לא מבין את הקטע

לא מבין את הקטע

זה תוכנית בול כמו רק בישראל, הרוב בכלל לא מצחיק ואז כשמראים קטע מצחיק הולכים ותוחנים אותו כל העונה. הבנו כר את הקטע של "עצור! אתה הומו נשנש מלקק פודינג" כמה אפשר להגיד את זה זה כבר לא מצחיק. וגם את הקטע עם הפיתה צוללת עם שווארמה אני אומר שהם הולכים להביא ואתו לתוכנים הבאה ואז הם יצחקו עליו קצת וזהו זה בכלל לא מצחיק

"עצור!" הוא עוד משידורי המהפכה../images/Emo4.gif

אין מה לעשות, יש פה בארץ (ואולי בכלל בעולם? לא חקרתי את זה עדיין. אבל יכולה להיות עבודת מחקר מעניינת
) בעיית מִחזור בדיחות קשה למדיי. לא רק באיפה אתה חי. הם עוד במצב טוב. יש תוכניות שממש לוקחות את אותו קטע, ושמות אותו שוב ושוב כל שבוע (כמו למשל, ערב אדיר). ניר.

S™eX

New member
אבל ככה זה בדמויות קאלט

תמיד יש איזו מילה או משפט שחוזר על עצמו וזה מה שמצחיק! ולדעתי ערב אדיר זו תוכנית מאוד מצחיקה

אף דמות לא הופכת לדמות קאלט

אחרי שני VTRים בתוכנית פריים-טיים. או שבעצם... כן? ניר.

LoLo16

New member
לובה נהייתה קאלט כבר

אחרי ההפועה הראשונה שלה. וניר- יש חדש קצת בבו"פ. פגישה ביום רביעי.

S™eX

New member
לובה גם תוכננה להיות דמות קאלט

כי ידעו כבר שזה יתפוס,בניגוד לדמויות אחרות שתוכננו להיות גג חד פעמי

hatul

New member
אוי... ערב אדיר... ../images/Emo5.gif

עד כמה שהתרשמתי, אם אדיר מילר מספר בדיחה קצרה, הוא לרוב עושה זאת בלי להרגיש, כי הסגנון שלו הוא לקחת בדיחה ולהוציא לה את המיץ... ואם כבר, גם דודו טופז נוהג למחזר דברים, ו"רק בישראל" עשו מזה 5 עונות [כשאחת מהן ממוחזרת]

S™eX

New member
אני חושבת שאדיר מילר טוב מאוד !

אני אוהבת אותו עו מדומינו (ז"ל) וכולם חוזרים על בדיחות, מה עם "ארץ נהדרת" לובה לא חוזרת על בדיוק על אותם המשפטים!

LoLo16

New member
../images/Emo45.gif זה נהייה כבר דיי מגעיל.

זה רק בישראל הדור שאחרי שאחרי שאחרי הבא. דיי כבר. לחדש!!

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

מה?.. אהבתי....

../images/Emo13.gif

אני בטוחה שרוב חברי הפורום יחלקו על דעתי אבל אני מאוד אוהבת את התוכניות של אקז ואני אפילו מעדיפה את "איפה אתה חיי" על פני "ארץ נהדרת" , לדעתי "איפה אתה חיי" הרבה יותר מצחיקה מ"ארץ נהדרת" . אני חושבת שהתוכנית מאוד השתפרה ולדעתי היא עוד תמשיך להשתפר .

למעלה