי סימן שהוא דובר אמת ולא מכחיש את דעותיו האמיתיות

telavivy

New member
אני רוצה להבהיר

שחיפאי העתיקה את ההודעה מפורום חרשים וכבדי שמיעה וזה לא בא ביוזמתי , ולחיפאי/ת אומנם אני מחקה אותך אך על תחקי אותי בהודעות

למעלה