לא מבין את זה

t s a c h i

New member
לא מבין את זה

יד טרייה מעשיו, אני מקבל AA בסמול בליינד, 3 אנשים נכנסו , אני השוותי אך לא העלתי. פלופ: 3 6 8 עם 2 לבבות. אני מעלה בחצי הקופה , זה שאחריי נותן לי רירייז. השאר פרשו , אני נותן לו עוד רי רייז והוא מחזיר לי. אני נכנס לאול אין והוא משווה. פותח Q 10 ללא לבבות. טורן 7 ,ריבר 9. משהו פה לא הגיוני, איך הוא ידע שיבואו הקלפים האלה? לא היה לו כלום ביד והוא העלה וגם השווה לי אול אין.

t s a c h i

New member
...

טוב כנראה שהוא סתם אדיוט, מבדיקה בשארק סקופ מסתבר שהוא מופסד עד עכשיו ב 3500 דולר.

LOL. לפי איך שהוא שיחק הייתי יכול להגיד לך את

להסתכל ב- sharkscope... בכל אופן, ללא קשר למה שקרה ביד, לפי דעתי לא להעלות לפני הפלופ עם מפלצת זו טעות חמורה במיוחד בלימיטים הנמוכים. רק אתמול חבר שלי הפסיד לי קופה של למעלה מ-200 ש"ח בגלל שהוא לא העלה עם KK לפני הפלופ, בסופו של דבר הגיעו 4 תלתנים כשאני הייתי עם האס (A5o) והוא עם המלך...

t s a c h i

New member
אני יודע שזו טעות לא לעלות לפני הפלופ,

אבל זה היה בטורניר בשלב שהבליינדים היו ממש נמוכים, ונוצר מצב שבכל פעם שאני מעלה קצת כמעט כולם מתקפלים. מה שכל כך הפתיע אותי זה היד שהוא נכנס איתה אול אין, לאחר שהעלתי לו פעמיים. כלומר לא היה לו כלום ביד , למה הוא בדיוק ציפה?

Kgt1

New member
סיפור חיי..

הרגע מישהו החליט לדחוף אליי אול אין עם K גבוה אחרי הפלופ, ותפס ראנינג סטרייט והעיף אותי מטורניר גדול... באיזשהו שלב כבר מפסיקים לספור.

Kgt1

New member
ובעת כתיבת שורות אלה עפתי מטורניר הדס אפ בשלב

מתקדם באול אין פרה פלופ עם AJ לJ9... כאמור, עד מחר אני אשכח, יהיו חוויות חדשות :)

eilat11

New member
פול טילט חירפנו אותי לגמרה

היומיים הכי הזויים שהיו לי.... לפני יומיים הפרופיט שלי היה בערך 90 דולר על 150 משחקים של 2 דולר... (רוי 17) ובמהלך היומיים האחרונים הפסדתי בסביבות ה-100 דולר בתורנירים כאלו (2 דולר כניסה) פשוט תורניר אחרי תורניר בד ביטים שלא ראיתי בחיים אסים נגד כל זוג אחר - תמיד מקבל פלאש עם קלף אחד קינגים נגד כל אס חארטה... ברור שיעלה אס והדבר הכי מעצבן זה הביג סליק שמפסיד ל AQ AJ AT ואפילו A3 של מטומטם אחד שדחף לי זהו השתגעתי

b.o.b

New member
אני גם אוסיף..

טורניר 12,000 KO בפולטילט - 100 אחרונים (מתוך בערך 1,700) אני הולך ראש בראש עם הציפ לידר(הייתי מקום 5 באותו זמן) הוא כיסה אותי כמעט פי 2. בכל מקרה, אני על הדילר - עושה רייז (הוא על הביג בליינד) כנראה היה בטוח שאני הולך לגנוב את הבליינדים. רי רייז שלו, רי רייז שלי ALL IN שלו , אני כמובן משווה. אני פותח AA - הוא מראה 22!!!! פלופ A 3 8 - אני ממש מבסוט... עד שמגיע הטרן - 4 ריבר כמובן 5 זה מחרפן בטירוף.. אבל אין הרבה מה לעשות. מעצבן אותי שבמצבים של 50% 50% שזה קורה כל כך הרבה בשלבים מאוחרים של טורניר אני מנצח אולי 10% , זה הדבר שהכי מרגיז אותי, הרבה יותר מבאד ביט 1(או 100).

freesyle

New member
זה לא רק אתם - כנסו..

לפני שבוע שיחקתי ב- 750,000$ Guarantee - כניסה 200$+16$ היו 2700 +- רשומים - נשארתי בטופ ה- 50 והייתי במקום ה- 12 (שזה בכללי 7,200$ פרס) עם סטאטוס הציפים, היו לי 210,000+- ציפים על היד והייתי במקום השני בשולחן מול ההוא עם ה- 240,000+- במקום הראשון ו מול ההוא במקום 4-5עם 90,000+- ציפים קיבלתי AA שחקן השני מקבל J-7 יהלום (ציפ לידר) והשלישי מקבל KK בפלופ A , J , K הייתי מאושר מאוזן עד אוזן כמו ההוא עם ה- KK בליינדים 6K - 12K אני מעלה ב- 50K הציפ לידר משווה וה- לישי מעלה באול אין שלו. אני כמובן משווה ולא הולך אול אין (כנראה הטעות הגדולה של חיי) הציפ לידר משווה עוד 40,000 ונכנס איתי יחד למשחק. בטרן יוצא J - יש לי פול האוס ואצלו שלישיה אני מעלה בעוד 20,000K והוא מרביץ ALL IN כמובן אני משווה סטאטוס: 510,000 ציפים בשולחן 3 שחקנים מחכים - 180,000 קופה צדדית בין השחקן השלישי לבינינו הקליפם נפתחים: אני עם AA הציפ לידר עם ה- J7 והשחקן השלישי עם ה- KK אמרתי לעצמי זהו זה זה שלי על בליינד! ריבר - J הבן זונה פירק אותי עם רביעיית J' ואני הייתי בשוק והזלתי ריר שעתיים מול מהמסך עד שנגחתי ועשיתי בום כתם ..

Harleydude

New member
יש סיבה למה קוראים לטורנירים

Donkaments ולמה אנשים הולכים לקאש. יותר מדי קאוס, וקצת מדי ביג בליינדים בשביל להשתלט עליו בצורה רווחית במיוחד שבד ביט אחד ואתה מסתכל על המסך בקטע של וואט דה פאאאאאאק?

nady4u

New member
זה קורה המון

משחקים ברווח ועוד רווח ונמצאים בהתלהבות לשחק עוד ופתאום בכמה שעות הכל הלך - מעצבן ואז סוגר את התוכנה ועוזב עד יעבור זעם.

2המרפא

New member
גם לי יש סיפור באד ביט מאתמול

טורניר 600 שקל 13 אחרונים מתוך 40 אני עם קצת פחות מהממוצע ציפים. תופס 99 בבאטן מעלה 4 בליינדים הביג משווה. פלופ אס קינג 9, הוא מעלה אני עושה ריי רייז הוא דוחף אני משווה בשמחה. הוא מראה אס מלכה. מי רוצה לנחש מה יצא טרן וריבר?

ד י נ מ י

New member
יש כמה אפשרויות

AA, KK QQ,AK,AQ,KQ כל האפשרויות האלה אתה מפסיד. סתם הימור: KQ

2המרפא

New member
ואתה זוכה בפרס אתה יכול לכסות לי את הכניסה

לטורניר הבא

למעלה